Academic Singles Omdömen 768

1,1

Mycket dålig

TrustScore 1 av 5

Svarar vanligtvis inom 1 vecka

Jag har varit i kontakt med deras…

Jag har varit i kontakt med deras kundtjänst i en vecka nu och får inte något svar. Det är inte en pålitlig webbsida.

11 augusti 2025

Update:

Thank you for the information!

I was able to locate your profile and can confirm it has been cancelled and our customer service has been in contact with you with further details!

Hi,

I’m sorry to hear you haven’t had a reply yet. We always aim to respond quickly, so if you’ve been waiting a week, something may have gone wrong. I’ve asked you for more details here on Trustpilot so I can locate your case and check what’s happened.

Noel

Oseriös företag

Jag fick ett erbjudande om att prova sajten, men upplevelsen var långt ifrån tillfredsställande. Det var inte praktiskt, och det saknades tydlighet kring de "akademier" som skulle ingå. Jag skickade tidigare en blankett för uppsägning, men trots detta har jag blivit debiterad drygt 3 000 kronor för en prenumeration som påstås vara livslång. Era villkor är krångliga och verkar utformade för att behålla betalningarna, vilket känns oseriöst.

Trots att jag kontaktade "kundtjänst" efter debiteringen för att få tillbaka pengarna för de sex månader som redan dragits, har jag inte fått någon återbetalning. Detta gör att jag känner mig lurad och misstänker att många andra kan ha drabbats av liknande situationer.
Jag har redan spärrat mitt bankkort för att förebygga eventuella ytterligare debiteringar.

Min upplevelse är att sajten lockar med ett rimligt erbjudande, men att det finns dolda villkor som gör det svårt att avsluta prenumerationen. Dessutom verkar sajten ha en tillsvidareprenumeration utan påminnelser eller kontakt, där pengar dras direkt utan förvarning.

Enligt information från banken är ert bolag kopplat till en escort- och dejtingsajt, vilket är anmärkningsvärt och kan förklara hur verksamheten fungerar och finansieras. Jag har inte fått någon återbetalning eller bekräftelse på uppsägning, trots att jag kontaktat de och banken för att reklamera detta.

Vidare är det märkligt att svar från kundtjänst saknar namn och telefonnummer, vilket gör det svårt att få kontakt.

8 juni 2025

Svar från Academic Singles

Hej Arian! Alle oplysninger om abonnementet, inklusive priserne, blev forklaret, inden du foretog købet, for at hjælpe dig med at træffe en informeret beslutning. Hvis du har kontaktet vores kundeservice, kan det i sjældne tilfælde tage 3-5 dage at modtage et svar. Men hvis du gerne vil have mig til at se på din sag, hjælper jeg dig gerne. Du kan sende mig en besked på as-trustpilot@academicsingles.dk, så vil jeg kigge på det! Tak, Henrik.

Lever inte upp till sitt namn.

30 november 2024

Svar från Academic Singles

Hej Malin! Tråkigt att höra om vår sida inte levde upp till dina förväntningar. Vi strävar alltid efter att koppla samman likasinnade och vill veta hur vi kan förbättra oss. Du kan skicka dina förslag till vår kundtjänst, det finns ett kontaktformulär på vår hemsida som du kan använda. Tack, Henrik.

Jag prenumererade på den portal i en månad

Jag prenumererade på den portal i en månad bara för provperioden... sedan skickade de mig att jag måste betala 246,5 zloty... eftersom de förnyade mitt abonnemang av sig själva. Det är en bluff... och jag råder dig att inte prenumerera på den här portalen

22 januari 2025

Svar från Academic Singles

Hej Lars, tack för din recension. Information om förnyelsen av prenumerationen fanns på betalningssidorna när du registrerade dig. Prenumerationen förnyas tills den avbryts. Tyvärr kunde jag inte hitta ditt konto enbart baserat på denna recension. Du kan kontakta mig direkt på as-trustpilot@academicsingles.dk. Bästa, Henrik

Jag är missnöjd med de förslag Academic Singles ger

Jag är missnöjd med de förslag Academic Singles ger. I inställningarna har jag angett ett åldersintervall, att de ska gått på högskola och att de inte ska ha några barn. Jag får nästan bara kontaktförslag på de som inte passar in inom de inställningar som jag gjort. Det verkar heller inte vara speciellt många akademiker hos dem. Betalade för 6 månader, men enligt avtalet måsta uppsägning ske inom 2 veckor, men det är alldeles för kort tid för att hinna utvärdera tjänsten. Kommer att säga upp tjänsten i förtid trots att jag inte får någon återbetalning.

