Die Abbuchungen erfolgten zu Unrecht. Eine Email am Sonntag morgen reichte um eine Rückanwicklung anzustoßen. Das ist sehr erfreulich. Eigene hat schnell geholfen. Nur die Erstattung soll 7 bis 10 T... Se mer
Manque de clarté de l'offre de vente et des conditions d'achat. Nous étions intéressés par l'armoire avec un achat direct. Nous ne voulons pas souscrire à un crédit que nous avons découvert ultérieu... Se mer
J'ai passé commande d'un article précis mais me suis rendue compte apres qu'il s'agissait d'un crédit sur une cagnotte pour faire des achats dans le temps. Une forme d'abonnement. J'ai alors écrit au... Se mer
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har inte besvarat negativa omdömen
Terrible
Terrible, scam, and con artists! Take your card details, set up a "payment plan" then wont cancel it until you leave a 5* review!!!!
Remboursement
Je. Suis satisfaite car réponse rapide pour un remboursement
Comme je l ai déjà écrit
Comme je l ai déjà écrit. Je suis satisfaite
Ich hatte ausversehen ein Abo abgeschlossen
Ich hatte ausversehen ein Abbo abgeschlossen
Dies wurde akzeptiert und eine rück Erstattung versprochen
AVOID THIS COMPANY AT ALL COSTS
AVOID THIS COMPANY AT ALL COSTS. They are a scam organisation. They intercept your credit card, set up a standing order for installments for a £400 "Debt", and then will only refund if you give them a 5* review. They need to be removed from Trustpilot as they are clearly a conartist.
It's good for me
It's good for me, your are taking decision refund the money.
Total Scam
Total Scam. They take your money then won’t give it back unless you write a positive review. Wow. Surprised they still allowed on Trustpilot. As they are NOT trustworthy!!
Superbe expérience
Superbe expérience. Equipe professionnelle et réactive
EVERY BODY KEEP WELL AWAY FROM THIS…
EVERY BODY KEEP WELL AWAY FROM THIS SITE IT'S A SCAM THEY PROMISE YOU A REFUND IF YOU GIVE THEM 4 TO 5 STAR REVIEW THERE WEBSITE PAGE IS SET UP LIKE NORMAL WEBSITE TILL YOU MAKE A PURCHASE THAN MULTIPLE PAYMENTS GO FROM YOUR BANK THAY WANT THE 4/5 STAR REVIEW SO THEY CAN RIPOFF MORE PLEASE DON'T LEAVE GOOD REVIEWS TO GET A REFUND THEY PROMISE BUT YOU WON'T MORE THAN LIKELY NOT GET DON'T KNOW WHY TRUSTPILOT HAVE NOT BLOCKED OR TAKE THERE PAGE DOWN OFF TRUSTPILOT YET ALL SO TO TRUSTPILOT WHY IS THERE NOT A OPTION TO UPLOAD REPLIES PROOFS AND EMAILS YOU HAVE RECEIVED FROM PLACES THAT HAVE WRONGED SO MANY PEOPLE
Don't buy from these
Don't buy from these, unless you want to be royally ripped off, an innocent purchase can end up with you in a membership you didn't want, costing €400 taken daily in smaller amounts so that your bank doesn't flag it up. Write a bad review and they will promise a refund for you to take it down, but you won't receive it.. AVOID
Gracias muy buen servicio y respuesta…
Gracias muy buen servicio y respuesta rápida.
… nie jestem zadowolona z opisu akcji
J’ai fait part à Saint des difficultés…
J’ai fait part à Saint des difficultés suite à ma commande et celui-ci a pris très rapidement et efficacement ma demande en charge afin de répondre à mes attentes et solutionner le problème afin que j’obtienne mon remboursement. Merci à Saint.
Très bien! Bon suivi !
Très bien! Bon suivi pour régler un problème !
Please be careful...
This company tricks you into buying credits with them and dont explain this fully until you get an email confirmation saying you have credits to spend on their website. They dont have any social media which seems odd. Also on your email confirmation they say they have set up a monthly payment plan for you. They take cash from your bank and convert them to credits. This starts automatically unless you cancel the plan. Its just not clearly explained before you purchase. They tell lies on their chat. They give you different responses to the same query. I wouldn't want anyone to be tricked into buying credits and ended up on a monthly plan. They only give you three days to cancel the arrangement. They have really stressed me out. Its been awful thankfully I cancelled the monthly payment plan that I didnt know I had signed up for. Be careful everyone. If you arent they will ended up taking money out of your bank every month. They are based in Malaga, Spain. One person told me I couldn't have my money back another said they had issued a refund that will take 7-10 days to be refund. I just dont trust them. I have been so stressed so I apologise for my wording.
J attends un remboursement,
J attends un remboursement,
En tout cas ils ont pris en compte ma demande...
Je modifierai mon avis si j ai le remboursement.
La société me demande de remplir un avis positif afin de me rembourser.
pour moi c est l inverse je suis cliente s il me rembourse je mettrai l avis qui convient.
J ai l impression que c est du chantage