2HG Omdömen

TrustScore 4.5 av 5

4,7

Zowel via CM als via hun eigen site besteld. Beide ervaringen waren wat mij betreft goed. Prijzen zijn netjes en kaarten worden goed verpakt. Daarnaast zijn de kaarten tot nu toe allemaal in topstaat... Se mer

I ordered two extremely rare cards at a great price. The items were sent quickly and safely packaged. The cards were as described! The entire process was uncomplicated! Recommended seller! Would do bu... Se mer

Top bedrijf, grote bulk (+ hits) besteld voor mijn pokedex en masterses. Alles netjes aangekomen. Bedankt Ben en collega's.

1. Butik med begagnade spel
  2. Butik för samlarobjekt
  3. Leksaksbutik
  4. Samlarkortsbutik

2HG.NL is een Nederlandse online winkel, gevestigd in Spijkenisse onder de rook van Rotterdam Wij bieden zowel nieuwe als 2e hands games en consoles aan voor een nette prijs

Utmärkt

TrustScore 4.5 av 5

Ber kunder att lämna omdömen

Har inte besvarat negativa omdömen

Alla omdömen

43 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Eerste keer maar zeker niet de laaste keer

Vandaag langs geweest voor de eerste keer in de nieuwe winkel en gelijk een paar mooie producten gekocht! 2x UPC 151 BOX 1X ETB brilliant starts En een darkness ablaze! Super blij mee! Goede service en leuke mensen in de winkel!

Zeker een aanrader!

14 januari 2024

Geweldige winkel wat je zoekt is er…

Geweldige winkel wat je zoekt is er gewoon als je van retro games houd

Ik heb bij deze winkel redelijk al wat besteld

Ze bieden ook kaart grading aan bij

UGS

En een paar cent per kaart bent u goedkoper uit bij 2HG
en bij 6 kaarten zit u op een bedrag van €117

En dan krijgt u natuurlijk gratis terug verzending aan huis bij besteding van €100

Ik moet wel even vermelden dat u ze wel naar 2HG moet opsturen dat is niet natuurlijk kostenloos en ik wil vermelden dat u een verzekerde zending
Moet pakken dan bent u verzekerd tot 500

Het kan altijd mis gaan maar waarneer ook de bestelling mis gaat via DHL dan zorgt de beste 2HG dat dit in orde komt
En dan krijg je netjes het geld terug

De website is echt leuk om te bezoeken naar de overheid kijk ik niet meer zo wordt je schijt ziek van

Dan kun je beter naar 2HG gaan dus 😂

14 januari 2024

Bestelling goed verwerkt, maar communicatie kan beter.

Bestelling is snel verzonden en goed verpakt en de items komen overeen met de foto's. Één item was niet meer beschikbaar, maar daar is geen communicatie over geweest. Het geld werd wel netjes teruggestort, maar een berichtje geven als er iets niet geleverd kan worden is wel gewenst.

29 november 2023