Superservice
Superservice! Fick mina produkter och en av dem var defekt men de löste det enkelt med att skicka ut en ny. Gillar deras nya inriktning på underkläder :)
Hos Affingos hittar du det senaste inom mode och fashion! Snygga tjejkläder som speglar dom senaste fashion trenderna runt om i världen. Vi erbjuder ett brett sortiment av kläder, snabba leveranser och oslagbar kundservice!
Sadelmakarvägen 9, 146 33, Tullinge, Sverige
En stjärna är generöst för den leveransservice jag fick. Min beställning har varit på väg i en evighet, och försöken att komma i kontakt med kundsupport har varit meningslösa. Bristen på kommunikation och transparens är upprörande. Bespara dig själv frustrationen och välj ett mer pålitligt fraktalternativ.
Skam företag!
Verkligen dåligt.
Skickar vara i fel stl och kräver att jag ska betala för retur!
”2-4 leveranstid” 4 veckor och inte fått hem min klänning, svarar ingenstans när man skriver till dom
Har försökt kontakta Er på mail 2 ggr samt per tlfn FLERTAL ggr. Får INGA svar nånstans och detta gäller en retur som jag skickat men som tydligen inte nått fram till er som jag Nu måste betala!! URUSEL service!!
Har normalt storlek M i jackor, jag beställde hem både en L och M för att se hur de sitter på. INGEN av de jackorna funkade för mig, båda två var alldeles för tajta i ärmarna och inte alls bra. Inte bra någonstans, vill prova en XXL men det finns ju inte på sidan. Måste alltså gå upp 3 storlekar för o få den att passa.

Svar från Affingos
Köp inte jackor härifrån! Precis som DM retro köper de in jackor och säljer de för minst 50% mer! Jag fick köpt exakt samma kappa på en annan svensk (säker) hemsida för halva priset. Så mitt tips: leta efter jackan på annat håll först INNAN du slösar massa pengar här!
Däremot är deras kundtjänst bra och leverans bra. Handlat härifrån innan men blev chockad när jag insåg att de har sådana höga priser på varor som är värda bara hälften så mycket. Knappt det.

Svar från Affingos
Såå nöjd med min fejkpäls, otroligt snabb leverans! Nya favoritshoppen😍💕

Svar från Affingos
Snabb leverans! Redan dagen efter fick jag mina kläder!❤️

Svar från Affingos
Snygga kläder. Grym service. Snabb leverans. Supernöjd!
Jag var osäker på vilken storlek jag skulle köpa på en fuskpäls, mailade då kundservice och fick svar nästan på en gång. Min fuskpäls kom efter 1 dag och jag älskar den! Kan varmt rekommendera Affingos till andra som letar efter snygga kläder med snabb leverans!
Handlat på affingos ett par gånger, alltid snabb leverans och superbra kundservice!
Handlar garanterat fler gånger!
Detta har blivit en favoritbutik för mig! Kläderna är så vackra och lyxiga. Jag vill ha allt! Är så nöjd med allt jag har köpt och bättre service och trevligare personal får man leta efter! Butiken och personalen får högsta betyg av mig.
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️