Prachtige reis gehad door Tanzania met als afsluiting een aantal dagen op Zanzibar. Alles uitstekend geregeld en goed verzorgd. Dankzij onze enthousiaste en goed Engels sprekende gids veel dingen ge... Se mer
Det här tycker kunderna
Feedback reis Bali, Lombok & Kuala Lumpur We hebben een fantastische reis gehad met ons gezin naar Bali, Lombok en Kuala Lumpur, en kijken hier met veel plezier op terug. Alles was tot in de pu... Se mer
Gemakkelijk en persoonlijk contact met Nina om persoonlijke wensen m.b.t. het reisplan door te nemen. Betrokken en flexibel, wanneer plannen ergens afwijken van hetgeen 333travel gebruikelijk aanbie... Se mer
We hebben dankbaar gebruik gemaakt van de kennis van 333travel voor onze reis naar de Filipijnen. We zijn een gezin met twee jongvolwassen zonen. We kozen voor een vast pakket dat we iets aan onze eig... Se mer
Företaget har svarat
Företagsinformation
Skrivet av företaget
333travel is de verre reizen specialist voor reizen naar Azië, Amerika, Midden-Oosten, Afrika en Oceanië. Wij zijn specialist in rondreizen, zelf samen te stellen maatwerk reizen, fly drives, auto- en camperhuur, hotels en vele tours en excursies. 333travel. Verre reizen. Voor iedereen uniek. Travel Platinum is het luxe reislabel van 333travel en biedt unieke en onvergetelijke reizen naar exotische bestemmingen over de hele wereld, met exclusieve accommodaties en op maat gemaakte ervaringen.
Welkom bij 333travel
Skrivet av företaget

- Verre reizen. Voor iedereen uniek.
Kontaktuppgifter
Raoul Wallenbergplein 25A, 2404 ND, Alphen aan den Rijn, Nederländerna
- 0348-441951
- info@333travel.nl
- 333travel.nl
Ber kunder att lämna omdömen
Har besvarat 60 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 1 vecka
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
We zijn erg goed geholpen bij het bespreken en verfijnen van onze rondreis. Daarna heeft de organisatie een prachtig voorstel geschreven met allerlei extra suggesties waaruit we konden kiezen en al of niet opnemen in de reis.Het hele boekingsproces is vlot, prettig en helder verlopen. We hebben een prachtige en onvergetelijke reis door het Zuiden van de VS kunnen maken. Ook de huur en inlever-plaatsen van huurauto’s waren uitstekend geregeld evenals de hotels. Twee van de geboekte hotels bleken van minder van kwaliteit (Sheraton Washington en HollydayInn New Orleans) zowel qua service als kwaliteit kamers,ontbijt). Achteraf gezien hadden we vanuit Williamsburg ook rechtstreeks naar Nashville kunnen vliegen in plaats van terug te rijden naar Washington en vandaaruit de vlucht naar Nashville te maken. Verder hebben we nogmaals een fantastische reis gehad, alleen maar vriendelijke mensen ontmoet en genoten.
We kunnen 333travel dan ook van harte aanbevelen.

Svar från 333travel
Met veel kennis en plezier ontvang je…
Met veel kennis en plezier ontvang je de juiste programmatips voor prachtige rondreizen. Deze keer één op maat gemaakte rondreis met daarin hele mooie accommodaties en bijzondere plekken.
Vlotte communicatie en ook digitaal werkt alles strak waardoor alles heel duidelijk is.

Svar från 333travel
Persoonlijke aandacht en een luisterend…
Persoonlijke aandacht en een luisterend oor. Onze wensen en vragen werden steeds serieus genomen en Martijn heeft er alles aan gedaan ons goed te informeren en hij hield ons goed op de hoogte. We kijken uit naar onze reis!

Svar från 333travel
begreep wat we wilden en kwamen direct…
begreep wat we wilden en kwamen direct met een passend voorstel. Mooi dat er zo snel wordt gereageerd

gouden driehoek India
offerte fase prima - mooi werk van Arnold
digitale info / reisinfo heel professioneel
goede wagen en chauffeur
prima gidsen
kwaliteit van de hotels matig: 2 goed, 1 matig, 1 slecht

Svar från 333travel
Onze reis naar Thailand was weer prima…
Onze reis naar Thailand was weer prima geregeld. (Net als onze vorige reis bij 333 travel). Vervoer van de ene naar de andere locatie top. Mooie hotels met zwembad en een uitgebreid ontbijtbuffet.
De gids die een aantal dagen met ons meereisde krijgt, net als de chauffeur een dikke 10. Hij was heel enthousiast en regelde van alles voor ons. Echt top.
Alles was zo goed verzorgd, we hadden echt vakantie.
Volgende reis weer bij 333 travel.

