Företagsinformation

1. Butik med säkerhetsutrustning
  2. Inbrottslarm
  3. Övervakningskamera

Skrivet av företaget

ACN Sikring ApS er et landsdækkende, selvstændigt og forsikringsgodkendt alarmselskab for både private og erhverv. Vi har mere end 25 års erfaring inden for branchen og over 2500 kunder på landsplan, så du kan trygt vælge os til din opgave inden for tyverisikring. Vores eneste arbejdsområde er sikring, og vi er derfor altid på forkant med udviklingen inden for tyverisikring, herunder f.eks. låsesystemer, videoovervågning og alarmer. Alt sammen skræddersyet til dine behov. Du betaler med andre ord kun for den sikring, du har behov for. Derfor er vi også særdeles konkurrencedygtige. Hos os varetages overvågning og alarmudrykning af døgnbemandende kontrolcentraler. Dette er din sikkerhed for, at vi altid står til rådighed for dig. Vi kører når alarmen lyder. Hver gang.​ ACN Sikring - når tryghed er en tillidssag

Kontaktuppgifter

3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

virkelig god service og godt arbejde

25 juni 2024

Hej Børge

Tusinde tak for at du ville bruge tid på at lave denne skønne anmeldelse af os. Vi takker for valget og værdsætter din tillid.

Taknemlige hilsner
ACN Sikring / Gitte

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Sindssyge priser for flytning af anlæg…

Sindssyge priser for flytning af anlæg som er udgået pludselig.og uden information om vilde priser. Flere fakturere timer end brugt på adressen. Total flabet og smartass montør som havde prøvet og komme ind selvom han var bedt ringe inden pga hund i ejendom.

5 december 2023

Kære Lasse

Vi beklager, at du ikke er tilfreds med vores priser.

Der er noteret 2 timer på din faktura og montøren har (iflg. webtrack på bilen) været hos dig i 1 time og 40 minutter, herudover betales naturligvis også for kørsel, som her kun er sat til 20 min. i alt til og fra din adresse.

Vi beklager, at vores montør havde overset, at han skulle ringe først, hvis dette er tilfældet og beklager også, at du har haft en dårlig oplevelse med vores montør.

Vi har desværre ikke hørt om din utilfredshed inden denne anmeldelse, men vil da meget gerne i dialog med dig, da vi kun ønsker tilfredse kunder.

Vi tillader os, at kontakte dig, så vi kan få en snak om ovenstående.

Gitte Mikkelsen
ACN Sikring

Effektive og professionelle!

Effektive og professionelle!

Høj ekspertise at hente her. Vi benytter ACN Sikring til diverse sikringssystemer her på vores kontor i Thisted, og der er ikke en finger at sætte. God service og professionalisme hver gang der er det mindste.

Varm anbefaling!

21 april 2023
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Hurtigt og Virkelig god service og gode…

Hurtigt og Virkelig god service og gode institutioner om anlægget og dets muligheder

3 februari 2023

Taknemlige hilsner
ACN Sikring / Gitte

Suveræn support

Virkelig god support, som giver sig tid, så man bliver tryg.

9 november 2022

Hej Mathias

Tusinde tak for dine rosende ord, det er vi ekstremt glade for.

Det glæder os, at du oplever tryghed, da det lige præcis er det vi ønsker at levere til vores kunder - TAK :)

Taknemlige hilsner fra
Gitte Mikkelsen
ACN Sikring

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Købte en tyverialarm hos dem der aldrig…

Købte en tyverialarm hos dem der aldrig kommer til at fungerer ordentligt. Ubehøvlet tekniker som ikke støvsugede efter sig.
Jeg kan på ingen måder anbefale dette firma, produkter til overpris og dårlig kvalitet.

18 september 2020

Kære Else

Tak for din anmeldelse. Vi skal bede dig kontakte Hanne på hanne@acnsikring.dk eller tlf. 72133133 idet vi ikke kan se din ordre i vores system.

Vi er naturligvis kede af, at du har haft denne oplevelse, der slet ikke er på et niveau, vi ellers arbejder. Derfor skal vi selvfølgeligt også have rettet fejlen hurtigst muligt.

Hanne, ACN Sikring.

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.