Østerbrogades Dyrlæger Omdömen

2 stjärnor
1 stjärna

Ingen inbjudningshistorik registrerad

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

0 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Vi kontrollerar omdömen

Fantastic staff

Fantastic staff, all vets are great and treat the animals so well.
We have been going here for 5 years now, even after moving houses we keep on coming to this clinic, because it's simply the best in town (have also tried others).
-Owner of two dogs

6 februari 2024
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Vi har gennem mange år brugt…

Vi har gennem mange år brugt Østerbrogades Dyrlæger til vores katte.
Vi har altid været tilfredse med behandlingen. Senest med neutraliseringen af vores ny killing.
Professionelt og hurtigt.
Tak!
Jeppe

16 augusti 2023

Hjertevarme dyrlæger

Østerbrogades Dyrlæger er et hjertevarmt sted, hvor jeg er kommet igennem årtier med alle mine katte. Vi har været igennem både glade og sørgelige stunder. De forstår kunsten at snakke med mig samtidig med at de hjælper min kat også når beslutningerne er svære. Kan på det stærkeste anbefale dem.

1 september 2022

Dyrlægen gik i panik

Min hund var gammel, 15 år, og havde slidgigt. Men bortset fra det, var han rask og havde flere år tilbage. Jeg ringede efter et nyt mærke gigtmedicin, fordi han fik kvalme af de gamle piller, som jeg så stoppede med at give ham, og han havde fået det godt igen. Men han skulle jo have noget nyt gigtmedicin.
I stedet ringede dyrlægen Frederikke Krøll tilbage og fortalte mig, at min hund skulle aflives med det samme. Jeg var i chock. Hun havde ikke set min hund og hun kendte ham ikke, men overbeviste mig om, at hun var nødt til at tage ansvaret for aflivning. Og det kunne ikke gå hurtigt nok.
Set i bagspejlet, har jeg jo nok været naiv, men hun sagde jo hun var DYRLÆGE. Næste dag gik vi så den tunge vej til henrettelsen.Det var så uværdigt et farvel.
Det er nu 4 mdr. siden.
Jeg har ellers været rigtigt glad for Østerbrogades dyrlæger, men i de senere år er det blevet en svingdør for et rend af nye dyrlæger.
Min nye hund skal i hvert fald ikke sætte sine poter det sted.

17 februari 2022

Hjertevarme og profesionelle dyrlæger

Hjertevarme og profesionelle dyrlæger

Vi har vores hund til at gå nede hos Østebrogades Dyrlæger og vi bliver altid mødt med smil og omsorg, især vores hund. De er meget profesionelle og især da vores hund skulle stereliseres oplevede vi at de gav os en god tilbagemeldning og ringede så snart vi kunne hente hende igen. Vi er så glade for Østerbrogades Dyrlæger! :-)

27 augusti 2021
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Min kat død efter tændrensning

Min kat død efter tændrensning. De har glemt at katten var hos dem indtil jeg har ringet 4 timer efter operationen. De kunne ikke huske først hvorfor jeg har ringet. De har ikke givet den omsorg som løvet på websiden. Men fik kremering gratis. Helt for lille klinikken at håndtere flere kæledyr på en gang. Stor risici for ulykke og fejler.

5 augusti 2021

Min kat faldt langt ned

Min kat faldt langt ned. Øbrogades Dyreklinik hvor min kat var tilknyttet 5 min. fra vores bopæl ville ikke tage imod os, man kan måske forstå det hvid det var uden for åbningstiden hvilket det ikke var. Vi blev henvist til en taxa og dyrehospitalet. Heldigvis fik vi kontakt til Gentofte Dyreklinik som på trods af at de ikke havde åbent endnu gerne ville modtage os. Desværre døde min kat inden vi nåede frem til Gentofte Dyreklinik. Hvis Østerbrogades dyrlæger havde været lidt vakse og taget imod os, så havde det sparet min kat for 30 min. bilkørsel. På Gentofte Dyreklinik blev vi mødt med stor empati og støtte, hvilket man formentlig har glemt på Østerbrogades dyrlæger. Så hvis man ønsker en empatisk behandling også når ens elskede dyr ikke står til at redde, så vil jeg opfordre til at man vælger en anden dyrlæge

26 augusti 2020
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Vores hund kom til skade en sen…

Vores hund kom til skade en sen eftermiddag, og vores egen dyrlæge kunne ikke nå at kigge på ham. Så vi ringede til Østerbrogades Dyrlæger, og de var så søde at klemme ham ind mellem alle deres andre aftaler. Vi blev taget rigtig godt imod og dyrlægen var så dygtig og professionel. Klinikken kan helt klart anbefales.

24 oktober 2018
Omdöme utan inbjudan

Är det här ditt företag?

Skapa ett konto gratis

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.