18 november 2024

Svar från Academic Singles

Hej Niklas. Dina kontaktförslag har du möjlighet till att alltid radera om de inte passar för dig. Detta hjälper till att skärpa din sökning och du får bättre matchningar som passar dina sökkriterier. Ångerrätten gäller i 14 dagar enligt svensk lag. Vi har inte möjlighet att ändra på detta och har du inte utnyttjat det då är det tyvärr för sent. Kontakta oss igen på vår kundservice om du har flera frågor. Tack! Hälsningar, Elias.

Fusk :(

Jag krävde återbetalning direkt efter 10 timmar jag har betalt för premium medlemskap och fick svar att de kan inte acceptera för att jag har redan använd tjänsten. Men jag påminde att jag har ångrarätt inom 14 dagar sen fick svar att de kan betala en viss summa. Jag har accepterat och frågade deras bekräftelse för återbetalning men sen kundtjänsten började inte svara längre. Jag mejlade 2 gånger till. Jag kommer att kontakta konsumentverket och polisanmäla företaget. Ni kan inte lura svenska folket och fortsätta driva verksamhet i Sverige. Jag bryr mig inte längre om pengar bara vill att de ska inte kunna lura andra.

4 oktober 2024

Svar från Academic Singles

Hej, Berk. Enligt våra uppgifter har vår kundtjänst redan varit i kontakt med dig och din återbetalning har behandlats. Tack, Noel.

Jag har begärt att få avsluta denna…

Jag har begärt att få avsluta denna prenumeration men de menar att en betalning saknas. Jag vill betala det men får inte. De menar pengar kan inte kan dras pga av " bankens schema". Jag vill betala, avsluta och få en bekräftelse påatt det är avslutat. Snart tar jag juridisk hjälp för detta.

22 maj 2024

Svar från Academic Singles

Hi Lars, sorry to write in English whilst my Swedish colleague is away, please let me know your registered email address so that I can get a Swedish agent to look at your account and make sure we help you to make the payment. Thanks in advance Emma.

Hittade okänd betalning på 1347 kr

Fann nyss en okänd betalning på 1347 kr till något som heter Be2 - Academicsingles.
Vad är det? Googlade. Och häpnade.

Här sitter man och vänder på slantarna - och denna organisation har plockat ut 6735 kr från mig sista året.

Jag har aldrig bett att få bli medlem och söker ingen partner.

Sökte på hemsidan, lokaliserad utomlands, långa avtal (som jag inte kan läsa på mobilen), fann ingen kundtjänst.

Hur ska jag få stopp på detta?

Polisanmälan tycks vara det enda.

17 juni 2023

Svar från Academic Singles

Hej, vi kan se att vår kundtjänst redan har varit i kontakt med dig och att ditt medlemskap har sagts upp. Tack så mycket, Academic Singles.

Har aldrig begärt att bli medlem

Har aldrig begärt att bli medlem, var inne och "gratiskikade" vid några tillfällen för ca 3 år sedan.
Fick efter ett tag en anmodan om att betala vilken jag bestred och enligt min kontakt då skulle inga mer krav komma.
Fick idag mer än tre år efter ett krav på att betala
408 EU... Alltså, var försiktiga innan ni ens går in och gratiskikar.. det kan bli en dyr historia. Jag lämnar över detta till polis och svensk handel så får vi hoppas att det går ut varningar så fler slipper drabbas.
Kan oxå tillägga att det lilla jag var inne på sidan hittade jag inga academiker..

