Super fijne borstkolf! En ideaal dat je onderdelen los kunt kopen als deze aan vervanging toe zijn.
Det här tycker kunderna
Ik gebruik jullie kolf al een aantal maanden, mijn melkproductie was dramatisch en als je nu ziet wat ik kolf.. heel blij mee! Het neemt ook veel stress weg, want je wilt het als moeder zo graag voor... Se mer
Draadloze handsfree borstkolf gekocht op 11/10 waar ik meteen super blij mee was, je hebt heel fijn je handen vrij en bent mobiel (super handig met een peuter) Super om gewoon altijd en overal te kunn... Se mer
Företaget har svarat
Wederom een kolfset aangeschaft bij 4mommy als reserve. Zo tevreden met zowel het apparaat als de klantenservice. In het verleden een probleem gehad met de onderdelen waar ze zeer vlot mee waren. Ze d... Se mer
Företaget har svarat
Företagsinformation
Skrivet av företaget
4mommy is dé specialist in borstkolven en een assortiment aan zorgvuldig geselecteerde producten voor moeders en baby's. Als ervaringsdeskundigen bieden wij praktische, veilige en innovatieve oplossingen die het moederschap gemakkelijker en comfortabeler maken. Wij staan voor kwaliteit, gebruiksgemak en persoonlijke ondersteuning, waardoor we een vertrouwde partner zijn voor ouders tijdens deze bijzondere levensfase.
Kontaktuppgifter
Nederländerna
- Info@4mommy.nl
- 4mommy.nl
Har besvarat 40 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 24 timmar
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Andra tittade också på
Snel binnen en goede kwaliteit
Snel binnen, net en goed pakket. Heel blij met het product.
Super fijne borstkolf
Fijne webshop
Fijne webshop! Overzichtelijk, betaalbaar en met snelle levering. Last minute een handsfree kolf besteld als cadeautje en deze kwam ruim op tijd binnen. Zeker een aanrader!
Betrouwbare site
Betrouwbare site, snelle levering en een fantastische klantenservice! Een echte aanrader.
Borstschild werkt niet meer! Slechte Klantenservice
Ik gebruik de kolf nu bijna 3 weken. Na 2,5 week merkte ik dat het melk uit lekte want de borstschild is heel slap geworden en NEE ik heb het niet gewassen met TE heet water of kokend water. Voor iemand die full time kolft is dit gewoon geld verspilling! Paar keer contact opgezocht na 3 keer te hebben bericht antwoord gekregen dat je daar geen garantie op hebt. Dit doen ze gewoon bewust want ze weten net zo goed dat die slap wordt en niet meer goed aanplakt zodat mensen losse onderdelen weer gaan kopen. Ik raad het niemand aan! Klantenservice is ook 0!
Ze hadden mijn pakket gelijk opgestuurd maar ik kreeg deze steeds niet binnen. Bleek dat het was kwijgeraakt bij PostNL, ze hebben dezelfde dag nog een nieuw pakket opgestuurd en die had ik wel de volgende dag binnen. Super service en snel opgepakt!

4mommy vs Elvie
To all my breastfeeding moms,
I bought my elvie pumps 4 years ago with my first kid and had in total 15 sessions. Kept it in case I had a second child (and because I paid 500e for two) just to find out one of them was broken after no use for a longer time.
Then I heard about 4mummy pumps.
Couple months ago I purchased my breast pumps from 4mommy and after using it almost every day, I can tell I am amazed with the quality and simplicity of these pumps.
So easy to clean, sometimes only with the hot water if I am in the office and leaves no oily marks from the milk.
Compared to my elvie pump which has a plastic breast cups, 4mummy have silicone ones, much is more comfortable while pumping.
I also had issues with leaking from elvie pumps, but with 4mommy pumps I never had that problem.
Really love the massage option before or after the session, just give that nice feeling.
Learn from my mistake, bigger price don’t mean better product.
Really recommend this pumps to all moms.
Great great great product!!!

Krachtpatser
De kolf is zo fijn en mega krachtig. Dit is iets wat ik heb gemist bij andere draadloze borstkolven en dit maakt deze kolf dan ook gelijk een krachtpatser. Super om op deze manier veel melk uit je borsten te kunnen krijgen en de vriezer voorraad up to date te kunnen houden. Heel blij mee.

Super tevreden!
De kolf van 4mommy.nl is echt een gamechanger. Hij is supermakkelijk in elkaar te zetten en doordat hij volledig handsfree werkt, heb je letterlijk je handen vrij. Lunchbox maken en kolven tegelijkertijd? Geen probleem. Was vouwen terwijl je kolft? Gaat moeiteloos. Zo kan ik nog wel even doorgaan. Ik ben oprecht ontzettend tevreden met dit product, het maakt mijn dag echt een stuk makkelijker.

