Gjennom hele prosessen opplevde jeg megleren som både arrogant og småfrekk i sin kommunikasjon. Det var en tydelig mangel på profesjonalitet og respekt for de involverte partene. Det ble raskt åpenbar... Se mer
Det här tycker kunderna
Følte meg presset av megler i Aktiv eiendomsmegling Orkanger å signere oppgjørskjema fordi han skulle gå ut med ferie og trengte sin bonus og også fordi min eks kone maste og trengte sine penger. Så h... Se mer
Følte med lurt av Miriam Klungtveit og selger. Overtok en leilighet med flere mangler det ikke var dokumentert i takstrapport. Leiligheten var preg av verking med dype sår i gulv, sprekk i do og knus... Se mer
Företagsinformation
Informationen kommer från olika externa källor
Eiendomsmeglerne hos Aktiv har fornøyde boligkunder. Kontakt oss om du trenger råd og hjelp!
Kontaktuppgifter
Parkveien 61, 0254, Oslo, USA
- aktiv.no
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har inte besvarat negativa omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Jeg er kjøper
Jeg er kjøper, så ikke jeg som har satt han i oppdrag, men utrolig dårlig erfaring med Eiendomsmegler .Må mases på , for å få svar på spørsmål. Er tilstede kunn for selger og ikke kjøper. Lite høflig og imøtekommende, og vi blir bedt om å ta kontakt med selger om det er noe vi vil komme til enighet om. Vet ikke hvordan andre meglere i dette firma er, men kommer til å fraråde alle mot denne megleren. Stryk karakter
Salg av bolig
hadde visining, takst og gjennomgang ved salg av privatbolig hos aktiv. Megleren som kom til oss fremsto som meget profesjonell, hadde alltids en positiv holdning, det var rett og slett en hyggelig opplevelse og legge opp løpet med Aktiv Elverum, av private årsaker så valgte vi og avbryte salgsoppdraget. Vi fikk tilsendt en regning fra Aktiv på X antall kroner, men det ble lagt frem et tilbud der aktiv kunne kreditere regningen da de hadde god forståelse på akkurat hvorfor vi valgte og avbryte salget.
Aktiv Elverum er en eindomsmegler som vil bli brukt igjen.
Fraværende megler
Dårlig erfaring med totalt fraværende eiendomsmegler Marius Aasen ved Aktiv Carl Berner. Selger oppga at han følte seg lurt for mye penger og som kjøper så jeg nærmest ikke megler etter visning. Etter min oppfatning først og fremst opptatt av eget honorar og bevege seg raskest mulig videre til neste kunde.
Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.