AARHUS DETAILING  Omdömen

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Det var bilvask i særklasse. Rigtig flot arbejde, jeg tror ikke min bil har været så flot både ind- og udvendig siden den var helt ny. Utrolig fin betjening, jeg kan varmt anbefale at få gjort bilen... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Var i dag hos Aarhus Detailing/Hadi Jeg skulle have lavet ind og udvendig rengøring af bilen samt en rensning af læderkabinen og en motorvask.. Det var en rigtig god o... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Grundig rengøring af bil. Var forbi med min hvide ID4 til indvendig og udvendig rengøring. Blev mødt af en meget venlig og smilende klargøringsmand. Efter endt rengøringstår jeg med en flot... Se mer

Företagsinformation

1. Biltvätt

Skrivet av företaget

Hos Aarhus Detailing er vi passionerede omkring professionel bilpleje og detailing. Vi holder til i Brabrand ved Aarhus og tilbyder kvalitetsbehandlinger til både private og erhvervskunder, der ønsker en ren, velholdt og præsentabel bil. Uanset om det drejer sig om en grundig indvendig rengøring, udvendig klargøring eller en komplet detailing-behandling, går vi altid op i detaljerne. Aarhus Detailing blev grundlagt i 2026 med et klart mål: at levere professionelle bilplejeløsninger til ærlige og overskuelige priser uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vi anvender nøje udvalgte produkter og skånsomme metoder, der beskytter bilens materialer og giver et flot, holdbart resultat. Vi sætter en stor ære i god kundeservice og personlig rådgivning. Derfor lytter vi altid til vores kunders ønsker og behov, så vi kan tilpasse behandlingen til den enkelte bil og situation. Vores ambition er ikke blot at rengøre biler, men at skabe en oplevelse, hvor kvalitet, tillid og tilfredshed går hånd i hånd. Når du vælger Aarhus Detailing, vælger du en lokal virksomhed, der brænder for biler og leverer resultater, du kan være stolt af.

Kontaktuppgifter

2 stjärnor
1 stjärna

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

30 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Nem booking og flot resultat!

Nem booking og flot resultat!

Det er anden gang, vi bruger Aarhus Detailing til Plusmalerens bil, og vi er meget tilfredse. Det er nemt at bestille tid online, og hele forløbet fungerer rigtig godt. Bilen var flot og ren, da vi fik den tilbage. Vi kommer gerne igen og kan varmt anbefale dem!

2 oktober 2026

bilvask i særklasse

Utrolig fin betjening, jeg kan varmt anbefale at få gjort bilen ren ved Aarhus detailing i Aarhus V

2 oktober 2026

Kundeservice i topklasse👍

Nu har jeg haft begge vores biler til klargøring hos Aarhus Detailing ApS i Brabrand.
Da bil nr. 2 var til behandling, fik vi lavet en keramisk lakforsejling og resultatet af den behandling gjorde, at det måtte jeg simpelthen have på bil nr. 1
Så jeg havde bestilt tid hos Aarhus Detailing ApS i dag den 30. september, hvor jeg fik en keramisk lakforsejling.
Jeg ved ikke hvordan andre firmaer gør, men Hadi som ejeren hedder, ville sikre sig, at bilen var fuldstændig ren i lakken, inden lakforsejling skulle lægges på, så bilen fik en ordentlig omgang af den nye sæbe som lige var kommet hjem.
Da bilen var “pakket” ind i hvidt skum, så det faktisk ud som om, den havde skiftet farve fra grå metallic til hvid.
Efter sæbeskummet var fjernet, startede Hadi på den keramiske lakforsejling, hvor han lavede en lille prøve, så man bedre kunne se, hvori forskellen lå.
Nu står jeg med en bil som er mindst lige så flot som den dag, den kom af samlebåndet på fabrikken og bilen er 9 år gammel.

Hadi er en person som elsker arbejdet med biler og tro mig, han afleverer ikke et resultat, han ikke selv vil have på sin egen bil.
Hadi kræser for sit job og lægger stor vægt på kvaliteten og kæler for detaljerne, så man føler faktisk, at man får meget mere for pengene og det er i forvejen priser, hvor alle kan være med.
“Bare husk at hvis bilen er ekstra snavset, tager det længere tid, end der er afsat til behandlingen”
Så man gør sig selv en tjeneste, hvis bilen er let, at gå til.

