7digits slechte service
Ik heb een firewall aangeschaft via greencorenetworks.c, wat onderdeel is van 7digits.n
De aanschaf ging zoals normaal, het kwam binnen enkele dagen binnen.
Ik heel enthousiast alles aangesloten via de extreem korte handleiding, normaliter is dat ook een redelijk vanzelf gaande installatie.
Tot zover ging alles goed, echter begon ik met het belangrijkste van alles en dat is updaten.
Nu ging het hier om 1 of andere reden, compleet fout en niet 1 keer maar heel vaak heb ik alles terug gezet naar fabrieksinstellingen.
Na dagen van ploeteren en lezen in op de Barracuda website, ik kwam er niet uit, dus uiteindelijk heb ik gebeld met 7digits.
Ik werd verder netjes te woord gestaan en de meneer gaf mij een email adres, waar ik mijn vragen kwijt kon.
Dit is nu ruim een week geleden, wat ik echt heel erg lang vind om mijn vraag cq probleem te beantwoorden, daarbij komt ook nog dat er niet was vermeld dat de firewall maar tot medio 2025 wordt ondersteund.
Ik zal zeker niks meer aanschaffen bij dit bedrijf, erg jammer, zeker omdat ze adverteren met klantvriendelijk en hulp aan de klanten, de vriendelijkheid was er aan de telefoon, maar de rest is zachtjes uitgedrukt erg slecht of afwezig!
31 juli 2024
Omdöme utan inbjudan