Ik had per ongeluk op een link gedrukt en ontdekte tot mijn schrik dat ik mij aangemeld had voor een lidmaatschap.Na enkele dagen werd tot 3x een bedrag van mijn creditcard geïncasseerd waarvoor ik g... Se mer
I am writing this review in the context that I have been offered a complete refund. This is supposed to be given in 7-10 days. If it's not, I will be back to change this review. Having been conned in... Se mer
Mivel már kértem hogy kiszeretnék lépni a tagságból és ezért fizetem is és mégis jöt a levonás a mai nap is így nem vagyok meg elégedve magukal meg igérték hogy vissza is utalják a levonást aszt semm... Se mer
Quiero agradecer profundamente a Dilly por su ayuda. Fue atento, respetuoso y resolvió el asunto con muchísima paciencia y compromiso. En todo momento se mostró dispuesto a colaborar y buscar solucion... Se mer
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har inte besvarat negativa omdömen
Claire has been very helpful sorting…
Claire has been very helpful sorting out my query
Satisfecha con la atención.
Satisfecha con la atención.
Problema atendido por Nela
Solicito se me reintegre lo debitado si…
Solicito se me reintegre lo debitado si mi autorización caso contrario se iniciará demanda legal
Buenísima experiencia muchas gracias
Buenísima experiencia muchas gracias
Eric was great just awaiting my refund…
Eric was great just awaiting my refund asap then I will be happy.
Me han dado respuesta rápidamente.
Me han dado respuesta rápidamente.
La Housestyle è un azienda online per…
La Housestyle è un azienda online per l'acquisto di vari prodotti per la casa, mi sono trovato abbastanza bene, consiglio a tutti quelli che si iscrivono ad acquistare i loro prodotti che sono di ottima qualità.
Edith contacted me
Assistance
Thank you for agreeing to the refund and cancellation of my membership
This is a scam
Final Edit:
No refund received, despite promises of such. A million copy-paste "follow-up" emails asking me to remove the review as they "have refunded me".
I will not be removing this review.
Conclusion to this mess: Anyone else notice that the 5 star reviews are all from people who did receive their refunds after they made a complaint about services? This is an unethical, fraudulent company.
Edit:
I have been promised a refund and they have requested I remove the review. I will do such once the funds reflect in my account.
Still no direct answer as to how they obtained my information - and no direct answer to my emails. They started a new thread after I posted this review.
Original Review:
This is a scam.
I had never heard of this company until I received an email about a "credit top up" and found charges in my bank statements from them.
I do not know how they obtained my information. I did not receive helpful service - as when I complained they just "cancelled" my subscription.
With the utmost sincerity - the owners of this company should be jailed.
Super extra
Very good service from diamond
Commande réglée toujours pas livrée
Commande réglée toujours pas livrée
Une vraie arnaque????
I came to this site by accident
I came to this site by accident. I thought it was a cheap deal from Decathlon. After reclamation I receiced an email that my (unwanted) subscriptions was cancelled.
Me han sacado 3 veces de mi cuenta…
Me han sacado 3 veces de mi cuenta dinero cuando yo no he autorizado, solicite cancelar una supuesta suscripción y ayer me llegó correo que en Julio me seguirán descontando, es estafa ya que ni me dan respuesta de mis 50 dólares debitados.
Ho acquistato da un sito diverso e mi…
Ho acquistato da un sito diverso e mi sono trovato abbonato a questo sito e non so neanche come sia successo, ora se non mi cancellate subito sono costretto a far intervenire subito la polizia postale, cancellatemi subitooo!!
Reclamo
Hola, tengo 3 débitos este mes, los cuales no aprobé en ningún momento. Solicito por favor se me devuelva mi dinero y se cancele el débito automático realizado a mi tarjeta.