Na een week nog steeds niets ontvangen, twee mails gestuurd, geen enkele reactie. Zou bij PostNL zijn, maar daar is het pakje toegekomen zonder track & trace, status blijft op label aangemaakt staan... Se mer
Det här tycker kunderna
Ik heb al twee jaar een ademhalingstool van Aiki en het heeft mij geholpen om mijn algehele ademhaling te verbeteren. Ook als ik de tool een keer niet bij me heb, helpt de techniek me. Maar met de too... Se mer
Prachtige manier om je adem onder controle te krijgen en tegelijkertijd een prachtig sieraad. Als ademtherapeut zou ik deze zeker aanbevelen. Bovendien was het contact met het hoofdkantoor zeer... Se mer
Beter slapen met AIKI en controle paniek- en angstaanvallen. Het kan toeval zijn, maar sinds ik -nu bijna 3 weken- de AIKI gebruik ( 5x net voor het slapen gaan) slaap ik 8 van de 10 nachten beter en... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Het eerste échte sieraad dat helpt tegen stress, angst- en paniekaanvallen
Kontaktuppgifter
Nederländerna
- aikicollection.com
Har besvarat 30 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 24 timmar
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Svar från AIKI
Snelle en vlotte levering van mijn…
Snelle en vlotte levering van mijn product. Ik ben er heel blij mee.

Handig en effectief
De AIKI ademhalingstool is een fijne en eenvoudige manier om meer rust en focus te krijgen. Het apparaat is compact en makkelijk in gebruik, ideaal voor een drukke dag. Ik merk dat ik beter ademhaal en sneller ontspan. Zeker een aanrader voor wie iets extra’s zoekt voor dagelijks welzijn!

kwaliteitsvolle hanger
kwaliteitsvolle hanger in een mooie doos en snel geleverd !
Prima!

Heel snelle levering
Heel snelle levering, Heel mooi produkt en je wordt er vlug rustig van

betrokken
Adres was niet juist.
Netjes contact gezocht en daardoor snelle levering.
Product en verpakking zien er mooi uit

Svar från AIKI
Snelle levering en mooi afgewerkte…
Snelle levering en mooi afgewerkte ketting. Mijn dochter is er heel blij mee!

Ziet er keurig uit
Ziet er keurig uit, helaas ging het bij de eerste zending fout door de schuld van PostNL. Dat hebben ze keurig opgelost, binnen een paar dagen had ik het alsnog in huis.

Super snelle levering!!
Prachtige manier om je adem onder…
Als ademtherapeut zou ik deze zeker aanbevelen.
Bovendien was het contact met het hoofdkantoor zeer prettig. Snel antwoordt op mijn vraag gekregen.
Ik bestel zeker opnieuw!
Groetjes Linda uit Groningen
mooi en nuttig sieraad
mooie ketting en fijn mbt ademhaling en reminding om dit meermaals te doen wanneer het ademhalen wat moeizamer gaat/bij spanningsklachten
Het is een mooie ketting en hou van het…
Het is een mooie ketting en hou van het feit dat het een purpose heeft. Het brengt je effectief op enkele seconden tijd tot rust. Het dient als een heerlijke reminder om doorheen je dag even stil te staan voor je mentale en fysieke gezondheid.
Pijlsnelle afhandeling en bezorging van mijn bestelde product !!
De service en de super vliegensvlugge, pijlsnelle afhandeling en bezorging van het zeer fraaie en functionele product was indrukwekkend !!
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.