Hurtig levering 👍Jeg har købt kortene til Påskeæggejagten /udendørs. Barnebarnet og vi voksne synes det var en rigtig dejlig måde at finde æggene på. God opfindelse. 😉
Företaget har svarat
Julemagi og nissesjov på højt plan. Har købt forskellige ting blandt andet pdf filer, som fungerer godt og farverne er virkelig gode, når de bliver printet. De små ting til nissedør/hus skaber en... Se mer
A dash og magic kan skabe en magisk, fortryllende og eventyrlig stemning for store og små. Især med deres nissebreve og gode ideer til nissedrillerier. Min datter på 7,5 har fået nissebreve i 5 år og... Se mer
Företaget har svarat
Konceptet påskeharen er egentlig godt nok, men voucheren til brevene virkede ikke, dog sendte de dem efterfølgende. Vejledning var ej heller med påskehareæsken, så intet i æsken gav mening. Også d... Se mer
Företaget har svarat
Breve fra Nissen, Julemanden, Suttefeen, Påskeharen, Tandfeen og Eventyr Post - klar til at fylde dit barns liv med magi! A Dash of Magic´s eventyrlige breve er designet til at skabe stjernestunder og barndomsminder...Til at hjælpe barnetroen på vej, for den er bardommens dyrebareste gave. For at sælge magi er du nødt til at leve og ånde det. Føle det i hver eneste fiber i kroppen - fuldt ud. Det gør vi! Forestil dig en verden fuld af muligheder, fantasi og barnetro - Det er A Dash of Magic.
Rosenvænget 31, 9400, Nørresundby, Danmark
Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 48 timmar
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
En helt igennem fantastisk oplevelse i julehyggens tegn, bestemt ikke sidste gang jeg handlet der.
Rigtig god service og hurtig levering.
Som mormor glæder jeg mig til at give nissebreve og bygget nisse bo op til mine børnebørn.

Svar från Adashofmagic
Jeg bestilte nogle print-selv ting fra hjemmesiden og to af dem kom allerede sammen med bekræftelses mailen. Den sidste ting kom ikke og da der var gået et par dage, skrev jeg til dem.
Jeg fik verdens sødeste mail tilbage, sammen med det sidste af mit køb.
De har nogle virkelig magiske og fine ting, og jeg glæder mig til at bruge dem i december! 🙂

Svar från Adashofmagic
Julemagi og nissesjov på højt plan.
De små ting til nissedør/hus skaber en stemning.
God service og hurtig levering, der er pakket sikkert og med personlig besked.
Så glæder mig til december så nissen kan flytte ind og julemagien kan begynde.
Hurtigt levering, fine produkter.
Opdagede at advent kransen var i stykker.
Eller tilsvarende produkter alle de andre.

Svar från Adashofmagic
Jeg har kun gode oplevelser!
Det er en god og behagelig kundeservice.
Gode tilbud og generelt et super fint og magisk univers til for forældre og børn, som ønsker at drysse lidt tryllestøv ud en gang i mellem, når den travle hverdag bare køre…
Tusind tak til jer, for at gøre det muligt. Det er fantastisk.
Har kun og vil kun anbefale jer til alle. Og tak for min seneste ordre.

Svar från Adashofmagic
Jeg bestilte nissebog for over en uge siden stadig kke modtaget men bedt om at anmelde min oplevelse. Virker helt skørt

Svar från Adashofmagic
De får min varmeste anbefaling.
I er simpelthen fantastiske.
Havde købt en til blefri.
For det første virker det, men så kom uheldet vores hund åd vores søns bamse og han var bare rigtig øv!
Så bestilte en ny og så sender de en ekstra med, så både hund og vores søn er så glade 🥺 tak for jer 🤗
Fantastisk idé og en god måde, at bringe fantasi ind

Svar från Adashofmagic
Super god service! Hurtigt svar, hjælpsomme og personlige. Jeg kommer tilbage som kunde!

Svar från Adashofmagic
Jeg vil gerne sende mit dybfølte jul tak
Til jer to skønne mennesker.
Jeg må sige at jeg er mere end tilfreds
Med min ordre…
Jeg bestilte julemandens magiske nøgle,🔑
Og jeg har lige hentet den, og den er bare så flot, men endnu mere da jeg åbnede for pakken lå der sørme en personlig hilsen i form af et julekort, og der må jeg virkelig sige det siger en hel del om jer. At man giver sig tid til at skrive en personlig hilsen til kunden. Dette er en service man sjældent ser… så hvis jeg kunne give ti stjerner eller 20 stjerner så vil lige få det.
Så I får hermed 100 julestjerner💯 og jeg skal nok anbefale jer til alle og en hver.
Hvor er I bare fantastiske, fortsæt endelig det gode arbejde..

Svar från Adashofmagic
Tanken er god og idéerne er søde MEN DET STOPPER DESVÆRRE DER.
Dårlig kvalitet og dårligt produkt.
Bl.a er udprint til fx nissebøgerne så småt, utydeligt og ringe- at det er ulæseligt for selv det bedste sæt øjne.
Reklamerne lever slet ikke op til virkeligheden produkt.
Jeg havde glædet mig meget til nissebogen og hyggen omkring den med familien men må i stedet nøjes med lang næse.

Svar från Adashofmagic
Nissebreve helt i top 😃 Vores søn på næsten 4 synes det har været så hyggeligt med breve og sjov som nissen har lavet indtil videre i december. Og brevene er inden fineste kvalitet og med flotte tegningerne - vi har allerede købt næste års sæt.
Jeg havde bestilt en magisk pen og pakken med tandfeen. Der manglede lidt ting i pakken og det skrev jeg til dem. Lynhurtigt eftersendte Dash de sidste ting. Meget fornem service. Har før bestilt ting hos dem og er fuldt ud tilfreds med det hele.
Jeg har endnu ikke modtaget nole nissebreve, som er bestilt 8. oktober.

Svar från Adashofmagic
Jeg har købt mini flasker og pdf labels med nissedrik, men pdf kan ikke åbne og sender mig tilbage til hjemmesiden hvor jeg kan købe dem igen hvis jeg skulle have lyst til at prøve lykken igen. Det findes ikke et tlf nr man kan ringe til og jeg har ikke fået svar på min mail.

Svar från Adashofmagic
Jeg har købt nissebøgerne og labels til print. Desuden har jeg købt småting til nissedøren.
Nissebøgerne er søde, men kan ikke læses uanset hvilken printer der anvendes.
PDF'en med labels kan ikke åbnes, men henviser tilbage til hjemmesiden, hvor jeg kan købe dem igen.
Der er lang svartid fra firmaet og svaret er, at det har de aldrig hørt om før, men jeg kan se mange skriver om samme problem.

Svar från Adashofmagic
Har købt deres nissebreve flere år i træk og børnene elsker dem simpelthen! Har allerede bestilt de nye breve, og der var ikke en finger at sætte på leveringen.
Elsker det univers de åbner op for hver jul 🎉
Min datter på 3,5 år synes særligt godt om de magiske påskefrø, ønskearmbåndet, harefoder og æggejagt. Og vi hidkaldte påskeharen flere gange. Brevene var måske lidt lange til hendes alder. Men alt i alt mange fantastiske magisk påske oplevelser.
Vi har i påsken hygget rigtig meget med påske-forundren ved påskeharens færden. Fx lavede den påske-prutter i dukkens potte, sov med min datter på 4 år, påskeharen forærede hende og oldemoren magiske påskefrø og meget mere hyggeligt og overskueligt påske-fjol.
Overvejer nu om tandfeen også skal flytte hjem til os 🫶🏻
Anbefales!
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.