333travel Omdömen

3 220
TrustScore 4.5 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

We wisten wat we ongeveer wilde voor onze reis naar Maleisië. Michelle heeft dat goed begrepen en een goed voorstel gemaakt met een paar keuze cq alternatieven. Nadat we deze alternatieven bespr... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

De reis was duidelijk omschreven en klopte ook perfect. Toffe locaties en een mooie afwisseling van natuur. Accomadaties waren allemaal naar wens als ook met de vraag om de kamer van de kinderen tel... Se mer

Företaget har svarat

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Bij het boeken van de reis ging de communicatie zeer vlot. Aanpassingen snel doorgevoerd. Ter voorbereiding en tijdens de reis goede informatievoorziening. Met een lokale partij als aanspreekpunt ter... Se mer

Företagsinformation

1. Researrangör

Skrivet av företaget

333travel is de verre reizen specialist voor reizen naar Azië, Amerika, Midden-Oosten, Afrika en Oceanië. Wij zijn specialist in rondreizen, zelf samen te stellen maatwerk reizen, fly drives, auto- en camperhuur, hotels en vele tours en excursies. 333travel. Verre reizen. Voor iedereen uniek. Travel Platinum is het luxe reislabel van 333travel en biedt unieke en onvergetelijke reizen naar exotische bestemmingen over de hele wereld, met exclusieve accommodaties en op maat gemaakte ervaringen.

Welkom bij 333travel

Skrivet av företaget

Verre reizen. Voor iedereen uniek.

Kontaktuppgifter

4 stjärnor
3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Ber kunder att lämna omdömen

Har besvarat 60 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 1 vecka

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

(3 220)

660 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Prachtige rondreis door Thailand…

Prachtige rondreis door Thailand gemaakt met ons gezin. Alles volgens onze wensen samengesteld, goed geregeld en snelle respons bij vragen. Zeer tevreden over 333travel. Feedback ivm excursies: excursies in Bangkok, Chiang Mai en zeker en elephants experience waren top. Snorkel tocht op Koh Samui en pigs island was minder, met zeker 150 man gedropt op zelfde moment/plaats met 3 grote boten, zou eerder opteren om via kleinere long tail boot te werken.

1 juli 2026
Omdöme utan inbjudan

Svar från 333travel

Bedankt voor je mooie en uitgebreide review! Wat fijn om te horen dat jullie zo'n prachtige rondreis door Thailand hebben gemaakt.

Ook bedankt voor je waardevolle feedback over de snorkelexcursie op Koh Samui. We nemen dit zeker mee om onze reizen en excursies verder te verbeteren.

Geniet nog heerlijk na van alle mooie herinneringen!

Super ervaring

Het was natuurlijk in een fantastisch land (vietnam)
Maar alles was goed geregeld en als we een vraag hadden kregen we snel reactie via mail.

24 juli 2026

Svar från 333travel

Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat jullie een mooie reis hebben gehad in Vietnam. Geniet nog heerlijk na van alle mooie herinneringen en heel graag tot een volgende reis!

Super ervaring

Er werd echt met ons meegedacht. Ook was onze agent eerlijk en transparant wat de kosten en reismogelijkheden.

25 juli 2026

Svar från 333travel

Bedankt voor je mooie review. Fijn om te horen dat jullie ene fijne ervaring hebben bij het boeken van jullie reis. We wensen jullie een prachtige reis toe!

Jelle is een topper

Jelle heeft een perfecte reis samengesteld. En steeds aangepast aan onze wensen

25 juli 2026

Svar från 333travel

Beste Martien, bedankt voor je mooie review! Ontzettend fijn om te horen dat Jelle jullie goed heeft kunnen helpen. We wensen jullie een geweldige reis toe!

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Prima op maat gemaakt reisvoorstel

Na enkele iteraties een keurig aangepast reisvoorstel ontvangen, waarbij de algehele communicatie via mail zeer efficiënt is verlopen. Verbeter punt is kwaliteits controle met name op kleinere details bij wijzigingen in het programma, maar in grote lijnen een prima product.

