Aalbaek Badehotel Omdömen

TrustScore 2.5 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Søvnløs nat. Trafiklarm i døgndrift. Afvisende reception. Fuld pris. Gl. Aalbæks hotelværelser, der vender stik mod hovedvejen er generet af den konstante højfrekvente trafik; lastbiler, motorcy... Se mer

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Drop "badehotel" betegnelse Gammel kro, som har nogle ganske søde stuer. Dog elendigt køkken Slidte værelser, trods en opgradering Og med pap- og plastik krus... Morgenmaden indtages desværre i e... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Vi benyttede os af jubilæumstilbud (weekendophold) og blev ikke skuffet! Det unge personale giver en høj grad af service og går gerne en ekstra meter for at gøre gæsten glad. Pæne rene værelser og god... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

På ingen måde pengene værd, hverken mad, eller værelse. Da vi sku tjekket ind ku de ikke finde bookingen, men det blev løst. På værelset som i øvrigt er ud til hovedgaden med meget trafik, og pga varm... Se mer

Företagsinformation

1. Badhotell
  2. också i
  3. Hotell
  4. Restaurang

Skrivet av företaget

Aalbæk Badehotel er et af Danmarks Nordligste badehoteller, med kun 22 km til Grenen ved Skagen. Her er det muligt at få et frirum fra den travle hverdag, med rolige omgivelser, god mad og hjemlig hygge. Vi gør en dyd i at levere den bedst mulige service for vores gæster. Er du vild med natur, en tur på stranden eller et godt spil golf? Så er vi sikker på at vi kan tilbyde dig en tid, du vil se tilbage på med et smil. Vi ligger kun 5 min gang fra havet og maks. 30 min. kørsel til 4 forskellige golfbaner! Når du booker hos os, har du mulighed for at vælge mellem standard eller superior værelser. Fælles for dem alle er en hyggelig indretning i bedste badehotelsstil (inkl. kabel-tv og eget badeværelse) Vi hjælper desuden gerne med at arrangere guidede ture i vores lokalområde. Er du ikke den store eventyrer, behøver du ikke gøre andet, end at læne dig tilbage og nyde dit ophold.

Kontaktuppgifter

3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Har inte besvarat negativa omdömen

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

10 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Fantastisk juleophold

En herlig juleaften og julefrokost den følgende dag. Fine værelser og dejlig mad, men frem for alt et fantastisk personale der får en til at føle sig velkommen

23 december 2022

Svar från Aalbaek Badehotel

Tak for anmeldelsen og for en hyggelig aften! Vi er glade for at i følte jer velkommen og håber at hele aftenen var som forventet. Måske vi ses igen til næste år? Godt nytår 🥳

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Et dejlig ophold er nu slut

Et dejlig ophold er nu slut. Fra fredag til søndag har vi nyt venlig personale, dejlig mad, lækkert morgen bord med alt hvad dertil hører og ikke mindst et hyggelig værelse som var rent og pænt. Julebyen i haven var en dejlig oplevelse og med lidt sne var det helt perfekt. Vi var heldig at der lørdag var et mande kor fra Flekkefjord i Norge og hvilken oplevelse de var. Så et skønt ophold som snart må gøres om.

8 december 2022

Svar från Aalbaek Badehotel

Det har været en fantastisk december! Og tak fordi i ville være med. Ja flækkefjord sangforening har en helt speciel energi som sikre julestemningen her på badehotellet år efter år. Vi håber snart at se jer igen 🎅🎄🤩

Juleophold

Vi var på juleophold, fra den 25. til den 28. november, værelset var tiptop, maden var super lækker som den altid er,
smilende personale Og god betjening, vi nød hvert minut, og kommer helt sikkert igen
Kan varmt anbefales, julemarked Var smadder hyggeligt
Med venlig hilsen Pia og Per

24 november 2022

Svar från Aalbaek Badehotel

Dejligt at høre og tak for anbefalingen! Vi er også utrolig stolte af byens julemarked og det resultat det blev til i år. Vi håber at se jer igen til næste år 🤩

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Vi startede ud med at aflyse vores…

Vi startede ud med at aflyse vores 1.booking. Fik fantastisk feedback. Da vi bookede igen, huskede personalet os. Dejligt sted. Super lækker mad og flotte anretninger. Serviceminded personale. Jeg vil især fremhæve personalets humoristiske sans.Vi har ikke besøgt jer for sidste gang. Ses.

26 november 2022

Svar från Aalbaek Badehotel

Tusinde tak for den fine anmeldelse! Vi er glade for at i valgte at genbooke hos os 🙏 Vi glæder os til at se jer igen 😃

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Altid en god velkomst ved check in

Altid en god velkomst ved check in , vi havde valgt et 2 dages forkælelses ophold , hvor vi fik serveret dejlige varierede retter begge dage med en utrolig god service og servering. Vi har været her flere gange , er altid blevet mødt af et venligt og professionelt personale. Vi kommer igen i 2023 for at se de nye tiltag på gårdspladsen.

22 oktober 2022

Svar från Aalbaek Badehotel

Vi glæder os til at se jer og høre hvad i syntes om den nye gårdsplads 🤩 Vi er allerede i fuld gang!

Lækkert og billigt

Vi valgte 'Skagen All inclusive' opholdet, som indeholder 2 overnatninger, 2 x morgenmad, 2 x aftensmad og en frokost på Pakhuset i Skagen. Det var en skøn weekend med kompetent og venlig betjening, god mad og et super lækkert værelse. Alt i alt en fantastisk oplevelse. Vi ses snart igen.

11 november 2022

Svar från Aalbaek Badehotel

Hej Simon. Det er vi virkelig glade for at høre! Skagen all inclusive er et nyt koncept, så rart med lidt feedback 😍

Skønt ophold…

Netop hjemvendt fra et skønt ophold mandag-onsdag.
Vi havde nogle skønne dage på det hyggelige sted.
Dejligt værelse, fin service overalt og ikke mindst virkelig dejlig mad - både de 2 retter vi fik mandag og især de 4 retter tirsdag.
Hermed de bedste anbefalinger
Lene Schmidt Dolleris

10 oktober 2022

Svar från Aalbaek Badehotel

Hej Lene. Vi er glad for i havde en god oplevelse! Vores køkken personale bruger meget tid på at sammensætte vores menuer, så det er altid dejligt når det kommer positivt tilbage 🙏

Dejligt hotel

Dejligt hotel, med gode værelser, morgenmad og god varieret aftensmenu, derudover kun 5 minutters gang til toget der kører til Skagen og vupti står du midt i Skagen uden at tænke på parkeringsplads til bil. Et hotel vi vender tilbage år efter år, også uden for højsæsonen.

13 september 2022

Hej Brian. Tak for de pæne ord. Vi ses sikkert snart igen! 🤩

En fantastisk weekend

En fantastisk oplevelse, dejligt stort morgenbord med alt man kan tænke sig.
Aften måltid lørdag og søndag var ud over alle forventninger. Og servering og service er helt i top. Vi vender helt sikkert tilbage til Aalbæk Badehotel

27 augusti 2022

Svar från Aalbaek Badehotel

Tusinde tak for den fine anmeldelse! Vi glæder os til at se jer igen 🙏

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.