Inmiddels toezegging dat ontbrekende artikel wordt nagezonden. Doe bestelling, maar bericht van verzending blijft uit. Moet er zelf achteraan gaan en dan blijkt iets niet leverbaar, maar zelf cont... Se mer
Det här tycker kunderna
Prima heerlijke aardappels die in geen winkel is te vinden. Vroeger kon je gewoon nog bintjes kopen en Nicola's. Zijn nergens te vinden, gelukkig bij de aardappelshop gewoon leverbaar, perfecte frie... Se mer
Goede kwaliteit aardappelen. Vooral echt vastkokend is nogal moeilijk te vinden. Bestellingen worden prompt geleverd En als er een keer iets mis gaat (wat overal kan gebeuren) wordt het netje... Se mer
De bestelling is binnen één dag bezorgd. De door mijn gewilde aardappel (Laura) is bijna nergens te koop maar wel bij de Aardappelshop en dan ook nog van een prima kwaliteit. Dus geen groene, beschadi... Se mer
Företagsinformation
Informationen kommer från olika externa källor
Bij Aardappelshop.nl koop je aardappelen van hoge kwaliteit en kun je kiezen uit veel verschillende soorten. Ontdek op deze manier jouw favoriete aardappel of bestel een bloemig- of vastkokende aardappel.
Kontaktuppgifter
Randwijkse Rijndijk 18, 6668LM, Randwijk, Nederländerna
- info@aardappelshop.nl
- aardappelshop.nl
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har inte besvarat negativa omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Altijd op tijd en correct geleverd
Besteld bintjes nieuwe oogst krijg oude…
Besteld bintjes nieuwe oogst krijg oude oogst, communicatie zeer slecht geen antwoord op email, en geen mobiel of tel.nummer .Dat was dus de laatste keer.
goede en snelle service
alles is verlopen zoals het behoord
Snel geleverd
Snel geleverd, goede kwaliteit, heel redelijke verzendkosten. De verzending ging feilloos, op de verwachte tijd geleverd. Alles aan de afhandeling was prima.
Ze zijn snel en altijd op tijd
Mooie grote aardappelen
Mooie grote aardappelen, zijn heerlijk, ik ga er een paar gebruiken om te stekken.
Snelle levering en zeer goede…
Snelle levering en zeer goede producten, vorige jaar ee goede oogst gehad van de aardappelen en ze waren heerlijk
Zeer goede service
Weer "mooie" piepers ontvangen
Dit keer niet de volle 5 sterren, omdat de 2 dagen levertijd bij lange na niet gehaald is.
30-03 besteld en 04-04 ontvangen, maar dat kan door het weekend en vervoerder komen.
Beloof dus niets, wat anderen (in dit geval DHL) voor je moet waarmaken.
Zat er niet om te springen, maar laat dit toch even weten.
snelle bestelling en goed verpakt
Vlotte afwerking / bezorging.
Zeer prettig en positief contact.
De aardappel La Rate…, formidabel voor mijn huisgemaakt Hors d'oeuvree!!
In mijn beleving zijn La Rate aardappelen inderdaad de aardappel die zeer geschikt is om hors d'oeuvre van te maken! De smaak is ronduit geweldig!
Een nadeel is dat de aardappel klein van maat is, maar dat is dan ook de enigste opmerking van dit topproduct!
Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.