XO HOTELS AMSTERDAM  Omdömen

TrustScore 4 av 5

1. Hotell

Om XO HOTELS AMSTERDAM

XO Hotels Amsterdam 🛏️

🇳🇱 Boek bij ons en krijg 10% korting ✓ Directe bevestiging ✓ Geen boekingskosten ✓ Exclusieve extra's bij boeking op XO Hotels

🇬🇧 Book with us and get 10% discount ✓ Instant confirmation ✓ No booking fee ✓ Exclusive extras when booking on XO Hotels

🇩🇪 Buchen Sie bei uns und erhalten Sie 10% Rabatt ✓ Sofortige Bestätigung ✓ Keine Buchungsgebühr ✓ Exklusive Extras bei Buchung auf XO Hotels

🇫🇷 Réservez avec nous et bénéficiez de 10% de réduction ✓ Confirmation instantanée ✓ Pas de frais de réservation ✓ Extras exclusifs lors de la réservation sur XO Hotels

🇮🇹 Prenota con noi e ottiene il 10% di sconto ✓ Conferma immediata ✓ Nessuna tassa di prenotazione ✓ Extra esclusivi quando si prenota su XO Hotels

🇪🇸 Reserva con nosotros y obtén un 10% de descuento ✓ Confirmación instantánea ✓ Sin gastos de reserva ✓ Extras exclusivos al reservar en XO Hotels

Bra

TrustScore 4 av 5

10 tn omdömen

Ber kunder att lämna omdömen

Svarar vanligtvis inom 48 timmar

Alla omdömen

(9 500)

2 136 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Vi kontrollerar omdömen

Mycket trevlig personal.Fint rum

Mycket trevlig personal.Fint rum. God mat i matsalen. Super nöjd. Liliane Vinestrand i rum 449

6 april 2026

Liliane Vinestrand,

Tack så mycket för dina fina ord! Det värmer att höra att du uppskattade den trevliga personalen, det fina rummet och den goda maten i matsalsdelen.

Ställ dig själv i en solig morgon här på XO Hotels i Amsterdam: du vaknar upp i en ren, bekväm säng, njuter av en varierad frukost och får ett leende från receptionen när du ger dig av för att utforska kanaler och marknader – precis som tusentals gäster före dig har gjort. Vårt team ser alltid till att varje vistelse känns personlig och pålitlig.

Boka direkt för 10% rabatt och första timmen sen utcheckning gratis, så blir din Amsterdam-upplevelse ännu smidigare. Ser fram emot att välkomna dig tillbaka snart!

Warm regards,
info@ xohotels.com
xohotels .com
#xohotels #amsterdam #book #direct #comfortable #friendly #clean #affordable #genuine #hospitality
Simple stays. Real comfort. XO Hotels.

Fräscha rum i den nya byggnaden

Fräscha rum i den nya byggnaden. Dock kunde de ha hygienartiklar i badrummet.

10 oktober 2025

Elisabeth Teymur,

Tack för din recension! Det gläder oss att du gillade våra fräscha rum i den nya byggnaden – många gäster uppskattar just hur modernt och bekvämt det känns hos XO Hotels. Om du hade nämnt under vistelsen att du saknade hygienartiklar, hade vi gärna ordnat det direkt och gjort upplevelsen ännu bättre för dig.

För framtida gäster som läser detta: när du bokar direkt via XO Hotels får du alltid vårt Special deal – 10 % rabatt på rumspriset, garanterad personlig service via telefon eller e‑post, och första timmen sen utcheckning utan extra kostnad. Med vänlig personal, bekväma sängar, rena rum och god frukost erbjuder vi utmärkt kvalitet till rätt pris – något tusentals gäster redan har upplevt.

Och visst, ibland är det enda man vill ta med hem – doften av nytvättade lakan!

