Die bestellte Ware im Wert von 250 Euro ist nach einem Monat immer noch nicht da. Es wurde eine ungültige Sendungsnummer übermittelt. Sämtliche Emails zum Status der Sendung blieben unbeantwortet. Es... Se mer
Det här tycker kunderna
Oplichters. Ik wacht al een maand op een bestelling. Mails worden niet beantwoord. Er is een label gecreëerd voor verzending maar er wordt helemaal niets verzonden.
Maand geleden een bestelling gedaan nog steeds niet ontvangen! Hoe kunnen we dit bedrijf bereiken? Bizar dat dit zo door kan gaan wanneer ik alle reviews lees van klanten die hun producten na betali... Se mer
Duurt veelste lang voordat ik informatie krijg over mijn pakketje wanneer die aangeleverd word, ik heb dus geen informatie over mijn bestelling! Zou wel fijn zijn als het wat sneller aangeleverd kan w... Se mer
Ber kunder att lämna omdömen
Har inte besvarat negativa omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Ik was een beetje bang dat het niet…
Ik was een beetje bang dat het niet goed zou komen of heel lang zou duren door de reviews hier maar ik had mijn bestelling echt al binnen een paar dagen binnen, zelfs met een seal erop zodat je kunt zien dat het nooit geopend is.
Heel blij mee
geen communcitie dat een product niet…
geen communcitie dat een product niet meer geleverd werd waar wel voor betaald is. Hiervoor heb ik zelf moeten mailen over wat de bedoeling was
Snel levering
Goed verpakt.
De producten komen erg goed verpakt en met een seal zodat je zeker weet dat het nieuwe producten zijn.
Snelle en soepele transactie
Gisteren heb ik mijn producten…
Gisteren heb ik mijn producten ontvangen en ben ontzettend blij met mijn aankoop. Het is fijn dat er ook in Nederland bedrijven zijn die Amerikaanse producten verkopen. De service is top en zeer betrouwbaar. Ik zal zeker nog eens terugkomen.
Snelle levering en netjes verpakt!
Netjes geleverd en goede communicatie. Top!
Duurt te lang
Duurt veelste lang voordat ik informatie krijg over mijn pakketje wanneer die aangeleverd word, ik heb dus geen informatie over mijn bestelling! Zou wel fijn zijn als het wat sneller aangeleverd kan worden.
Fijne ervaring
Fijne ervaring. Levering en bestelling ging vlot en pakketje werd goed ingepakt. Ik laat niet om hier in de toekomst opnieuw te bestellen.
Helemaal geen problemen mee gehad
Helemaal geen problemen mee gehad. Het pakket is dezelfde dag nog verzonden en netjes in een gesloten verpakking aangekomen.
Goede ervaring
Super snelle verzending, volgende dag al in huis en er zat een mooie attentie bij (Clarins lipstick), wat leuk!
Snelle levering en betrouwbaar
Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.