Tjästen är verkligen heltäckande. Använder den dagligen i i vår verksamhet (200 personer, 30 bilar). Abax är oumbärlig för oss. Hatten av dessutom för en grymt kompetent och snabb kundtjänst. Chat... Se mer
Hej allihopa! De söm behöver elektronisk körjournal så måste välja ABAX. Bra servise! Fantastiska bra konsulter som har kunden i fokus. Min konsult /säljare Jimmi Jansson hjälpte mig med goda r... Se mer
Trevliga och verkligen serviceminded i både support & säljarna med den hjälp vi ville ha i uppstarten av vårat elektroniska system som jag hjälpt pappas företag med. Extra tack till säljaren Jimmy Jan... Se mer
ABAX möjliggör affärsinsikt och värde från uppkopplad mobilitetsdata. Genom att översätta kundernas behov till avancerade tekniska lösningar, frigör ABAX företagets datapotential. ABAX är ett av de största telematikföretagen i Europa med lösningar för körsträcka, verktygsspårning och utrustningskontroll med över 500 000 uppkopplade enheter över hela världen. År 2020 startade ABAX en resa som expanderade till att utveckla mobilitetsdatalösningar som går in i nya vertikaler som försäkring och leasing, samt är den föredragna mobilitetsdataleverantören för B2B-branschen i en bredare skala. ABAX-lösningar hjälper våra kunder att driva sina verksamheter smartare och mer hållbara, vilket gör det enkelt att förbättra effektiviteten, följa lagstiftningen och öka lönsamheten. Vi är verksamma över hela Europa, med över 350 anställda som arbetar från våra anläggningar i Norge, Sverige, Danmark, Finland, Nederländerna, Belgien, Polen och Storbritannien. Vårt huvudkontor ligger i Larvik, Norge.
Franzéngatan 3–5, 112 51, Stockholm, Sverige
- 021-448 44 44
- kundcenter@abax.no
- abax.com/se
Har inte besvarat negativa omdömen
Andra tittade också på
Snabb och bra service och ett mycket…
Snabb och bra service och ett mycket trevligt bemötande.
Bra produkter och lättanvänd app
Bra produkter och lättanvänd app, superbra support vid frågor och öppet 24h.
Snabb hantering av ärendet
Snabb hantering av ärendet, bra och tydlig förklaring kring ärendet.
Personalen i allmänhet samt vår…
Personalen i allmänhet samt vår kontaktperson besvarar våra mail och hjälper till precis när vi behöver de.
Väldigt trevligt kundbemötande, jag är nöjd!
Jag är väldigt nöjd med min kontakt med Abax, professionellt och trevligt bemötande samt serviceglädje som man som kund värdesätter högt. Dessutom får man snabbt hjälp vid frågor vid installationer, vilket gör, att man enkelt kommer igång med systemet. Jag kan varmt rekommendera Abax som samarbetspartner!

Svar från ABAX Sverige
Att man fick prata med en person och…
Att man fick prata med en person och inte ex. antal knapptryckningar för komma till någon ai robot
Ta aldrig bort den personliga tjänsten Abax. Killen hjälpte mig medans vi pratade och problemet löste sig
Killen hette Jonas tror jag och

5 stjärnigt support
Snabb och trevlig hjälp och återkoppling under helgen.
24/7 👍

Bra & Trevlig Support
Startade precis upp min bil tillsammans med supporten på Abax och det var snabbt och smidigt. Super trevlig personal och väldigt informativa!

Lätt att hantera
Lätt att hantera, kundservice alltid till hjälp trevlig personal.

Svar från ABAX Sverige
Bra kundbemötande samt prosaic service…
Bra kundbemötande samt prosaic service o hjälp

Svar från ABAX Sverige
Super trevlig tjej på kundtjänst
Super trevlig tjej på kundtjänst. Kunnig och hjälpsam. Det är man inte van vid när man ringer till vissa kundtjänst. Ge henne högre lön!!!

Svar från ABAX Sverige
Vi har alltid fått mycket fin service…
Vi har alltid fått mycket fin service och hjälp av Abax när vi behövt det, denna gång av Oscar. Rekommenderas!

Svar från ABAX Sverige
Mycket kunnig och behjälplig!
Mycket kunnig och behjälplig!
Tack för all hjälp.

Svar från ABAX Sverige
Riktigt bra service med trevlig…
Riktigt bra service med trevlig personal och hög kompetens!

Väl fungerande system.
Abaxen har fungerat utmärkt sedan mars 2021, endast krånglat en gång 2025-04-24 då den hittade på 4 st resor själv blad annat till en Ö. Jag kontaktade Abax och fick snabb och proffsig hjälp med problemet. Mycket nöjd med systemet som är lättförståeligt och smidigt. Tack Jonas.

Mycet bra telefonsupport
Mycet bra telefonsupport, och bra funktioner.

Svar från ABAX Sverige
Jätte bra support när man behöver det
Jätte bra support när man behöver det. Appen är väldigt bra rekommenderas starkt..