Acounta er altid behjælpelige med
Acounta er altid behjælpelige med. De har hjulpet mig en del med private økonomiske sager. Altid top service og top kvalitet. Specielt tak til Hussein!
Vores mission er at give virksomheder den bedste bogholderiløsning, så de kan fokusere på deres kerneforretning. Acounta byder dig velkommen til en verden af professionel regnskabsassistance.
Søborg Hovedgade 94B, 2860, Søborg, Danmark
Ingen aktuell inbjudningshistorik
From day one they're extremely helpful in providing very thoughtful and useful advice, taking in and analysing individual context and advising on the appropriate steps. He was very patient and answered in simple and clear language my avalanche of questions. I really appreciated his time (we went over our initially allotted slot!!) and he felt like the type of person who is willing to go the extra mile for you. Many thanks and I wholeheartedly recommend Acconta Accountants when seeking knowledgeable Accounting .
Super sød og hjælpsom revisor. Er også meget dygtig på området. Kan absolut varmt anbefales, hvis du har en kørende virksomhed.

Svar från Acounta
Hussein giver en professionel rådgivning og tryghed, som jeg ikke har prøvet før hos andre revisor. Jeg har været hos 3 andre, før jeg skiftede til Acounta, og serviceniveauet er på et helt andet niveau her.
Hos Acounta får du besvaret dine sprøgsmål, hjælp, påmindelser og en serviceminded revisor og trygge rammer, som giver mig fred og ro i sjælen. Hvis han er i tvivl, så forhører/undersøger han reglerne dybere, før han giver et klart svar. Vigtigt af alt, så finder han den bedste løsning til din virksomhed, så du kan optimere din forretning.
Kan helt klart anbefales!

Svar från Acounta
Det bedste ved Acounta er ærligheden og præcisionen. Har haft et samarbejde med Acounta i 3 måneder og arbejdet udføres med høj kvalitet. Kan klart anbefales. Hussein tager sine kunder seriøst og hjælper hele vejen. Tak for et godt samarbejde!