18 juli 2026

Svar från 333travel

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met het reisvoorstel! Dank ook voor je feedback over de kwaliteitscontrole bij wijzigingen. We nemen dit zeker mee om onze service verder te verbeteren. We wensen je alvast een fantastische reis en heel veel mooie ervaringen!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Dit bedrijf regelt al jaren mijn…

Dit bedrijf regelt al jaren mijn vakantie. 1mailtje en alles is geregeld zo als mijn aanvraag was .Arnold bedankt en nog bedankt voor je begrip. Hele team van 333travel bedankt.

Een tevreden klant

24 juli 2026

Svar från 333travel

Ontzettend bedankt voor deze mooie review en het vertrouwen dat je al jaren in 333travel hebt. Fijn om te horen dat alles telkens weer naar wens geregeld is en dat Arnold je zo goed heeft kunnen helpen. We wensen je een hele mooie reis!

Heel tevreden.

Heel tevreden over reizen met 333travel. De reis liep precies zoals gepland. De chauffeurs waren betrouwbaar, stipt en vriendelijk. Mooie accommodaties. Leuke uitstappen. De reisorganisatie is, zoals beloofd, wel degelijk de hele reis snel aanspreekbaar.
Twee puntjes die de reis nòg beter zouden maken:
1. Toen we rond 9u AM aankwamen in ons eerste hotel in Thailand konden we pas om 2PM op onze hotelkamer. Early check-in zou fijn geweest zijn na een reis van meer dan 16u.
2. Zwemmen in zee in Hua Hin begin juli is niet aangenaam wegens de kwallenlarven die als speldenprikken aanvoelen. We hebben dus enkel in het hotelzwembad gezwommen en niet in zee, wat wel jammer was.

21 juli 2026

Svar från 333travel

Beste Barbara, bedankt voor je mooie en uitgebreide review. Ontzettend fijn om te horen dat jullie zo tevreden zijn!

We waarderen jullie feedbackpunten enorm. We begrijpen goed dat een early check-in na zo’n lange reis prettig zou zijn geweest en nemen deze aandachtspunten zeker mee om onze reizen nóg verder te verbeteren.

Geniet nog heerlijk na van alle mooie herinneringen aan Thailand en we hopen jullie in de toekomst weer te mogen helpen met het samenstellen van een volgende bijzondere reis!

Vriendelijk

Vriendelijk, komt afspraken na.

20 juli 2026

Svar från 333travel

Bedankt voor de review, we wensen jullie een fantastische reis!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Toegankelijk en eenvoudig in gebruik…

Toegankelijk en eenvoudig in gebruik van de website, boeken is een fluitje van een cent en bij vragen kun je terecht bij de specialist

20 juli 2026

Svar från 333travel

Hartelijk dank voor deze mooie review! We wensen jullie alvast een prachtige reis toe!

333Travel maakt de reisvoorbereidingen makkelijker

333Travel heeft ons goed geholpen tijdens de voorbereiding van onze reis naar Japan. Martijn heeft voor ons de vluchten en verblijfplaatsen geregeld wat ons veel tijd en frustratie bespaarde en daardoor werd het een pakketreis met alle voordelen die dit biedt en die op mijn eisenlijst stonden. Martijn hield rekening met de Westerse hotelwensen omdat die kunnen verschillen met de Japanse hotelkamers en verraste ons met goede locaties.
Martijn heeft ons goede tips aan aanvullingen gegeven voor de indeling van de reis op basis van onze wensen. Mede daardoor is dit een droomreis geworden die alle verwachtingen overtrof.
Ook tijdens de reis konden we rekenen op Martijn en het team van 333Travel (omdat we nog wat wilden checken). Ze zijn goed bereikbaar en denken goed mee. Door hun ontzorgende manier van werken, willen wij hen zeker aanbevelen.

