Super god service bÄde pÄ chat ifm. opsÊtning af ny lader, samt telefonisk kundeservice ifht. betalinger og rabatter mv. Klare anbefalinger herfra og har i mange Är haft super stabil ladning med eas... Se mer
Det hÀr tycker kunderna
Allerede fra start fik man en god oplevelse. Gode svar pÄ spg. via chatten og efterfÞlgende pÄ telefonen. Da vi skulle levere tilbage indenfor de 14 dage fra modtagelse og inden vi fik ladenoksen... Se mer
Da jeg, langt om lÊnge, havde vÊret igennem junglen af udbydere, var mit valg "Äbenlyst", da jeg ikke bryder mig om afbetaling, og at man kunne fÄ refusion for elafgift for kr. 39.-/md. inkl. service... Se mer
MÄ tilslutte mig andre dÄrlige anmeldelser for dette firma. Det er nemt at blive kunde - skal du til gengÊld den anden vej, ja sÄ begynder kampen. Forbered dig pÄ, at der ikke kommer svar, medmindr... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
à benlyst har introduceret en brugervenlig ladeboks, der giver ejere af elbiler mulighed for nemt at lade deres bil hjemme. Den kombinerer et kompakt og stilfuldt design, der nemt kan integreres i enhver boligindretning, med en ukompliceret installationsproces. Sikkerhed er ogsÄ en kernefunktion; ladeboksen indeholder moderne teknologi, der beskytter mod kortslutning, overbelastning og overophedning. à benlyst er ikke blot en leverandÞr af ladebokse; virksomheden har en dyb passion for en bÊredygtig fremtid. Deres engagement gÄr ud pÄ at tilbyde avancerede teknologiske lÞsninger til elbilsladning og fremme en grÞnner og mere miljÞvenlig fremtid. Via en brugervenlig app kan kunderne overvÄge og optimere deres opladningsforbrug, samtidig med at de reducerer deres CO2-aftryk. Som en ekstra fordel tilbyder à benlyst en specialfunktion, hvor kunderne kan fÄ refusion af en del af den elafgift, de betaler ved opladning af deres elbil hjemme. Dette er en del af en ordning fra den danske stat, der har til formÄl at fremme elbilernes udbredelse og opfordre til mere klimavenlige valg. For at kvalificere sig til refusionen skal bilister indgÄ en aftale med à benlyst. Refusionen hÄndteres automatisk af à benlyst, og betalinger udbetales kvartalsvis. I sidste ende stÄr à benlyst som et komplet opladningscenter, der tilbyder en altomfattende lÞsning for elbilsejere, hvilket gÞr deres bidrag til en grÞnnere fremtid "Äbenlyst".
Kontaktuppgifter
Daddellunden 20, 8960, Randers SĂ, Danmark
- +4570604073
- kundeservice@aabenlyst.dk
- aabenlyst.dk
Har besvarat 33 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 1 vecka
SÄ anvÀnder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hÀmtas, betygsÀtts och modereras.
Virkelig go service
DesvĂŠrre svĂŠrt at kontakte telefonisk
DesvÊrre svÊrt at kontakte telefonisk - men det er dog lykkedes bedre pÄ det sidste.
mvh
Torben
Meget tilfreds indtil videre
Meget tilfreds indtil videre. Har haft et enkelt udfald pÄ laderobotten hvor jeg ikke kunne fÄ kontakt til den.
Hurtig forsendelse
Hurtig forsendelse, kunne mangle lidt info omkring abonnement, osv, kan vÊre set er pÄ hjemmesiden, har sÄ ikke fundet.
God service, hurtig levering og installation
God service, hurtig levering og installation. Desuden hurtig respons nÄr man kontakter dem.
Super kundeservice hos Lible
Super kundeservice hos Lible. Hurtig levering. Da der var lidt bÞvl ved opstart var de meget hurtigt til at reagere, og var meget lÞsningsorienteret. Selvom der kun er en chat at kontakte, svares der hurtigt, og kontaktes tilbage pr. telefon nÄr tingene skal lÞses.
Alt virker som det skal nu, Simon đ

I ville have fÄet 5 stjerner
I ville have fÄet 5 stjerner, hvis jeres elektriker ikke havde sÄ travlt og var mere serviceminded.
Jeres kundeservice er i top og I levere med kort tid.

Svar frÄn à benlyst
Alt er foregÄet som lovet
Alt er foregÄet som lovet. Fin service da jeg havde et spÞrgsmÄl.

Svar frÄn à benlyst
Hurtig levering og installation (tog enâŠ
Hurtig levering og installation (tog en uge i alt). God kundeservice

Svar frÄn à benlyst
Overladt lidt til mig selv med installation
Fin respons pÄ spÞrgsmÄl pÄ chatten. Men jeg synes jeg var overladt lidt meget til mig selv med selve installationen af laderen.
Jeg mangler nok ogsÄ lidt et telefonnummer jeg kan ringe til.

đđ»đđ»
đđ»đđ»đđ»đđ»đđ»đđ»đđ»đđ»đđ»đđ»

Detta Àr Trustpilot
LÀs mer om andra typer av omdömen.
LÀs mer om omdömesprocessen pÄ Trustpilot.
HÀr Àr 8 tips pÄ hur man kan skriva omdömen pÄ bÀsta sÀtt.