Det hÀr tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

Super god service bÄde pÄ chat ifm. opsÊtning af ny lader, samt telefonisk kundeservice ifht. betalinger og rabatter mv. Klare anbefalinger herfra og har i mange Är haft super stabil ladning med eas... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

Allerede fra start fik man en god oplevelse. Gode svar pÄ spg. via chatten og efterfÞlgende pÄ telefonen. Da vi skulle levere tilbage indenfor de 14 dage fra modtagelse og inden vi fik ladenoksen... Se mer

Betygsatt 4 av 5 stjÀrnor

Da jeg, langt om lÊnge, havde vÊret igennem junglen af udbydere, var mit valg "Äbenlyst", da jeg ikke bryder mig om afbetaling, og at man kunne fÄ refusion for elafgift for kr. 39.-/md. inkl. service... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjÀrnor

MÄ tilslutte mig andre dÄrlige anmeldelser for dette firma. Det er nemt at blive kunde - skal du til gengÊld den anden vej, ja sÄ begynder kampen. Forbered dig pÄ, at der ikke kommer svar, medmindr... Se mer

Företagsinformation

1. Laddningsstation för elfordon

Skrivet av företaget

Åbenlyst har introduceret en brugervenlig ladeboks, der giver ejere af elbiler mulighed for nemt at lade deres bil hjemme. Den kombinerer et kompakt og stilfuldt design, der nemt kan integreres i enhver boligindretning, med en ukompliceret installationsproces. Sikkerhed er ogsĂ„ en kernefunktion; ladeboksen indeholder moderne teknologi, der beskytter mod kortslutning, overbelastning og overophedning. Åbenlyst er ikke blot en leverandĂžr af ladebokse; virksomheden har en dyb passion for en bĂŠredygtig fremtid. Deres engagement gĂ„r ud pĂ„ at tilbyde avancerede teknologiske lĂžsninger til elbilsladning og fremme en grĂžnner og mere miljĂžvenlig fremtid. Via en brugervenlig app kan kunderne overvĂ„ge og optimere deres opladningsforbrug, samtidig med at de reducerer deres CO2-aftryk. Som en ekstra fordel tilbyder Åbenlyst en specialfunktion, hvor kunderne kan fĂ„ refusion af en del af den elafgift, de betaler ved opladning af deres elbil hjemme. Dette er en del af en ordning fra den danske stat, der har til formĂ„l at fremme elbilernes udbredelse og opfordre til mere klimavenlige valg. For at kvalificere sig til refusionen skal bilister indgĂ„ en aftale med Åbenlyst. Refusionen hĂ„ndteres automatisk af Åbenlyst, og betalinger udbetales kvartalsvis. I sidste ende stĂ„r Åbenlyst som et komplet opladningscenter, der tilbyder en altomfattende lĂžsning for elbilsejere, hvilket gĂžr deres bidrag til en grĂžnnere fremtid "Ă„benlyst".

Kontaktuppgifter

1 stjÀrna

Har besvarat 33 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 1 vecka

SÄ anvÀnder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hÀmtas, betygsÀtts och modereras.

Fantastisk service

Jeg skiftede over til LIBLE fra Clever... LIBLE overholdt deres levering og opsĂŠtning til den aftalte tid....
Fik LIBLE I NOVEMBER 2022 Har ikke haft nogen problemer deres app virker fantastisk godt.. Kan kun varmt anbefale LIBLE.. 👍👍👍👍

15 november 2022

Super god service

Super god service, ringede til dem efter jeg havde fÄet sat Easee lader op fordi min app ikke virkede. De fortalte det var en anden app, og forklarede alt super godt sÄ man forstod det. God service

17 april 2023

Fantastisk koncept

Fantastisk koncept, nemt og lige til. Altid svar i chat supporten enten med det samme eller sÄ pÄ mail. Super service. InstallatÞren der kom og installerede den, var super dygtig og meget venlig og viste hvad han lavede.

Super oplevelse

29 mars 2023

Forrygende service

NÄr man kigger pÄ min profil, vil man undre sig og mÄske tvivle pÄ trovÊrdigheden af dette opslag, da dette er min fÞrste trustpilot anmeldelse - nogensinde. Jeg er normalt ikke en, der skriver anmeldelser, men jeg er nÞdt til at gÞre en undtagelse her.

Min kÊreste og jeg har netop kÞbt en el-bil, og grundet de dyre lade priser ude, var vi desperate efter finde det rigtige firma at leje en oplader igennem. Efter at have snakket med Lible, var vi ikke i tvivl, det skulle vÊre dem. Grundet stor efterspÞrgsel og travlhed blandt installatÞrer landet over, havde vi indstillet os pÄ at vente 2-3 uger, fÞr vi kunne lade bilen derhjemme. Jeg ringede dog alligevel til Simon fra Lible for at hÞre, om Lible kunne trylle. Det kunne de. i den grad.

Tidslinje:

* Jeg placerer ordren d.17 januar kl.16:25.
* Jeg fÄr allerede dagen efter, altsÄ d.18 januar, besked om, at laderen er pÄ vej med posten.
*Simon fra Lible ringer d.18 januar, og fortÊller at han har formÄet at skaffe en elektriker pÄ rekordtid, og at de kan installerer laderen fredag d.20. januar.
*Elektrikeren ringer d. 19. januar og vi aftaler de nĂŠrmer omstĂŠndigheder. Samme dag afhenter jeg laderen fra posthuset.
*Fredag d. 20 januar kl. 12:00 er laderen installeret og jeg kan oplade bilen derhjemme.

Samlet tid mellem ordreplacering til opsÊtning og installation af laderen: under 3 dÞgn! Under 3! DØGN!
BehĂžver vist ikke yderligere kommentarer.

Simon og Lible har vĂŠret super hĂžflige, professionelle, ordentlige og tilgĂŠngelige under hele processen. Tusinde tak for det, Lible.

Den eneste grund til, at vi giver 5 stjerner, er at vi ikke kan give flere.

De varmeste anbefalinger herfra.

Bh. Ahmed

19 januari 2023

God service!

Da vi skulle levere tilbage indenfor de 14 dage fra modtagelse og inden vi fik ladenoksen monteret, grundet nogle omstĂŠndigheder, fik vi ingen sure miner, men stadig god, hurtig og venlig betjening.
Hvis jeg fik skulle vÊlge i fremtiden, sÄ ville jeg vÊlge Simon og Lible.
Produktet kan jeg af gode grunde ikke sige noget om, men firmaet kan man i hvert fald regne med.

11 januari 2023

Super god service

Her er ros pÄ sin plads.

HjÊlpsom bÄde pÄ mail & tlf bÄde fÞr og under bestilling.

Kundesupport ogsÄ helt i top her 2 mÄneder senere.
Kan kun anbefale dem.

1 december 2022
Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

Let bestilling og hurtig levering.

Let bestilling og hurtig levering.
Vi har skiftet leverandĂžr og derfor skulle ladeboksen ogsĂ„ skiftes, det krĂŠvede en elektriker. Elektrikeren henvendte sig hurtig og vi fik en aftale som passede os.elektrikeren kontaktede os dagen fĂžr for at give et opdateret tidspunkt - kom til tiden og hele skiftet gik super hurtigt. 👍

29 november 2022

Detta Àr Trustpilot

LÀs mer om andra typer av omdömen.

LÀs mer om omdömesprocessen pÄ Trustpilot.

HÀr Àr 8 tips pÄ hur man kan skriva omdömen pÄ bÀsta sÀtt.

LĂ€s mer