Iflg. Hadi er han i gang med et nyt tiltag, hvor der tilbydes en løsning med Nanoteknologi, så ruderne indv. og udv. forbliver rene og dugfri.
Nanoteknologi på forruden gør, så man faktisk ikke behøver, at bruge vinduesviskerne i regnvejr, da vandet ikke kan blive siddende på ruden, men preller af.
Aarhus Detailing ApS er et firma som “helt klart kan anbefales” til alle.
Sælgere kan altid køre ud til kunderne i en ren og flot bil, da en klargøring hos Aarhus Detailing ApS, sagtens kan lægges ind i en køreplan for en arbejdsdag.

30 september 2026
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Super god service og venlig betjening

Super god service og venlig betjening. Meget imødekommende. Flot og tilfredsstillende resultat. Duften af ny og ren bil. Fint venteområde med sofaer. Let tilgængeligt fra motorvejen. Let online booking. Klart anbefaling herfra.

28 september 2026

Flot arbejde - fin kvalitet

Har haft min Skoda forbi Aarhus Detailing til en indvendig og udvendig rengøring også sæderens. Alle aftaler blev overholdt og mere til. Jeg fik en ren og flot rengjort bil tilbage. Det var en virkelig god oplevelse og super service. Anbefaler gerne stedet og kommer også igen.

23 september 2026

Mega fed oplevelse👍👍

I formiddags havde jeg en tid hos AARHUS DETAILING i Brabrand, en virksomhed der arbejder med indvendig og udvendig bilpleje.
Jeg skal ærligt indrømme, at min bil virkelig trængte, til en kærlig omgang.
Så Hadi og hans bror gik rask til opgaven og de knoklede så svedperlerne sprang ud fra deres pander, mens jeg bare sad og slappede af, på øverste etage.
Hadi gav mig et godt tilbud, på en dybdegående rensning af mine sæder, så det var jeg med på.

Jeg købte bilen i starten af oktober 2020 hvor bilen var rengjort ude og inde, men resultatet som Hadi og hans bror leverede, satte lige hele oplevelsen et niveau højere op.
Både Hadi og hans bror, har fortjent alle 5 stjerner og kunne jeg have givet flere, havde de også fået dem.
En helt unik oplevelse, det er som at sætte sig ind i en ny bil.
Tusind tak til Hadi og broderen, en virksomhed der KLART kan anbefales.
Jeg skal selvfølgelig ud og have, den samme tur på fruens bil.
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

22 september 2026
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Hadi leverer service med et smil

Hadi leverer service med et smil. Bilen er nu rengjort tiptop lækkert og dufter af ny bil.
Rigtig god service.
Det eneste men er loungen. Den kunne godt tåle en upgrade men ellers er det super fint.

22 september 2026

5 stjerner til Hadi!

5 stjerner til Hadi!
Super dygtig og virkelig professionel til bilpleje. Flot og grundigt arbejde, og man kan tydeligt se, at han går op i detaljerne. Kan varmt anbefales! 🚗✨

12 september 2026

Byen bedste bilpleje center

Det var en rigtig god oplevelse ved en venlig og professionel mand. Flot arbejde.
Jeg kørte derfra med en rigtig god fornemmelse og vil helt sikkert komme igen.

Kan stærkt anbefale stedet.

9 september 2026
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Mega behagelig og super venlig.

Mega behagelig og super venlig.
Bestilte en komplet indvendig og udvendig. Fedt at få en så super flot bil retur 👌
Tusind tak 🥰
I får klart opgaven igen næste gang ⭐️

6 september 2026
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg købte en vask og rengøring på et…

Jeg købte en vask og rengøring på et spot tilbud.
Og jeg er yderst tilfreds med både rengøring, vask og den lakforsegling, jeg tilkøbte.
Og at jeg blev mødt af venlig og serviceminded betjening, gjorde kun oplevelse bedre.
Jeg kan klart anbefale Aarhus Detailing.

2 september 2026

Grundigt arbejde

Hurtig, venlig , grundig ung mand, Hadi.
Absolut godt arbejde. Bilen er som ny. Nissan Quasquai
Frisk ung mand har startet egen virksomhed. 👍

28 augusti 2026

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.