Kommunikationen med 21diamonds.se gick smidigt och snabbt via mail. Känns som de bryr sig om sina kunder och vill bara kundens bästa. Fantastiskt sortiment. Känns säkert att handla av dem trots att... Se mer

Är såå nöjd med bemötandet och servicen jag fick när jag skulle köpa en ring av dom.. Produkten var precis lika fin som jag trodde den skulle va utifrån bilderna på deras hemsida osv,storleken var a... Se mer

I stort sett allt gick smidigt. Tyvärr blir det snabbleverans som DHL vill leverera till dörr dagtid, och inte till en service point. Jag är aldrig hemma dagtid så det blev lite omständigt med fullm... Se mer

4,4

Utmärkt

TrustScore 4.5 av 5

21diamonds stödjer de övergrepp på barn!

21diamonds annonserar på förtalsforumet Flashback. Därmed stödjer de övergrepp på barn, kränkningar av hela familjer och handikappade, drogförsäljning och hur man använder droger och mycket mer.

Svar till 21diamonds här nedan:
Nej, ni har fel med cookies. Vi som jobbar med detta surfar med cookies avstängd. Det går alltså inte placera cookies i våra datorer. Så frågan kvarstår, era annonser visas på Flashback som skapar inkomster åt förtalsforumet så att de kan fortsätta förstöra livet för folk och låta vissa posta om barn som är rena övergreppen på dem.
Om ni är emot detta borde ni aktivt se till att era annonser inte syns på Flashback. Det har andra gjort och det fungerar.

29 januari 2018
Logotyp för 21diamonds

Svar från 21diamonds

Hej Kent,

Det verkar som de annonser du har sett på Flashback är retargeting ads, vilket betyder att när du besöker 21diamonds.se så släpper vi en cookie på den datorn eller mobilen som du använder. Annanser följer sedan efter dig på nätet, så på de flesta hemsidor som du besöker kommer du att se annonser från 21DIAMONDS. Denna typ av annonsering görs av de allra flesta näbutiker och är väldigt vanligt.
Vi betalar alltså INTE Flashback för att annonsera på deras hemsida, utan denna hemsida verkar vara en av de siter som Google networks (det nätverk av hemsidor som retargeting annonser visas upp på) har i sitt nätverk.
Vi var inte medvetna om att så var fallet och vi har nu svartlistat Flashback, vilket betyder att om 30 dagar (när cookie perioden har passerat) kommer du inte längre att se retargeting annonser på Flashback.
Hoppas detta låter förstårligt? Vi skulle därför uppskatta om du kan ta bort detta betyg då vi ej betalar för annonsering på Flashback, vi har svartlistat denna site och betyget som du har gett oss har ingenting att göra med vår service eller våra produkter.

Tack på förhand Kent!
/21DIAMONDS

Grymt bra kundtjänst! Extremt vackra ringar, bra pris.

Kundservicen har varit otroligt tillmötesgående. De är mycket snabba att svara på mail och ger vänliga och utförliga svar. De har tålmodigt hjälpt oss så gott det går med alla våra funderingar kring ringarna, samt också retur för gratis storleksändring. På grund av ett problem med FedEx (deras primära frakt-bolag) i Sverige så blev det krångel med retursedeln. Men vi hade nog bara otur och 21Diamonds säger att de aldrig varit med om något liknande. Men de löste allting åt oss genom att anlita DHL för uppdraget istället. För oss gick allt smidigt förutom att hela processen tog längre tid förstås. Hela frakthistorien och ringstorleksändringen av båda ringarna blev helt utan kostnad trots att det hela dröjde långt efter deras öppet köp period på 30 dagar hade löpt ut, på grund av allt oturligt krångel med FedEx. Som sagt, mycket tillmötesgående service, ett företag av toppkvalitet. Vi är helt nöjda och rekommenderar starkt att det är här ni ska köpa era handgjorda och anpassade smycken efter egen smak!

1 september 2015

Dålig info

Efter betalning var informationen under all kritik.. Fick skriva till kundtjänst och vänta på svar.. Fick ingen leverans info utan fick ta reda på allt själv.. Smycket var bra men kommer ALDRIG handla där igen!

30 juli 2015

Bra service och snabb leverans!

