Företagsinformation

1. E-handelslösningar

Skrivet av företaget

Hallo daar! Welkom op de inspirerende wereld van Activora, waar sport en lifestyle samenkomen om jouw avonturen naar nieuwe hoogten te tillen. We zijn zo blij dat je hier bent! Bij Activora draait alles om het ondersteunen van jouw sportieve reis en het verrijken van jouw lifestyle. Of je nu een enthousiaste sporter bent of net begint met je wellnessreis, we hebben een assortiment producten samengesteld dat is ontworpen om je te helpen je doelen te bereiken en van elk moment te genieten. Onze overtuiging is eenvoudig: we geloven dat onze producten meer zijn dan alleen apparatuur; ze zijn jouw metgezellen op de weg naar een gezonder en actiever leven. Bij Activora waarderen we de unieke reis van elke klant, en daarom streven we naar een persoonlijke band met jou. Jouw succes is ons succes, en we zijn er trots op dat we een rol mogen spelen in jouw sportieve avonturen. Bij Activora geloven we ook sterk in de kracht van feedback. Jouw mening is voor ons van onschatbare waarde, en we staan altijd open voor suggesties en opmerkingen. Samen bouwen we aan een gemeenschap die gedreven wordt door passie voor sport en een gezonde levensstijl. Dus, of je nu op zoek bent naar de nieuwste fitnessgadgets of andere lifestyle-producten, we hebben het allemaal voor je klaarstaan. Neem gerust een kijkje en ontdek wat Activora voor jou kan betekenen. Bedankt dat je de tijd hebt genomen om onze winkelpagina te bezoeken. We kijken ernaar uit om jou te ondersteunen op jouw reis naar een actievere en gezondere levensstijl. We hopen snel dat wij een van onze producten kunnen afleveren bij jou aan de voordeur. Sportieve groeten, Het Activora Team

Kontaktuppgifter

3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Vriendelijke en snelle klantenservice

Na een klein technisch probleem met een kortingscode werd ik ontzettend vriendelijk en snel geholpen door de klantenservice. Ze dachten echt met me mee in een passende oplossing. Erg blij met de service van Activora!

1 april 2026
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Heb de stepper net een week en voor mij…

Heb de stepper net een week en voor mij nog best zwaar met trainen.
Heb totaal geen kracht in beide benen meer na mijn ziekte legionella maar het lukt me om net 5 min per dag in de lichte stand te beginnen.
Fijn solide apparaat, netjes en stevig verpakt en voelt veilig in gebruik...nu spierkracht gaan trainen

6 mars 2026
Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Beentrainer merkloos?

Product anders dan op de website (merkloos) en in een doos die er niet bij leek te horen. Pads geven minder fijne wrijving
Buiktrainer was overigens wel perfect.

24 februari 2026

Goed product

Zeer snelle levering.
Alles compleet geleverd met duidelijke instructie voor de montage.

***Voor lange mensen zou ik de rail 10cm langer maken. Ik ben 1,95mtr en de stoel loopt vast op de achterste stoters en de inbusboutjes van de achtersteun bevestiging. Kan hierdoor net niet mijn benen geheel strekken.
Ik ga nu zelf de rail verlengen.

21 januari 2026

Activora roeitrainer

Na een "lange" zoektocht naar een roeitrainer zijn wij bij Activora uitgekomen.
De reviews beloofden een goed toestel. Na whatsapp contact met de eigenaars wisten we direct dat alles te vertrouwen was. Onze vragen werden.met zorg beantwoord in een heel korte periode (enkele minuten). Zonder te pushen alles beantwoord waar wij als leken ons vragen bij stelden. 4 dagen later werd het toestel geleverd en via de meegeleverde qr code heel makkelijk te installeren.
Na een minitestje door onze 8 jarige dochter werd ons duidelijk dat het toestel was zoals omschreven....makkelijk handelbaar, stil, robuust qua uitstraling.
De echte tests moeten nog volgen maar hebben alle vertrouwen erin.

23 januari 2026
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Het product was uit voorraad. Lang gewacht erop maar het werkt perfect. Ook de klantendienst laat geregeld weten hoe het met je bestelling loopt.
Heel vriendelijk geholpen geweest.

16 juni 2025

Wonderapparaat Activora EMS-Trainer

Als fanatieke sporter was ik op zoek naar een manier om mijn buikspieren extra te trainen zonder elke dag uren in de sportschool door te brengen. De Activora EMS-Trainer bleek een uitstekende aanvulling op mijn routine. Het apparaat biedt 10 verschillende modi en 20 intensiteitsniveaus, waardoor ik de training perfect kan afstemmen op mijn behoeften. Het klittenbandsysteem is comfortabeler dan de traditionele plakpads, en het lichte siliconen materiaal maakt het dragen aangenaam. Bovendien is het apparaat USB-oplaadbaar, wat het gebruiksgemak verhoogt.
Na enkele weken gebruik merk ik dat mijn buikspieren veel strakker aanvoelen! Voor de prijs van €59,99 biedt het apparaat veel waarde. Ik raad het aan voor iedereen die op zoek is naar een efficiënte manier om de buikspieren te trainen!

26 maj 2025

Stoelfiets

Stoelfiets besteld zat hinderlijke tik in na 2 maanden over en weer mailtjes gestuurd tik niet weg. Na overleg stielfiets retour gestuurd, geld terug ontvangen en nieuwe stoelfiets kunnen bestellen met 30% korting voor het geleden ongemak. Nieuwe stoelfiets werkt fantastisch en service ik ook heel goed. Activora een aanrader.

26 maj 2025

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.