Apparaat lekt melk
Ik begrijp de positieve reviews niet. Kolfapparaat lekt continue melk. Zowel tijdens het kolven als bij het leeggieten. En dan heb ik het niet over druppels, iedere keer minstens 10 ml met borst. Schoonmaken is ook veel gedoe gezien het uit 5 onderdelen bestaat per apparaat.
Bij een negatieve review op hun instagram pagina wordt je geblokkeerd en wordt je review verwijderd. Lekker professioneel bedrijf is dit.. not.
Superblij met deze kolf – comfortabel en handig in gebruik!
Mijn bestelling werd zeer snel geleverd en was netjes verpakt. De opbergcase is stijlvol en praktisch. Ik vind de case erg handig; zo kan ik mijn kolven gemakkelijk overal mee naartoe nemen.
De borstkolf zelf ziet er mooi uit en is eenvoudig in gebruik. Wat ik vooral prettig vind, is dat je met één druk op de knop kunt schakelen tussen verschillende kolfstanden. De automatische stand is ideaal: deze wisselt automatisch tussen masseren en actief kolven, wat het proces voor mij erg comfortabel maakt.
Daarnaast kun je per borstkolf afzonderlijk de zuigkracht instellen, wat ik persoonlijk heel prettig vond vooral op momenten dat ik last had van stuwing. Een ander groot pluspunt is dat de kolf automatisch na 20 minuten stopt. Zo hoef je zelf niet steeds op de klok te letten.
Ook het schoonmaken gaat eenvoudig en snel. Al met al ben ik ontzettend tevreden en heel blij met mijn aankoop!
Fijnste kolf die ik heb geprobeerd
Ik heb verschillende kolven geprobeerd, maar deze is echt veruit het fijnst. Ik had deze tweedehands en gebruik hem nu 3 maanden 6x per dag. Heel tevreden. Andere kolven die ik probeerde leverden veel minder op, waren minder praktisch of lekten. Bij mijn huidige 4mommy kolf zijn de motortjes op hun eind. Ik heb zojuist een nieuw setje gekocht en ga er van uit dat dit net zo goed werkt! De medela blijft hier lekker in de kast als reserve kolf liggen!
1 kolf laad niet meer op .
1 kolf laad niet meer op .
Heeel gedoe om terug te sturen en dan maar hopen dat je nieuwe terug krijgt . Nu met 1 kolf dus duurt 2x zo lang
Daarnaast zijn de onderdelen erg duur om los te bestellen . Denk aan het kleine tuitje van 10 euro per stuk excl 6 euro verzendkosten

Wat een uitkomst!
Wat een uitkomst! Ik gebruik de 4Mommy handsfree kolf nu een tijdje en ben er echt heel blij mee. Het geeft zoveel vrijheid om ondertussen andere dingen te doen, zonder vast te zitten aan slangen en flessen. De pasvorm is fijn en hij is ook stiller dan ik verwacht had. Voor mij werkt het super, zeker met een kleintje erbij dat veel aandacht vraagt.

Fijne kolf
Fijne kolf, goede verzending!
Kolfconsult gedaan en dit was mijn favoriet. Het geluid is vrij zacht, kolf zit comfortabel en makkelijk schoon te maken. Past goed in een bh. Bijbehorend tasje is fijn.

Geweldige borstkolf!
Geweldige borstkolf!
Ik gebruikte nog mijn oude elektrische kolf van 10jaar terug, waarbij ik dus telkens aan een draad zat, weg moest van mijn cliënten op werk. Nu kan ik de kolf gewoon in mijn bh stoppen en verder werken!
Daarnaast heb ik nu weer melk met kolven dan met de andere kolf! Ik ben zooooo aangenaam verrast. Waar een moeder wel niet blij van kan worden 🩷🩷

Geluid
Ik gebruik de kolf nu +- een weekje en ben tevreden over hoe de kolf werkt. Doet wat hij moet doen voor nu.
Maar 2 min punten vind ik:
1 maakt echt nog heel veel herrie. Tijdens de nachtvoeding kan ik niet in bed blijven om ook te kolven omdat mijn man dan van wakker ligt. Het geluid overheerst gewoon heel erg. Jammer.
2 het apparaat gedeelte zeg maar is moeilijk van de kolf af te halen. Dit gaat met best wat moeite en gepiel. Ook jammer.

Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.