Aircotogo Omdömen 7

1 stjärna

Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 1 månad

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Check de achtergrond voordat je hier koopt

Mensen, doe alsjeblieft goed en grondig je eigen onderzoek voordat je met dit bedrijf in zee gaat.

Uit openbare informatie, zoals LinkedIn en bedrijfsgegevens, blijkt dat de persoon achter dit bedrijf eerder eigenaar was van Comfortklimaat en in diezelfde periode ook al actief was met Aircotogo. Deze activiteiten liepen naast elkaar en staan dus niet los van elkaar.

Na het wegvallen van Comfortklimaat is Aircotogo voortgezet onder dezelfde persoon. Voor buitenstaanders kan dit overkomen als een nieuw of losstaand bedrijf, maar de voorgeschiedenis en samenhang zijn belangrijk om mee te nemen.

Wie zich verdiept in de periode rondom Comfortklimaat, zal op meerdere plekken online ervaringen en klachten tegenkomen van klanten die aangeven dat zij langdurig moesten wachten op levering, dat werkzaamheden niet volgens afspraak zijn afgerond en dat terugbetalingen in sommige gevallen uitbleven. Deze signalen zijn verspreid terug te vinden.

Wat daarnaast opvalt, is dat kritische recensies vaak worden beantwoord met algemene en sterk op elkaar lijkende reacties, zonder concreet in te gaan op de inhoud van de klacht.

Het is aan ieder om hier zijn eigen conclusie uit te trekken, maar ga niet alleen af op de huidige naam of positieve beoordelingen. Kijk naar het grotere geheel.

Mensen werken hard voor hun geld, zeker voor een investering zoals een airco. Wees daarom extra kritisch: controleer de achtergrond, stel gerichte vragen en leg alle afspraken vooraf duidelijk en schriftelijk vast voordat je een overeenkomst aangaat.

23 april 2026

“Dank voor je bericht.
Niet alle genoemde informatie is correct of bevestigd. Voor de actuele stand van zaken rondom het faillissement van comfortklimaat verwijzen we naar de curator en officiële berichtgeving. Daarnaast willen we benadrukken dat Aircotogo al ruim 3 jaar een zelfstandig en losstaand bedrijf is.”

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Snelle service

Snelle service, klantvriendelijk,continue mij op de hoogte houden, nabellen, binnen 1 week levering volgens afspraak. In 1 woord fantastisch.

23 april 2026

Beste mevrouw van Wijk
Super om te horen, dank u wel voor je geweldige review! We waarderen het enorm en staan graag weer voor u klaar in de toekomst.

Wees voorzichtig met vooruitbetalingen

Let op bij het overwegen van een aankoop bij deze eigenaar. In het verleden zijn er meerdere soortgelijke bedrijven onder dezelfde eigenaar failliet gegaan. Dit heeft bij mij geleid tot een verlies van duizenden euro’s. Een korte online zoektocht kan aanvullende informatie opleveren.

Of dit nu een bewuste tactiek is of simpelweg slecht ondernemerschap, laat ik in het midden, maar het risico voor klanten is groot. Als klant sta je in zo’n situatie niet sterk, zeker wanneer een bedrijf failliet gaat.

Wie toch besluit met dit bedrijf in zee te gaan, doet er verstandig aan om geen grote bedragen vooraf te betalen. Houd er bovendien rekening mee dat garanties hun waarde kunnen verliezen als ook dit bedrijf in de toekomst failliet gaat.

Extra voorzichtigheid is daarom aan te raden.

7 februari 2026

Svar från Aircotogo

Dank voor uw reactie. We begrijpen dat een eerdere negatieve ervaring veel impact kan hebben.

Voor de duidelijkheid: uw ervaring heeft betrekking op een ander bedrijf (Comfortklimaat) en niet op Aircotogo. Helaas is inderdaad Comfortklimaat failliet gegaan
.Aircotogo is een zelfstandige onderneming die inmiddels ruim drie jaar actief is en in die periode veel klanten naar tevredenheid heeft geholpen.

Het is uiteraard vervelend wanneer een bedrijf failliet gaat, maar dit betekent niet automatisch dat dit van toepassing is op andere, huidige ondernemingen.

Wij vinden het belangrijk om transparant en betrouwbaar te werken en herkennen ons dan ook niet in het beeld dat u schetst over onze dienstverlening.