20 juni 2026

Svar från 333travel

Beste Gitte, bedankt voor je mooie en uitgebreide review! Ontzettend fijn om te horen dat jullie zo tevreden zijn en dat we jullie goed hebben kunnen ontzorgen tijdens de reis. Geniet nog heerlijk na van alle bijzondere herinneringen, en heel graag tot een volgende keer!

Heel snel voorstel gekregen

Heel snel voorstel gekregen, aanpassingen daar rekening mee gehouden fijn telefonisch gesprek

16 juli 2026

Svar från 333travel

Beste Nathalie, bedankt voor de mooie beoordeling. We wensen jullie alvast een prachtige reis!

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Annulering

In mei zouden we ons 40-jarig huwelijksfeest in Marokko vieren met de hele familie. Helaas moesten we vlak voor vertrek de reis annuleren wegens ziekte van mijn man. Omdat we slechts een deel van de reis konden annuleren, is onze zoon met zijn vriendin toch gegaan.
De annulering nam de medewerker van 333travel, voor kennisgeving aan, helaas zonder het tonen van enige empathie. Erg jammer en teleurstellend!
Onze zoon had overigens een prima vakantie met als aandachtspunten dat de rondleiding door Marrakech weinig voorstelde. Vooral de winkels van vrienden werden bezocht en de beloofde stop met iets lekkers werd helaas overgeslagen; heel jammer! De trip naar de woestijn viel ook tegen. Onze zoon had jullie verzocht om de transfer naar de woestijn te vervroegen vanwege het offerfeest(Marrakech was uitgestorven…), maar dat kon niet. Nu kwamen ze pas laat aan waardoor ze geen activiteiten meer konden boeken. Ook in de ochtend was dat niet meer mogelijk omdat ze na het ontbijt weer werden opgehaald.
Ik had goede verhalen gehoord over 333travel, maar die hebben jullie niet waar gemaakt. Zie deze review als een gratis advies voor verbetering; wij boeken onze volgende (familie)reis in ieder geval niet meer bij jullie…

Ps: de eerdere review, op uitnodiging, is niet geplaatst vandaar mijn nieuwe poging…

24 maj 2026
Omdöme utan inbjudan

Svar från 333travel

Allereerst natuurlijk gefeliciteerd met jullie 40-jarige huwelijksjubileum. Wat ontzettend jammer dat de reis door de ziekte van uw echtgenoot anders is gelopen dan gehoopt.

Het is absoluut niet onze bedoeling geweest om de communicatie rondom de deelannulering zo over te laten komen. We streven altijd naar een persoonlijke en betrokken aanpak, juist bij dit soort situaties, en nemen dit signaal ter harte.

Fijn dat uw zoon en zijn vriendin een prima vakantie hebben gehad. De specifieke punten over de excursie in Marrakech en de woestijntrip nemen onderzoeken we graag verder ter evaluatie en verbetering met onze lokale partner. We nemen hierover heel binnenkort nog persoonlijk via e-mail contact met u op. Bedankt voor uw waardevolle advies!

Het team van 333travel

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Zoals elk jaar uitstekend geholpen door…

Zoals elk jaar uitstekend geholpen door arnold

18 juli 2026

Svar från 333travel

Bedankt voor deze mooie review! Wat ontzettend fijn om te horen dat Arnold jullie ook dit keer weer zo goed heeft geholpen. We geven het compliment natuurlijk aan hem door en we wensen jullie alvast een fantastische reis toe!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Van begin tot eind kundig en geduldig…

Van begin tot eind kundig en geduldig geholpen (Wij hadden nogal een eisenpakket.) Alles prachtig op maat geregeld. Dit is onze 2de reis via 333 travel en blijven zeker terug komen!

13 juli 2026

Svar från 333travel

Beste Sandra, bedankt voor je mooie review! Ontzettend fijn dat we weer een prachtige reis op maat voor jullie mochten samenstellen. We wensen jullie ook dit keer een geweldige reis toe en helpen jullie in de toekomst heel graag weer!

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.