Ber kunder att lämna omdömen
2e keer besteld..
Als ik iets voor de 2e keer bestel zegt dat veel over het product.
Ik vind juist mooi dat je 4 smaken hebt.
En ook met een persoonlijk boodschap erbij.
Top spul
Ik was even bang dat er iets niet goed was gegaan met de bestelling. Maar vandaag is mijn emmer binnen gekomen. En de smaken zijn echt top. Ik ga zeker vaker bestellen. Bedankt 4whey!
Groet
Michael Smal
Praktisch product
Snel geleverd en heel chill om van smaken te kunnen wisselen. Goed spul!
Super chille 4-vlaks verdeling
Super chille 4-vlaks verdeling!
Elke dag een ander smaakje, en de prijs is ook heel goed.
Top spul
In eerste instantie sceptisch over het product. Maar na de aanschaf ontzettend blij met zowel de smaken, eiwit en de manier van verpakken!
Ga hier in de toekomst zeker weer refillen en bestellen!
Wat een top product!
Wat een fijn product. Kreeg het binnen 3 werkdagen binnen. En een heel leuk kaartje erbij (handgeschreven) dus er word echt energie in gestoken. De afwisseling van smaken is ook top! Ik kan de smaken lekker afwisselen.
1 pot, 4 smaken
Geweldig dat je 4 smaken kan afwisselen met 1 pot, heerlijk!
4 smaken vervelen nooit!
Ik heb deze whey nu een tijdje gebruikt en ben er erg tevreden over. De kwaliteit is goed en hij mengt fijn. Wat ik vooral handig vind, is dat je met één emmer vier verschillende smaken hebt, waardoor het niet snel gaat vervelen.
Super tevreden! Goede smaken en veel keuze
Super tevreden over de eiwitpoeder potten van 4whey! In 1 pot zitten 4 verschillende smaken naar keuze. Ik hou ervan om af te wisselen kwa smaken, dus dit is echt perfect!
Afgelopen augustus een pot besteld en…
Afgelopen augustus een pot besteld en tot op heden zeer tevreden over de kwaliteit en variatie in smaak.
Perfect product