Top zaak! Jammer dat de OG winkel is overgenomen door Labyrinth, maar eerlijk is eerlijk, het is op een andere manier een super zaak geworden.
Det här tycker kunderna
In december 2024 al besteld als pre-order. Zoals beloofd in de nacht van 30 april op 1 mei al via DHL op transport gezet, zodat ik het 1 mei 2025 daadwerkelijk in huis had. Het is echter een bee... Se mer
Företaget har svarat
Geen 5 sterren deze keer: Afgelopen 2 augustus zelf maar gaan kijken of mijn 2 StarWars sets binnen waren. Dat waren ze gelukkig. Toch kan ik mij niet aan de indruk onttrekken dat Simone mij al eerder... Se mer
Communicatie liep goed. Pakket zou vertraging oplopen door douane, maar daar werd netjes over gecommuniceerd. Uiteindelijk bleek daar geen vertraging over te zijn. Wel liep Post NL vertraging op, ma... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Grote speelgoedwinkel in 's-Hertogenbosch, gespecialiseerd in LEGO, FUNKO, COBI, PLAYMOBIL. Gratis parkeren, direct aan de A59. Zeer groot assortiment oude, nieuwe en exclusieve items.
Kontaktuppgifter
Orthen 16, 5231xs, Den Bosch, Nederländerna
- info@2ttoys.nl
- 2ttoys.nl
Ber kunder att lämna omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Leuke (te kleine) winkel
Leuke (te kleine) en gezellige winkel waar je jezelf als LEGO enthousiast helemaal thuis voelt. Je wordt er goed en kundig geholpen (het helpt zeker dat de medewerkers zelf ook enthousiastelingen zijn). Zowel bestellen via de website als langsgaan en een spontane aankoop zijn mogelijk. Niet alles loopt wat betreft bestellingen zoals je altijd zou willen, maar er wordt transparant gecommuniceerd en je weet waar je aan toe bent.

Svar från 2T-Toys
Super leuke store heel veel op vooraad
Super leuke store heel veel op vooraad. Personeel weet veel of zoekt het v je op echt top. Enige mindere de winkel mag groter hihi!!

Zeer tevreden
Eerlijke en fijne communicatie. Product op afgesproken datum kunnen afhalen ondanks moeilijke levering.

Leuke winkel
Leuke winkel, gezellig, goede uitleg en je wordt het goed en kundig geholpen

Svar från 2T-Toys
De endurance besteld online op vrijdag…
De endurance besteld online op vrijdag werd maandag keurig verpakt bezorgd. Dus we kunnen gaan bouwen!

Fijne webshop
Prima prijzen, zending net verpakt
Ik had een klein probleempje met een lego set daar werdt uitstekend bij geholpen ook op zondag wordt de telefoon opgenomen.

Svar från 2T-Toys
Ik had een bestelling geplaatst
Ik had een bestelling geplaatst, maar na aankomst bleek dat ik verkeerd besteld had. Zeer vriendelijke klantenservice die heel servicegericht mee dacht, alles tot een tevreden einde gekomen.

Svar från 2T-Toys
Niet alles is wat het lijkt….
In de onlinewinkel wordt een nieuwe Lego set aangeboden en bij aanschaf krijg je een bepaalde set kado. Op basis van deze advertentie heb ik deze besteld.
Bij levering was de toegift niet aanwezig.
Reclamerend werd mij verteld dat zij geen kado’s geven.
Aangegeven dat het nog steeds op de site staat, maar daar wordt niet op gereageerd.
Het retourneren en de terugbetaling werd allemaal snel geregeld.

Svar från 2T-Toys
Gave winkel met aardig personeel en…
Gave winkel met aardig personeel en echt een enorme hoeveelheid Lego plus andere collectables.

Betrouwbaar, behulpzaam meedenkend!!!
De keuze is echt reuze.
De mensen zijn vriendelijk, meedenkend, behulpzaam en vooral betrouwbaar.

Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.