Den laddare jag beställde kräver ytterligare en enhet vilket jag inte förstod förrän beställningen gjorts. Det borde ha framkommit vid beställningen.
Jag köpte två batterier till hårklipparen. På båda batterierna var kontakterna skadade och två hade lossnat från batteripolen. Som tur var har jag utrustning att punktsvetsa sådant fel. Men batterie... Se mer
Informationen kommer från olika externa källor
Velkommen til Akkushop.dk, din online but! Dit team af specialister omkring genopladelige batterier, genopladelige batterier, AkkuPack, batterier, opladere, lommelygter, tilbehør og mange andre artikler. Bestil endnu hurtigere batterier og tilbehør i den nye online butik på Akkushop.dk.
Tyskland
- sales@akkushop.dk
- akkushop.dk
Har inte besvarat negativa omdömen
Otydlig hemsidaen
Mycket brå Super brå tack mvh Sheikh malmö sweden
Jag är myket nöjd jag har fått mina beställda saker mycket brå fantastic brå
Mvh Sheikh malmö Sweden
Var det misslyckad punktsvetsning eller dåligt emballage?
Som tur var har jag utrustning att punktsvetsa sådant fel. Men batterierna har fungerat bra efter detta.
Saknad leverans
Produkten har ej anlänt till mig ännu! Jag har anmält att varan/produkten ej har anlänt ännu!
Jag har ännu inte fått de batterier jag…
Jag har ännu inte fått de batterier jag beställde. Jag beställde sex batterier och de första två fick jag inom en vecka. De sista fyra batterier har jag ännu inte fått och trots att jag mailat flera gånger får jag ingen återkoppling.
Akkushop.dk svarar inte på mail
Akkushop.dk svarar inte på mail. Jag har begärt status på beställd vara två gånger utan att få svar. Få se om produkten dyker upp snart!
Efter 2 månaders väntan och inga besked har jag bett kreditbolaget att återbetala köpet. Få se om det lyckas! 2025-08-08
Jag fick batteriet till sist men har ingen glädje av det då jag köpte nytt.
Ingen leverans
Blev informerad att produkten fanns i lager, sedan ändrades det efter jag beställ till att det var beställningsvara. När beräknat lev datum hade passerat maila jag och fråga var min beställning va och fick då ett nytt levbesked några veckor senare.
När även detta hade passerat och jag återigen undrade var produkten blivit av fick jag besked att den inte skulle kunna levereras.
Fantastiskt dåligt.
Order DK778100.
Order DK778100.
Ej levererad till mig.
Väntar fortfarande.
Jag betalade med kort.
Lång leverans tid
Dåligt
Returerade varorna men fick inga pengar tillbaka. Det visste inte vart retur var.
Dålig respons när ni skickat fel…
Dålig respons när ni skickat fel batteri fast ja beställt rätt .. snart tagit 2 månader …
Leveransen uppfyllde mina förväntningar.
Lång leveranstid. Ingen kommunikation.
Betalade i förskott för ett klockbatteri. Inget besked om leveransdatum. Efter lång väntan kontaktade jag företaget flera gånger via deras hemsida och via e-mail, men fick inga svar. När jag efter nästan 3 månaders väntan, bedömde att inget skulle ske, skrev jag och begärde pengarna tillbaka. Då kom slutligen batteriet (utan anmärkning).
AkkuShop borde svara på kundernas frågor!
Leverans 1-3 dagar
Leverans 1-3 dagar. Efter 31+ dagar fortfarande inte levererat. Svarar dåligt på mail.
Varning!
Varning!
Hade beställt ett cykelbatteri för ram montering. Som dessutom måste förskottsbetalas.
Leveransen fungerade ,men upptäckte att plomberingen på batteriet var bruten efter leverans.Vilket påverkar garantin. Fick reklamera och skicka batteriet åter.Där Akku shop skulle återbetala utlägget på frakten. Sedan var det väntas tider med total radio tystnad om hur det gick. Tydligen ville man reparera batteriet. Men jag som köpare ansåg att felet låg hos butiken från början.Uppmanade butiken att skicka ett nytt batteri. Allt som allt, mer än 2 månader för ett fel från butiken. Fick inte heller frakten återbetald eller någon form av ursäkt. Efter flera mail slutade Sören på sales&akkushop.dk svara.
Sämsta kundservice och bemötande. Under all kritik. Håll er borta från denna butik.