Aircotogo is een dropshipment bedrijf en Comfortklimaat had personeel en werkte met voorraden dus was een heel andere structuur.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Een paar weken terug een Alsavo…

Een paar weken terug een Alsavo warmtepomp gekocht die al binnen een week binnen was.
De unit is echt super stil!
Communicatie verliep duidelijk en fijn.
Heel tevreden met de ervaring met dit bedrijf.
Aanrader!

6 april 2026

Beste Elza

Bedankt voor je mooie review!

Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over de snelle levering en dat de Alsavo warmtepomp goed bevalt. Dat deze zo stil is, is inderdaad één van de grote pluspunten.

Ook leuk om te lezen dat u onze communicatie als prettig heeft ervaren — daar doen we het voor!

Veel plezier en comfort gewenst met je aankoop.

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Wij zijn zeer tevreden over de prijs…

Wij zijn zeer tevreden over de prijs van de airco en het bestel- en betaalproces is vlot en zonder problemen verlopen. Ook het product zelf voldoet volledig aan onze verwachtingen. Betere communicatie en informatie over de levering de klantervaring nog verder kunnen verbeteren. In algemene 7 dagen van bestelling tot bezorging is prima!

15 april 2026

Beste klant,

Hartelijk dank voor uw uitgebreide review en het delen van uw ervaring.

Fijn om te horen dat u tevreden bent over de prijs, het bestel- en betaalproces en dat het product aan uw verwachtingen voldoet. Ook goed om te lezen dat de levering binnen 7 dagen naar wens is verlopen.

Uw opmerking over de communicatie en informatie rondom de levering nemen wij zeker ter harte. Dit is een punt waar wij continu aan werken om onze service verder te verbeteren.

Nogmaals dank voor uw vertrouwen en veel plezier met uw airco!

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

This company was scamming people

This company was scamming people. Many of the clients including me lost there money. They were existing previously with other name : comforklimaat.nl. Don’t buy anything from them or you will be scammed the same as me. Check the reviews from the other name and you will see yourself

25 mars 2026

Svar från Aircotogo

Deze review lijkt gebaseerd op een verwarring met een ander bedrijf.

Het genoemde “Comfortklimaat” staat los van Aircotogo en is failliet verklaard. Het is belangrijk om te benadrukken dat een faillissement een juridische procedure is waarbij een bedrijf stopt omdat het zijn financiële verplichtingen niet meer kan nakomen. Dit kan verschillende oorzaken hebben, zoals hoge kosten, tegenvallende inkomsten of economische omstandigheden.

Dit is iets fundamenteel anders dan oplichting. Bij oplichting is er sprake van opzettelijk misleiden met de bedoeling om mensen geld afhandig te maken. Een faillissement betekent dus niet automatisch dat er sprake is geweest van oplichting.

Aircotogo is een zelfstandig bedrijf en bestaat inmiddels al meer dan 3 jaar. Wij herkennen ons niet in de genoemde beschuldigingen en distantiëren ons hier nadrukkelijk van.

Wij verzoeken u vriendelijk om te controleren of deze review daadwerkelijk betrekking heeft op Aircotogo en deze waar nodig te corrigeren of te verwijderen.

Let op

Let op dit is een oplichter. Voorheen veel mensen opgelicht met het bedrijf Comfort klimaat. Zie de review pagina daarvan maar even.

Leo geeft hieronder in de reactie een mooie uitleg wat een failliet bedrijf is. Snap dat hij dit weet, heeft het al vaak meegemaakt en mensen benadeeld.

Onzin dat dit niet het zelfde bedrijf is. De holding van Leo is eigenaar van beide bedrijven. Spullen zijn ook van de ene loods naar de andere loods verhuisd.

Deze maten van mensen benadelen is zeker wel oplichting!

25 februari 2026

Svar från Aircotogo

Deze review lijkt gebaseerd op een verwarring met een ander bedrijf.

Aircotogo is een zelfstandig dropshipment bedrijf zonder personeel en bestaat inmiddels al meer dan 3 jaar. Wij van Aircotogo herkennen ons niet in de genoemde beschuldigingen en distantiëren ons hier nadrukkelijk van.

Aircotogo

Ik ga me niet verlagen tot uw niveau.
Ik ga wel kijken wat ik kan doen tegen uw beschuldeging dat ik een oplichter ben.
Ik weet niet waar u het vandan haalt dat er spullen zijn verhuisd naar een andere locatie maar maakt verder niet uit.
U verteld dingen die totaal niet kloppen
Verder zal u wel weer reageren op mijn bericht maar ik ga in elk geval niet meer op U reageren.

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.