12 maj 2023

Svar från Academic Singles

Hej. Det verkar som du prenumererade någon gång genom att ange dina kortuppgifter, men inte sa upp dig och sedan missade en betalning. Utan att ge oss dina kontouppgifter eller ännu bättre, kontakta vårt kundtjänstteam istället för att skicka meddelanden här, kan vi inte hjälpa. Vi hoppas att du kontaktar oss direkt, så att vi kan lösa detta ärende åt dig! Hälsningar, Academic Singles.

Nu får vi se...

Har precis sagt upp mitt medlemsskap nu (Sverige), precis 13 dagar efter att jag startade (så det borde vara inom perioden man får säga upp innan nästa betalning dras). Sa upp via email med ett dokument med all info de ber om i sina villkor + underskrift bifogad.

Så nu blir det spännande att se om de fortsätter dra pengar. Jag återkommer med svaret!

1 april 2022

Svar från Academic Singles

Hej Sanne, vi hjälper dig gärna med din uppsägning när som helst. Kontakta oss på as-trustpilot@academicsingles.dk om du ännu inte fått svar. Tack! Med vänlig hälsning, Academic Singles.

1 stjärna är 2 för mycket

1 stjärna är 2 för mycket. Innan ni signat upp betänk att det kostar 1000 i månaden plus att de inte accepterade min första uppsägning, dröjde på svaret och passade på att debitera mig 1000 kronor till.
Gå absolut inte med. Dessutom få relevanta och/eller riktiga profiler. Den klart sämsta sajten jag någonsin provat.

13 januari 2022

Svar från Academic Singles

Hej Janne, vi beklagar att läsa din recension. Vi informerar dig alltid om hela priset för Premium-medlemskapet innan du genomför ditt köp. Kontakta oss på as-trustpilot@academicsingles.dk om du önskar att säga upp din prenumeration. Tack! Med vänlig hälsning Academic Singles.

Värdelös

Värdelös. Tekniskt undermålig sida. Hur kan de ta så hutlöst betalt för en så tekniskt illa utförd sida? Det finns skickliga programmerare och UX-designers, men det är beställarens ansvar att veta vad de vill ha. Här vill beställaren nischa sig mot en målgrupp med en viss bildnings- och intelligensnivå men klarar inte ens att skapa en användbar sida. Betalningar som hänger sig, meddelanden som inte kommer fram förrän långt senare, fullt av fejkprofiler och ett amerikaniserat språkbruk som ter sig löjligt på svenska. De vill lura människor på pengar, inte leverera en bra produkt. Att man dessutom ska säga upp sitt "medlemskap"( bara faktumet att det kallas medlemskap när man köper en prenumeration ger mig rysningar) 7 dagar innan det går ut för annars fortsätter det automatiskt säger väl allt. Denna information kan man inte läsa sig till innan. När man ska betala anges veckopris trots att man inte kan vara med ett valfritt antal veckor. En månad kostar m.a.o. 1000 sek (100€) men presenteras som 249 sek (25€). Så oerhört lågt.

6 januari 2022

Svar från Academic Singles

Hej Nikita, vi beklagar din recension. Vi informerar dig alltid om hela priset för medlemskapet innan du genomför ditt köp. Om du vill diskutera ditt konto mer i detalj, vänligen kontakta oss på as-trustpilot@academicsingles.dk. Tack! Hälsningar Academic Singles.

Fruktansvärt usel service

Det är skandal hur uselt detta fungerar. Jag försöker för min gamla mors räkning att avsluta abonnemanget, men det går inte att få tag på er överhuvudtaget. Nu är nästa steg att anmäla till Konsumentverket.

9 december 2021

Svar från Academic Singles

Hej Anna, vi beklagar din recension. Vi ber dig att berätta för din mamma att själv kontakta oss (av GDPR-skäl) så snart som möjligt, så att vi kan hjälpa henne. Vänligen kontakta oss på följande e-postadress: as-trustpilot@academicsingles.dk. Tack! Med vänlig hälsning Academic Singles.

Denna sajt kan verkligen inte …

Denna sajt kan verkligen inte rekommenderas. Utlovad ångerperiod håller de inte. Personerna som presenteras matchar inte sökkriterierna. Det vimlar av fejkprofiler och texterna är väldigt enfaldigt översatta till svenska.
Välj en annan sajt!

24 oktober 2017
Visa omdömen på alla språk (768 omdömen)