Supportern var väldigt trevliga, kunniga, hjälpsamma och hade tålamod med oss som knappt kan stava till dator. Såhär långt verkar det fungera bra. MEN det var VÄLDIGT dyrt ni kanske skulle tänka öve... Se mer

Jag hade en fantastisk kundserviceupplevelse. kristina hjälpte mig. Hon var tydlig och tålmodig, alldeles perfekt för en äldre person att få hjälp utav henne.

1. Datorsupport och -tjänster

Informationen kommer från olika externa källor

24/7Tech´s goal is to provide specialized technical support for users that Work From Home (WFH), Entrepreneurs & Remote Employees to continue their daily business uninterrupted with the help of our technical experts.

4,4

Utmärkt

TrustScore 4.5 av 5

Lite dumt med fingeravtryck

Lite dumt med fingeravtryck. Det finns inget garanti att du hamnar i gymet. Ibland man kan gå in från 10-e forsök när man trycker fingeravtryck. Eller inte gå in och bara vänta på personal för att uppdatera fingeravtryck. Och göra några gånger per år. Nej, tack, jag ska byta gym.

16 mars 2023

Väldigt trevliga och bemötande....

Efter har haft problem med min dator senaste veckorna utan att själv få rätt på den fick jag äntligen kontakt med rätt personer. Nu är min dator som ny och fungerar perfekt. Väldigt trevliga, bemötande och hjälpsamma :)

8 februari 2022

OSERIÖST FÖRETAG. SCAMVARNING

OSERIÖST FÖRETAG. SCAMVARNING! När jag försökte organisera mina mejl på min dator fick jag en varning med bild att min dator var infekterad av en trojan. Ett telefonnummer ( 020-127421) stod angivet som jag kunde ringa för att få hjälp. Ringde numret där M. Johansson som svarade föreslog att jag skulle låta honom koppla upp sig på min dator för att mot betalning åtgärda trojanen. Jag bad om info vilket företag han representerade. Han angav 24seven och att de samarbetade med Microsoft. Upplägget verkade osäkert med tyckte jag. Samtalet avslutades. Jag gjorde direkt en virussökning med Microssoft Defender som inte hittade någon trojan samt att datorn var helt ok. Kontaktade Nordea som tyckte att mycket tydde på ett bedrägeriförsök där 24seven först placerar trojanvarningen på min dator och sedan vill "hjälpa" till med att ta bort trojanen. Mycket tveksam till att 24seven samarbetar med Microsoft. SCAMVARNING!

13 december 2021

Scamföretag

Detta är ett scamföretag som installerar skräp på din dator. Vi ringde Microsoft Support. De arbetar inte med detta företag. Vi fick hjälp av riktiga Microsoft att avinstallera allt som 24seven/sju hade hunnit installera på datorn. Låt er inte luras av att de är trevliga och låter seriösa.

3 december 2021

Detta företag är en bluff

Detta företag är en bluff. Dom vägrar och återbetalar mina pengar trots att jag klagade inom 14 dagar. De hotade att polisanmäla mig. Det här är ett skräpföretag så håll dig fri

9 september 2021

Väldigt besviken

Okey! Jag var tydligen för uppriktig i mitt tidigare omdöme. Men till saken hör att jag känner att jag upplevde inte att företaget var ärlig i sin kontakt med mig. Utan att tveka kan jag säga att jag känner mig lurad. Jag känner mig väldigt besviken.Jag hade inte varit kund hos företaget på det sätt de beskrev. Dessutom kostade det mig många tusentals kronor som jag egentligen inte borde betalat. Jag har försökt få kontakt med företaget men det har inte gått !Jag har bett dem ta kontakt med mig men det har de inte gjort Jag har mailat och ringt utan svar.Jag har nu skickat en ansökan till företaget om återbetalning av en del av summan men haft förståelse för att de har haft en del kostnader för visst arbete. Jag har inte fått något svar om återbetalning av åtminstone en del av summan som jag har betalat helt i onödan. Men jag får se hur det går. Jag meddelar väl här så småningom hur det gått!

16 augusti 2021

SCAM WARNING. Bluff, en regelrätt scam.

Om ni varit i kontakt med detta bolag så har ni också blivit utsatta för ett brott.

Det är nämligen det här bolaget som sett till att ni fått virus från första början och sedan tar dom betalt för att hjälpa er. I själva verket gör dom ingenting med andra ord.

Polisanmäl och betala absolut inte en krona. Jag har fått hälpa två äldre anhöriga att formatera om deras datorer nu, dom har även polisanmält..

11 juli 2021

Datorn stannade

Datorn stannade: trojan sa Kristina. Fick skicklig hjälp och löfte om fortsatt hjälp vid behov, dock till avsevärt pris.

28 april 2021

Supportern var väldigt trevliga

Såhär långt verkar det fungera bra.
MEN det var VÄLDIGT dyrt ni kanske skulle tänka över om ni kunde ha någon sorts pensionärsrabatt?!

28 april 2021

Jag hade en fantastisk…