Företaget har svarat
Gorąco polecam usługi Adria-Tour. Wycieczka zorganizowana bardzo dobrze. Świetny kontakt z agetem. Wszystko sprawnie i szybko zorganizowane.Polecam. Skorzystamy na pewno jeszcze nie raz.
Företaget har svarat
Jesteśmy polską agencją turystyczną. Świadczymy usługi zakwaterowania w Chorwacji na najwyższym poziomie. W naszej ofercie znajdą Państwo apartamenty w Chorwacji przy plaży, domy z basenem, kwatery doskonałe na pobyt z psem, luksusowe wille nad morzem a także tanie kwatery prywatne i domki w stylu Robinsona. Zapraszamy na naszą stronę https://adria-tour.eu
Kajki 10/12, 10-547, Olsztyn, Polen
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Z całego serca polecam firmę Adria Tour! Od samego początku spotkaliśmy się z niezwykle pozytywnym i ciepłym podejściem do klienta. Otrzymaliśmy mnóstwo nieocenionych rad dotyczących wypoczynku w Chorwacji. Dzięki tym cennym wskazówkom udało nam się zaoszczędzić mnóstwo pieniędzy na miejscu i uniknąć wielu błędów, które często popełnia się podczas pierwszych wyjazdów. Ogromne podziękowania kierujemy w stronę Pani Ani – to dzięki jej zaangażowaniu nasz urlop był cudownie spokojny i perfekcyjnie zaplanowany w najmniejszym szczególe. Jeśli planujecie bezstresowe wakacje w Chorwacji, to tylko z nimi!

Svar från Adria Tour
Polecam panią Anne z Adria-Tour to rzetelna właścicielka, która specjalizuje się w organizowaniu wypoczynku w Chorwacji. Oferta jest naprawdę szeroka od wygodnych apartamentów przy samej plaży, przez domy z prywatnymi basenami, aż po luksusowe wille nad morzem. Zaskoczyła mnie również dostępność tańszych kwater prywatnych oraz domków w stylu Robinsona, idealnych dla osób szukających spokojnego wypoczynku z dala od tłumów.
Dużym atutem jest możliwość wyboru miejsc przyjaznych dla osób podróżujących z psem kub kotem jak w moim przypadku. Cała organizacja wyjazdu przebiega sprawnie.
Polecam biuro z całego serca! Kolejny raz jesteśmy w pełni zadowoleni, juz niemożliwe doczekać się kolejnego wyjazdu! Miła I profesjonslna obsługa i pomoc w organizacji wypoczynku.

Svar från Adria Tour
Po raz pierwszy korzystałem z usług Adria Tour.Pełna profesjonalność.Super kontakt,bardzo szybkie odpowiedzi na pytania.Oferta w 100%zgodna z opisem.POLECAM wszystkim.
Bardzo dobry kontakt z przedstawicielką firmy. Cierpliwość, fachowosc i kultura :)
Świetna bezproblemowa obsługa, polecamy.
Rewelacyjne biuro podróży, głęboko wnikające w potrzeby klienta. Skorzystaliśmy po raz kolejny i znowu strzał w dziesiątkę. Dopasowują ofertę pod wymagania klientów. Nawet jak klient wybrzydza to i tak znajdą mu idealne miejsce. Polecam z całego serca!
Komunikacja z biurem od samego początku, do samego końca była REWELACYJNA. Apartament na miejscu był zgodny z opisem, wszytsko było przygotowane pod nasze potrzeby, które wcześniej ustaliliśmy. Pomoc na każdym etapie naszego pobytu, łącznie z przewodnikiem i radami co do parkingów, promów, itp. Na pewno skorzystamy jeszcze z usług tego biura, bo po prostu warto. Gorąco polecam.
Wszystko było tak jak się należy dobry kontakt z klientem bukowalismy zarówno apartament jak i wycieczkę na wyspy
Ogólnie jesteśmy zadowoleni i gdyby przyszło nam jechać znów do Chorwacji to tylko z nimi

Svar från Adria Tour
Super kontakt z biurem od początku do końca , doskonale dobrana lokalizacja do naszych potrzeb .
Polecam z czystym sumieniem . Wakacje udane bez niespodzianek !!!!!

Svar från Adria Tour
Witam nasz pierwszy raz z biurem Aria-Tour bardzo polecam to biuro kontakt perfekcja,wynajęty apartament mega piękny właścicielka bardzo sympatyczna Pani.Wrócimy w to miejsce na 100%. Polecam wszystkim wachającym się.
Pozdrawiam✋️😎

Svar från Adria Tour
Serdecznie polecam. Fantastyczna obsługa. Wszystko w porządku, na pewno nie raz jeszcze skorzystam.

Svar från Adria Tour
To już drugi raz kiedy skorzystaliśmy z pomocy i usług Adria Tour. Po raz kolejny polecono nam świetny apartament. Kontakt w trakcie poszukiwań miejsca docelowego doskonały, znakomita współpraca. Gospodarze na miejscu przemili, rybka i winko i inne lokalne potrawy, które nam serwowali smakowały doskonale, to wszystko z niesamowitym widokiem na morze.

Svar från Adria Tour
Wszystko załatwione profesjonalnie, bardzo dobry kontakt z biurem, pełna pomoc w każdej sytuacji.

Svar från Adria Tour
Miałem przyjemność skorzystać z usług Adria Tour podczas mojego wyjazdu do Chorwacji i jestem zachwycony! Apartament przy plaży który mi przedstawiono był niesamowity i w pełni odpowiadał na to czego potrzebowaliśmy przy rodzinnym wyjeździe. Obsługa była profesjonalna i pomocna w każdym nawet najmniejszym pytaniu. Gorąco polecam tę agencję każdemu, kto planuje wakacje w Chorwacji!

Svar från Adria Tour
Super, miła i profesjonalna obsługa. Wczasy przebiegły bez problemów. Podróżujemy z małym dzieckiem i psem, a nie zawsze to łatwe. Wakacje zaliczone do udanych.

Svar från Adria Tour
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.