Företaget har svarat
Yaya is een brand die leuke trendy kleding aanbiedt in zeer comfortabele materialen. Elk kledingstuk heeft net dat iets extra waardoor het niet enkel mooi en aangenaam is om het te dragen, maar ook un... Se mer
Företaget har svarat
Ich bin sehr zufrieden mit der Qualität, den tollen Stoffen, der Passform. Vor allem finde ich die raffinierten Schnitte super. Manchmal sind es nur kleine Details, die aber ein T-Shirt, eine Bluse od... Se mer
Skrivet av företaget
Haarlemmerstraatweg 95, 1165 MK, Halfweg, Nederländerna
Ber kunder att lämna omdömen
Har besvarat 96 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 24 timmar
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Maatvoering klopt niet en als je het dan wil retourneren kan dat niet in de winkel en moet je het dus met hoge kosten terug sturen. Er wordt ook nog aangeraden je pakket te verzekeren omdat je geen geld terug krijgt als het zoek raakt....

Svar från YAYA
Woonaccessoires gekocht en alles werd snel geleverd. Prima

Svar från YAYA
Snelle levering, helaas heb ik een artikel moeten terugsturen omdat dit niet paste. De retour en terugbetaling zijn ook heel snel geregeld.

Svar från YAYA
Ik heb de cashmere geur olie en geurkaars gehaald en deze ruiken ontzettend lekker. Zeker een aanrader!

Svar från YAYA
Bestellung verlief schnell, aber die Qualität der Ware finde ich nicht angemessen. Die Rücksendung musste ich selbst bezahlen mit über 7 Euro, da es hier keinen DPD Access Point gibt. Da wäre die Rückgabe etwas günstiger. Es wurde dann gefragt, ob die Ware zusätzlich versichert werden soll mit Option u.a bis 200 Euro. Warum macht man das, um nicht dem Kunden insgeheim eine Versicherung aufzuzwingen? Wenn die Ware verloren geht, hätte ich sie ohne Versicherung bezahlen müssen. Somit hat mich die Rücksendung etwas mehr als 11 Euro gekostet. Nie wieder bestelle ich dort!!

Svar från YAYA
Ben in Yaya Enschede geweest. Had van te voren gebeld omdat ik een 4 maanden geleden een trui had gekocht en deze al kapot was. Ze vertelde mij dat ik gewoon langs moest komen en dat het opgelost zou worden. Nou toen ik in de winkel was was dit een ander verhaal. Werd erg onaardig te woord gestaan. Ze zei...ja iedereen kan wel zeggen dat de trui één keer gewassen is etc. Toen ook nog bleek dat deze trui niet in Enschede was gekocht (ik heb in dezelfde tijd online dezelfde trui in een andere kleur gekocht, kon niet terugvinden welke kleur ik precies waar had gekocht) werd ik nog net niet uitgelachen. Was een beetje verbouwereerd na de tijd en voelde mij heel erg ongemakkelijk. Dus voor klantvriendelijk scoren ze geen punten in Enschede.

Svar från YAYA
steeds mooie kledingstukken , goede kwaliteit en vlugge levering

Svar från YAYA
Super mooie jumpsuit, prachtige kleur groen
Zeer elegant en toch sportief
Kwaliteit super en prachtige details
Mooi afgewerkt
Ben er heel blij mee
De bezorging stipt

Svar från YAYA
Ik word altijd zeer vriendelijk geholpen in de Yaya winkels en ik vind de kleding altijd erg modieus en van zeer goede kwaliteit.

Svar från YAYA
Helaas was de broek niet helemaal wat ik ervan had verwacht.
De track and trace van mijn retour pakket gaf aan dat postnl het niet kon bezorgen
Klantenservice gebeld en heel fijn te woord gestaan!
Alles opgelost!

Svar från YAYA
Goede en snelle levering volgens afspraak duidelijke communicatie

Svar från YAYA
Bij Yaya Amstelveen slaag ik altijd. Super vriendelijke en behulpzame verkoopsters, eerlijk in hun advies, denken mee en zijn gezellig. Ze hebben een betaalbare en heerlijk draagbare collectie. En je hebt gelijk een leuke set bij elkaar. Ook mooie woonaccessoires trouwens. Kortom ik ben fan.

Svar från YAYA
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.