Heb hier 6 jaar gelden een iphone 12 pro gekocht. Hij werkt nog steeds. heb nog nooit problemen gehad of een reparatie. dit jaar tijd voor een nieuwe 16 pro die ik hier gewoon ga bestelen voor de vo... Se mer
Det här tycker kunderna
De geleverde iPhoneX leek zo goed als nieuw en voldeed geheel aan de omschrijving. De verzending daarentegen heeft bijna een week geduurd, terwijl ik de iPhone natuurlijk binnen 1 à 2 dagen had verwa... Se mer
Super service. iPhone (nieuw ) gekocht. 2dehands-iphone-kopen doet wat het beloofd. Niet tevreden of al betaald. Geld terug de volgende dag. Wachten tot er een nieuwe voorraad binnenkomt en da... Se mer
Nu al enkele maanden erg tevreden met mijn aankoop. Alles werkt naar behoren. Telefoon zag er zeer goed uit bij levering, geen zichtbare gebruikssporen te zien. Aanrader om bij deze webshop een " n... Se mer
Företagsinformation
Informationen kommer från olika externa källor
Al 7 jaar aanbieder van refurbished Apple producten voor de beste prijzen met de beste service!
Kontaktuppgifter
Gentsestraat 48, 4561EK, Hulst, Nederländerna
- 0114850745
- patrick@sobby.nl
- 2dehands-iphone-kopen.nl
Har inte besvarat negativa omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Nette eerlijke webwinkel
Nette eerlijke webwinkel. Ik koop al jaren bij deze winkel telefoons. Telefoons zijn netjes zoals beschreven en als er een keer iets is staan ze altijd voor je klaar om het op te lossen.
Prima service
De ontvangen telefoon kan niet…
De ontvangen telefoon kan niet opgeladen worden!! Dus hij doet helemaal niks meer... zit ik daar met een telefoon die het niet doet? Heel jammer

Svar från 2dehands-iPhone-kopen
Prima service en goede telefoons
Prima service en goede telefoons. Heb er al diverse bij jullie gekocht en ben altijd heel tevreden.
Iphone 7 refurbished gekocht voor zeer…
Iphone 7 refurbished gekocht voor zeer scherpe prijs. Keurige en tijdige informatie vd klantenservice en toestel conform specs op tijd ontvangen
iPhone 8 voor een MP prijs!
iPhone 8 voor mijn zoontje gekocht de prijs lag op het niveau van MP maar dan heb je wel 100% batterijconditie en garantie!!
Veel goede reviews, tja dan is de keuze snel gemaakt…
Prima toestel
Ik heb een hele goeie iPhone 7 gekregen.
Het toestel zag er prima uit gewoon als nieuw.
Ik ben er erg blij mee.
Goed
Dit zou de vierde of vijfde telefoon (ook voor mijn kinderen) kunnen zijn die ik hier kocht. Steeds goed!
Geleverd wat wordt geadverteerd, geen klachten
Het bedrijf heeft goed geleverd, geholpen toen installatie niet lukte en alle afspraken zijn nagekomen
Nooit maar dan ook nooit met deze…
Nooit maar dan ook nooit met deze partij in zee gaan, net naar een andere reparateur geweest en die wist niet wat hij zag. En ze durven je daar ook nog laten te betalen, alles valt zogenaamd niet onder garantie en repareren het dan voor het volle pond op een erbarmelijke wijze
Wat een slecht toestel
Wat een slecht toestel. Werkt 1,5 week naar behoren en laat dan al fouten zien. Nu inmiddels 2 weken verder valt het toestel alleen maar uit en werkt het totaal niet meer. Valt dus niet binnen 2 weken, waardoor ik mijn aankoopbedrag niet retour krijg... Batterij loopt ook razendsnel leeg! Helaas, maar dit is mijn eerste ervaring met dit bedrijf en meteen ook mijn laatste! Heel jammer dit.

Svar från 2dehands-iPhone-kopen
was goedkoop en heb een telefoon met…
was goedkoop en heb een telefoon met lichte gebruiksporen besteld en er zaten 0 krasjes op alleen de behuizing was beetje dof maar met een hoesje niet te zien. ben er super blij mee!!
Ik kan niet bellen want het geluid doet…
Ik kan niet bellen want het geluid doet het niet, oortjes doen het ook niet en er miste een schroef..
Heel erg goed
Heel erg goed. Lijkt gwn nieuw. Niks te klagen. Ik koop voortaan hier me telefoon. Super bedankt jullie. Mijn vertrouwen ligt erg hoog in jullie. :) toppers!!
ontving een Iphone met best wel grote schade
Ik bestelde een Iphone met minimale gebruiksporen en ontving een Iphone met best wel grote schade. Na hier over geklaagd te hebben, bood men mij een korting van € 20.
Gewoon goed
Gewoon goed , de telefoon de service alles gewoon goed. De bezorging had alleen wat nauwkeuriger gekund omdat de lever datum 3 c is verzet door de bezorgdienst
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.