Zeer onberzorgde prachtige reis
Goed verzorgd, fijne hotels, alles tot in de puntjes prima geregeld.

Super fijn contact
Super fijn contact. reageren snel en helpen enorm met het plannen van de reis

Al een kleine 30 jaar
Al een kleine 30 jaar ! Alles verloopt altijd perfect !
Eens 333 altijd 333

Rondreis Thailand
We hebben een prachtige reis gemaakt door Thailand. De reisadviseur heeft het goed gedaan, al waren er bepaalde hotels die niet aan onze wensen voldeden. Ik dacht dat ik het goed had aangegeven wat onze wensen waren, niet te groot, aan het strand, Thaise vibe etc. maar overall was het prima.
Er werd veel gehamerd tijdens het boeken op het budget, wat ik echt jammer vond. Het budget was best aanzienlijk, er Zat een hotel bij waar ik zelf nog een upgrade heb geregeld anders sliepen we ergens achteraf. Dit aangegeven bij de reisadviseur maar daar werd niet op in gegaan.
Ik ben van mening dat er bijna altijd zaken zijn die beter kunnen.
Hun plaatselijke reisagent heeft het goed gedaan. Mijn advies om zelf nog beter te kijken naar de reviews van de hotels en de ligging. Er worden altijd standaard kamers geboekt, als reisagent zou je hierover betere afspraken met de hotels moeten maken om je klanten betere kamers aan te kunnen bieden. In Koh Lanta was gekozen voor een hotel waar heel veel kinderen waren, dit zou ik niet aanraden aan stellen die reizen zonder kinderen.

Het verblijf in ubud was gewoon perfect
Het verblijf in ubud was gewoon perfect
Top huis
Prima ontbijt en avondeten
De villa in Jimbaran is ook top , net zoals de service om je naar het strand te brengen en op aanvraag weer snel op te halen.
Maar het restaurant is net een kantine , waarbij de maaltijden matig tot slecht waren

Svar från 333travel
Ten eerste is het een fantastisch land
Ten eerste is het een fantastisch land.
En de reis, de auto , de hotels en info , van de plaatsen , de bezienswaardigheden en de route was heel goed geregeld !
De hotels waren heel goed en op top locaties.
Voor herhaling vatbaar, om mijn reis bij 333 travel te regelen.

Svar från 333travel
Onze Egyptereis was tot in de puntjes…
Onze Egyptereis was tot in de puntjes verzorgd. Het had niet beter gekund. Goede gidsen met veel kennis, waarvan we veel van hebben geleerd. Hotels waren goed en het eten was heel uitgebreid en verzorgd. We hebben genoten van deze reis en kijken er met veel plezier naar terug.

Ontdekkingstocht in Cairo
Een goed georganiseerde reis: functionele begeleiding van en naar de luchthaven, deskundige gids, mooi hotel met moderne accommodatie.
Een echte meevaller!

Svar från 333travel
Niet de goedkoopste maar goede service
Niet de goedkoopste maar goede service, snelle reactie en alles goed georganiseerd weten we van onze vorige reizen

Aanrader!
Ik heb inmiddels al twee vakanties geboekt via 333travel, en beide keren ben ik ontzettend tevreden geweest! De eerste reis ging naar Amerika, alles was tot in de puntjes geregeld. De communicatie verliep soepel, en het op maat samenstellen van de vakantie ging heel prettig. Tijdens de reis zelf was alles goed georganiseerd, waardoor we nergens tegen problemen aanliepen.
Omdat mijn ervaring zo goed was, heb ik nu ook met mijn vriendengroep een vakantie naar Japan geboekt via 333travel. Ook dit keer verliep het op maat maken van de reis heel goed. Ze zijn duidelijk over de prijzen, en op de website kun je een mooie globale planning zien van wat je per dag gaat doen. Echt een aanrader voor wie zorgeloos en goed georganiseerd op reis wil!

Goede hulp bij omboeken door 333 travel
Door de oorlog in Iran hebben we onze geplande reis naar Jordanie omgeboekt voor een fly drive naar Marokko
Amber en Annelies van 333 travel hebben ons uitstekend geholpen hierbij

Fijne communicatie
Fijne communicatie. Ook telefonisch snel en fijn contact.
Mooie accomodaties en alles was goed geregeld.

Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.