Jag köpte min diamantring till giftemålet hos 21Diamonds. Ringen kostade 15.000:- och jag var rädd att något skulle gå fel. Det var snabb leverans, varan var underbart vacker och jag helnöjd. Skulle lätt handla där igen. // Idah

30 juli 2015

Pålitligt, snabb leverans och smidigt.

Det var snabb leverans, ringarna såg ut som vi designade dem. Skulle rekomendera att gå till en guldsmed för att få fram den exakta storleken på din ring. Billigt för kvalitetsvaror.
Rekomenderar denna sida för alla som funderar på att ta steget!

29 juli 2015

Mycket bra

Levererades vid utsatt tid. Storleken passade. Modellen var lika vacker som på bilden, men vackrare på hennes hand.

29 juli 2015

Tappade bort en av ringarna!

Dom tappade bort en an våra förlovningsringar, levererade endast en ring. Oproffsigt bemötande. Tillslut mycket senare (efter deras leveranstid som tydligen kan variera) fick jag ringen, men det magiska med att få sin förlovningsring tillsammans var borta. Stod där med öppnad vinflaska på balkongen med ost o kex, men bara en ring. Blev så otroligt ledsen.
Köp era ringar någon annanstans!!

23 juni 2015
Logotyp för 21diamonds

Svar från 21diamonds

Hej Lisa,

Vi är hemskt ledsna att dina ringar levererades vid olika tidpunkter och att du känner att du är besviken på vårt bemötande. Vi önskar självfallet att vi kunde ha levererat ringarna vid samma tidpunkt och att kunde fått den upplevelsen som du hade förväntat dig. Ibland inträffar det det leveransförseningar och självfallet gör vi allt vi kan för att undvika detta i framtiden så att våra kunder ska vara så nöjda som möjligt. I ditt fall är vi som sagt mycket ledsna att vi inte kunde levera till dina förväntningar och jobbar på att förbättra oss så detta inte ska hända igen.

21DIAMONDS Kundservice

Supernöjd

Kunde välja och skräddarsy hennes förlovningsring i lugn och ro, grym hemsida, snabb leverans, snyggt paketerat och bästa av allt, hon sa ja!

Ändrade ringstorlek hos lokal guldsmed och fick pengar tillbaka av 21 Diamonds, världsklass!

18 januari 2015

Örhängen

Snabb och bra leverans. Bra guldsmeds arbete, stämde bra med beskrivningen och bilderna. Nöjd, kommer nog att handla därifrån igen.

Motsvarar förväntningarna!

Snabbt, smidigt o säkert - så kändes det från beställning till leverans! Helnöjd med mitt halsband som motsvarade mina förväntningar på det superfina smycket. Fick precis det jag ville ha o beställde!

13 januari 2015

Vackra smycken och bra priser

Har i stort sett bara bra saker att säga om 21diamonds. Mitt enda bekymmer var att trackingnummer till smycket inte skickades till mig samtidigt med smycket, så jag kunde matcha leveransen med att jag var hemma. Annars har deras bemötanden och arbete varit mycket bra.

13 januari 2015

Aldrig varit mer nöjd med ett par örhängen.

Beställde ett par rubinörhängen från 21diamonds och ca en vecka senare levererades dom med bud fram till dörren.
Säker och smidig betalning samt möjlighet att lämna ett personligt meddelande till guldsmeden och om man vill, även be om ett äkthetscertifikat på ädelstenarna innan man trycker på beställ-knappen.
Då jag är hyperallergisk mot nickel och andra allergiframkallande metaller och tidigare även reagerat på 18k guld, var jag orolig att jag inte heller skulle tåla dessa örhängen. Efter att ha lämnat ett personligt meddelande till guldsmeden och fått mina örhängen + äkthetscertifikat, har jag aldrig någonsin varit mer nöjd med ett par örhängen!

21 oktober 2014

Nöjd med produkten men ej leveransen

Är en mycket nöjd kund! Älskar ringen som jag köpte, den var enligt beskrivningen och kom i en mkt fin ringask. Däremot är jag missnöjd med FedEx som levererade ringen. Enligt deras hemsida skulle de leverera den kl.18:00 men de kom 13:48 istället när vi inte var hemma. Därav lämnade de ringen i närmaste storstad som hade knasiga semestertider.

17 augusti 2014