Warm regards,
+31 (0)202629263
xohotels .com
#xohotels #best #rated #hotels #amsterdam #book #direct

XO is the way to GO

Bra bemötande

Bra bemötande, rent o fräscht, vårt rum blev uppgraderat så vi fick större rum o med frukost, uppskattat:)

25 april 2024

Anna Hermansson,

Tack för att du delar din positiva upplevelse med oss! Vi är glada att höra att du uppskattade det vänliga bemötandet, den rena och fräscha miljön samt den uppskattade uppgraderingen av ditt rum med frukost.

Det gläder oss att vi kunde göra din vistelse ännu mer bekväm och trevlig. Vi strävar alltid efter att överträffa våra gästers förväntningar och det är glädjande att höra att vi lyckades göra det för dig.

Tack för att du valde XO Hotels och vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka igen i framtiden.

www.xohotels.com

Bra hotell lite utanför stan men…

Bra hotell lite utanför stan men riktigt bra kommunikationer med buss och spårvagn.

24 april 2023

Kära Annamaria Larsen,

Tack för din positiva recension! Vi är glada att höra att du uppskattade ditt besök på vårt hotell. Vi är stolta över att erbjuda bekväma kommunikationer med buss och spårvagn till stadens centrum, trots att vi ligger lite utanför stan.

Vi uppskattar ditt stöd och hoppas att få välkomna dig tillbaka snart!

www.xohotels.com

Ett virrvarr av trånga branta trappor…

Ett virrvarr av trånga branta trappor och gångar ledde fram till rummet. Wi-Fi var bedrövligt fungerade enligt info vid incheckning endast i hotellobbyn. Lyckades hitta en punkt på rummet där det fungerade men väldigt slött. Med ett rumspris per natt på dryga 3.000 SEK kan man begära mer av hotellet än endast ett centralt läge. Gäller XO center som vi bodde på.

17 april 2023

Kära Jan Svensson,

Tack för att du tog dig tid att dela med dig av din feedback om din senaste vistelse hos oss.

Med så många bra ställen att välja mellan är det en ära att du bestämde dig för att ge oss ett försök.

Vi har just bytt från WIFI-leverantör och signalen är mycket starkare nu. Vi kommer att kontrollera det igen för att se till att signalen är bra i det rum du bodde i, för att se till att framtida gäster har bästa möjliga WIFI-signal.

Vi hoppas att du kommer tillbaka snart för en ny fantastisk vistelse på XO Hotels.
Se till att du gör din bokning via www.xohotels.com för extra rabatter!

Förhoppningsvis möts vi snart igen.
www.xohotels.com

Mycket trevlig personal och bra hotell

15 maj 2022

Dear Andreo,

Thank you millions for your wonderful review about our XO Hotel.
It really puts a smile on our faces!

It is very nice to read that you have had a lovely stay in our XO Hotels.
We really enjoyed having you as our guests and we can absolutely not wait welcoming you back!

See you soon,

Zizo

Great staff, near the city center, nice hotel, had lovely time.

29 december 2019

Dear Azwar,

Thank you for your 5-star review, we love it!

We are very honored to be a part of your memorable trip to Amsterdam.

Kind regards,

Väl värt hotell

Bra hotell som ligger mellan Schiphol och centrala Amsterdam. Vi tog taxi från flygplatsen, vilket var smidigt och kostade ca € 35. Lite krångligare, men billigare med lokal transport.

Hotellet höll en hög standard och rummet var välstädat och sängarna lagom hårda. Badrummet var bra, dock lite lätt läckage från duschen ut i resten av rummet.

Frukosten var välsorterad och hade flingor/müsli, flera olika sortens bröd, korv/bacon/ägg etc. Mitt sällskap anlade dock större variation på grönsaker och möjlighet att blanda sin egen müsli. I övrigt lämnade vi alltid frukosten mätta.

Ett lättare gym fanns och var inte så välanvänd. I övrigt använde vi inte hotellets andra faciliteter, så som restaurangen.

Lätt att ta sig med spårvagn in till centrum. Man kan gå, men det är en promenad på minst 40 min, så spårvagn rekommenderas.

24 september 2019
Visa omdömen på alla språk. (9 500 omdömen)