3D Echo Barendrecht Omdömen

TrustScore 5 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Wij hebben bij 3D Barendrecht een echo laten maken voor de genderbepaling van ons kindje en kijken terug op een ontzettend fijne ervaring. We werden ontvangen door een super lieve en enthousi... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Super fijne tweede ervaring. Denise laat je erg op je gemak voelen en was ook lief voor ons zoontje wat mee was. Ik zou 3D echo Barendrecht zeker aanbevelen!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Heel fijn ervaren de 3d echo. Super lieve geduldige echoscopist. Onze kleine was erg eigenwijs, hadden een lange afspraak ingepakt. Omdat de kleine zich niet lang liet zien mochten wij 2 dagen late... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Vandaag konden we terecht voor een 3D echo bij Denise. Na een kennismaking stelde zij ons ontzettend gerust. Ze nam de tijd om de kleine mooi op beeld te krijgen en keek aan het eind samen met ons naa... Se mer

Företagsinformation

1. Mödravårdscentral

Informationen kommer från olika externa källor

Echopraktijk Barendrecht staat voor kwaliteit bij een pretecho met een persoonlijke benadering. We hebben vele jaren ervaring met betrouwbare geslachtsbepaling echo en bieden een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding.

Kontaktuppgifter

2 stjärnor
1 stjärna

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

10 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Goede ervaring!

We zochten een last minute plekje, gebeld en de dag er na konden we al terecht! Hele fijne service en natuurlijk een super leuke ervaring om je kleintje in 3D te kunnen bewonderen!

21 oktober 2022

Helemaal tevreden!

Hele aardige dame!
Ik had het idee dat ik daar kwam voor een ontspanningsmassage, zo sfeervol als je binnen komt en goed ontvangst.
Alles wordt duidelijk uitgelegd en belangstellend naar ons toe.
Wij waren zelfs te laat omdat wij het niet konden vinden en alsnog nam ze alle tijd, zodat wij konden genieten van onze kleine.
Zeker een aanrader!

7 oktober 2022

Een absolute aanrader!

Een absolute aanrader! Heel fijn ontvangen en echt genoten van wat we gezien hebben. Wij kwamen voor de geslachtsbepaling en dat was echt onwijs duidelijk te zien. Op een hele leuke manier werd dit bekend gemaakt! Het was heel duidelijk beeld en heel helder werd alles uitgelegd. Zelfs even het hartje mogen horen! Echt een ervaring die we niet hadden willen missen!!

7 oktober 2022
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Ontzettend fijne en gezellige bezoekjes gehad!

We zijn nu 3 keer bij Samantha geweest en wat een fijne ervaring! Prachtige rustgevende en sfeervolle inrichting en wat een lieve vrouw ben je Samantha! Oprecht geïnteresseerd en enthousiast! Het was een feestje om elke keer naar ons lieve mannetje te mogen kijken. Heel erg bedankt voor de fijne bezoekjes! Liefs van ons!

23 september 2022
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Ik raad iedereen 3D Barendrecht aan…

Ik raad iedereen 3D Barendrecht aan geweldige ervaring en een lief vrouw ook geduldig en leg alles goed en duiderlijk uit en natuurlijk je baby echt mooi in beeld brengen… ik ben zeer tevreden over mijn ervaring daar

14 september 2022

Amazing experience

Samantha is very kind, professional and personal. It’s an amazing experience she gives you. I recommend this to everyone.

12 september 2022
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Wat een mooie ervaring alleen lopen de…

Wat een mooie ervaring alleen lopen de nummers er echt niet logisch .
En ook niet aangegeven .
Na een telefoontje konden we het vinden .
Jammer dat we niet heel het gezichtje konden zien de dame wou niet mee werken

3 september 2022

Professioneel en warm.

Op tijd en met een vriendelijke lach werden we ontvangen. Je krijgt gelijk een prettig gevoel bij Samantha. Ze vertelt wat ze doet en wat ze ziet. Daarna vraagt ze of je er klaar voor bent en met een leuk licht effect liet ze weten wat het geslacht was (dit wilden we weten).
Verder kreeg je rustig de tijd om foto’s te bekijken en af te laten drukken. Een totaal andere ervaring dan bij onze eerste dochter op een andere locatie (lees afstandelijk en niet communicatief).
We raden Samantha zeker aan.

Mandy en Leon

20 augusti 2022

Absolute aanrader!!

Mooie ruimte waar je je erg op je gemakt voelt. Vriendelijke echoscopiste die de tijd neemt om alles te laten zien en vragen te beantwoorden. Mooie foto's gemaild gekregen. Erg fijne ervaring en zou het iedereen aanbevelen

31 juli 2022
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Ik ging voor een pretecho

Ik ging voor een pretecho, ben super lief geholpen. De kamer is prachtig!!! Ze legt alles netjes en rustig uit!!! Hoe het wordt bekend gemaakt superrrrrr leuk en origineel. Dit was mijn eerste keer en zekerrrr geen laatste keer!!! Kom graag weer terug

25 juli 2022

Aanrader!

Zodra ik binnen in de kamer kwam, stond ik meteen al versteld. Heel mooi ingericht alsof ik thuis was! Ik ben zeer goed geholpen door Samantha. Ik heb alles goed kunnen zien van de baby en ze heeft goed uitleg erover gegeven. Zeker een aanrader!

1 juli 2022

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.