Älskar fullständigt Aárd produkterna. Min favorittvål är The Faithfull Friend och Every Day Hero och gästtvålarna. Skönt att ha en (1!) högkvalitativ hygienprodukt som passar mitt hår, ansikte och kro... Se mer

Enormt nöjd med denna tvål! Huden har blivit mjukare och mitt lockiga hår är mjukare och fluffigare än med dyra produkter från frisören!

1. Skönhetsprodukter
  2. Skönhetsartiklar
  3. Hälsa- och skönhetsbutik

Aárd is a Stockholm-based brand on a mission to create simple and sustainable beauty routines for women and men alike. We provide simple, natural and authentic beauty products all with a clear multi-use approach. Fewer products, fewer ingredients and less plastic is our way of doing things. Born out of a frustration of long (and impossible to understand) ingredient lists, perfumes causing irritations and complicated routines. From here, the journey and search for natural and simple beauty products began. Products with a rich heritage and a story to tell. The result is a multi-use philosophy, kind to both you and the planet.

4,7

Utmärkt

TrustScore 4.5 av 5

Mjuka och sköna

24 maj 2021

Svar från Aárd

Hej Agneta! Tack så mycket för denna feedback och för att du väljer att handla hos oss! Hoppas vi ses snart igen :)

Lätt att använda

Lätt att använda, löddrar bra! Försiktigt positiv till att detta kan funka för min känsliga hårbotten.

19 maj 2021

Svar från Aárd

Hej Emelie! Tack för din kommentar. Hoppas vi ses snart igen :)

Superbra!

Väldigt enkel att applicera i håret, löddrar mycket och rengör håret bra! Superbra som kropps- och intimtvål! Rekommenderar verkligen

13 maj 2021

Hej Erika,
Tack för att du handlar hos oss! Så himla kul att höra att tvålen går hem hos dig för både kropp och hår, det gör oss så glada :) Bästa hälsningar /Pauline

Inte min preferens på tvål

Inte min preferens på tvål. Tyvärr passade den inte min kroppstyp men vet jag andra som älskar denna tvål

13 maj 2021

Hej Sandra,
Vad tråkigt att du inte hittade det du letade efter i vår tvål. Då vi vill hålla våra produkter så enkla och naturliga som möjligt, undviker vi starka och artificiella parfymämnen. Lagerbärsoljan, som är den naturliga parfymen i våra tvålar tycks om av många, men tyvärr inte av alla. Oavsett, tack för din feedback! Bästa hälsningar /Pauline

fantastik tvål med fin känsla på…

fantastik tvål med fin känsla på kroppen, håret och ansiktet! mjukt och återfettande.kommer köpa igen

11 maj 2021

Hej Helene,
Vad kul att höra att du är nöjd och att kuben används flitigt för både kropp, ansikte och hår! Tack för att du handlar hos oss :) Bästa hälsningar /Pauline

Under bar tvål för både kropp och hår

Under bar tvål för både kropp och hår. Den bästa hårtvålen jag har testat.

10 maj 2021

Svar från Aárd

Hej Sofia, Tack för din fantastiska review, vi är så glada att ditt hår mår så bra av vår multi-use tvål! Allt gott! /Pauline

Kan rekommendera!

Snabb leverans, jättefin kvalité på tvålen, fin förpackning och min känsliga hy känns jättebra efter användning.

6 maj 2021

Svar från Aárd

Hej Mimmi! Tack för din fina review – så kul att din hy mår bättre av vår tvål :) Allt gott! / Pauline

Snabb leverans, härlig tvål

Väldigt snabb leverans och trevlig förpackning. Testat Guardian angel och kropp och hår gillar den skarp. Jag har svårt för doften men det verkar som att den klingar av med tiden. Använt en vecka nu och upplever doften den sprider i badrummet som lite svagare nu. Men kommer nog förvara den i någon typ av burk ändå för att begränsa doften.

1 maj 2021

Svar från Aárd

Hej Sandra! Så kul att du gillar The Guardian Angel. Synd att doften inte är helt enligt din smak, doft är ju väldigt unikt från person till person. Vi har en riktigt snygg reseförpackning/burk i kork som lanseras snart, kanske det kan vara något för dig att bevara tvålen i :) Allt gott! /Pauline

Riktigt bra

Riktigt bra! Min hårbotten hälsar och tackar.

30 april 2021

Svar från Aárd

Hej Georg! Tack för en fin recension och kul att din hårbotten mår bra :) /Pauline

Jag trodde jag kunde ha sk

Jag trodde jag kunde ha sk. Schampoo men det gick inte på mitt hår blev mycket mycket risigt som om jag tvättat med vanlig tvål!

25 april 2021

Svar från Aárd

Hej Maria! Tråkigt att höra att kuben inte funkade så bra för håret för dig. I vissa fall kan det ta några tvättar innan håret vant sig vid den nya tvättmetoden och t ex från "vanliga" schampon till naturliga. Om du ger det en till chans så skulle jag även rekommendera att använda en sk surskölj för att ge håret en balsamliknande effekt. Du hittar mer om det här https://aardaleppo.com/pages/hair, och du kan alltid höra av dig till oss för mer tips. Allt gott! /Pauline

Supernöjd

Supernöjd! Har en kontaktallergi som tvingat mig till att prova alla möjliga varianter av tvålar, smink, schampo osv. Denna funkar super både på hår och hud, vilket annars är svårt att hitta! Har helt tagit bort min klåda i hårbotten (vilket inte ens apotekens produkter avsedda för ändamålet lyckades med..). Heja!

22 april 2021

Hej Alexandra,
Det gör oss så glada att höra att du gillar vår tvål och att den underlättat för din kontaktallergi! Bästa /Pauline

Kvalitetstvål

Tvål av bra kvalitet, märket påminner mig om Aēsop i estetiken vilket är plus. Snabb service. Rekommenderas!

21 april 2021

Svar från Aárd

Hej Magdalena, tack för dina fina ord!

Visa omdömen på alla språk. (48 omdömen)