Skön känsla med racket, men lite besviken på att inget skydd finns på ramen. fick en liten spricka på ramen vid andra speltillfället utan att jag märkte något speciellt. Har nu lagt en tejp runt ramen... Se mer

4,8

Utmärkt

TrustScore 5 av 5

Ber kunder att lämna omdömen

Acero No.X

Jag har provat en hel del olika rack men det slutar alltid med att jag spelar bäst med No.X. Perfekt kontroll och jag får bra fart på bollen också, har ingenting att klaga på. Det är snabb leverans och väldigt bra service dessutom så jag kan inget annat än att rekommendera detta varmt.

25 september 2024

Bra kundbemötande!

Snabb leverans och väldigt bra kundbemötande!
Ett bollrör försvann i DHL leveransen.
Kontaktade Acero, kort därefter fick jag två bollrör från Acero, trevlig gest.

14 maj 2024

Denna spade No.X 🥰

Denna spade! Man får bra kontroll och vill man ha fart i bollen när motståndarna slår så går bollen med den perfekta trampolineffekten så att motståndarna får problem. Med rackets förlängda skaft känner jag att jag får mer kraft men att jag inte gör så mycket utan att det är racket som gör jobbet i farten. Kan verkligen rekommendera denna spade.💪🏼

12 januari 2024

Bra bemötande

Snabb leverans. Kläderna var jättebra 😊🎾
Trevligt med en hälsning och en grepplinda som snabbt kom till användning, följde med leveransen 😊

26 december 2023

Suveränt bemötande vid provspel av…

Suveränt bemötande vid provspel av racket, väldigt generöst. Köpte No X och är väldigt nöjd. Ger bra kontroll och samtidigt bra tryck när man slår hårdare. Den låga vikten passar mig också väldigt bra. Har mest spelat med runda rack tidigare såsom Bullpadel Vertex control och Hack control samt Babolat. No X är bättre helt enkelt!

2 september 2023

Wow vilket racket

Wow vilket racket. Kostar en del att köpa. Men det är värt pengarna. Har spelat 8 matcher med racket och vilken känsla. Har redan no 1 racket. Detta är bättre.

Om man ska hitta någonting negativt så skulle jag gärna haft ett ramskydd på racket. Feger nära glaset för att inte skada racket.

30 maj 2023

Fantastiskt padelrack

Fantastiskt padelrack, skickades samma dag. Oerhört nöjd med allt.
Racket är det bästa jag spelat med, farten, kontrollen, designen och känslan är 5/5. Har inget att klaga på

29 mars 2023

Snabb leverans, bra produkt. Synd att jag inte fick reda på det nya X racket......mest troligt hade det blivit ett sådant.

7 mars 2023