Jag är supernöjd!! Peter som gjorde den första kollen är så proffsig och gör så man känner sig trygg direkt👍🏻 Själva operationen gick smidigt och hur bra som helst. Nu har det gått 2 veckor och all... Se mer
Jag har gjort ett linsbyte hos Vårda och är oerhört nöjd,Bemötandet genom hela processen har varit professionellt och resultatet är verkligen över förväntan så här efter knappt 4 veckor. Ett jättest... Se mer
Fantastiskt trevligt att slippa glasögon. Dock har jag lite problem med att det rinner i ögonen efter operationen. Men det skall bli bättre säger dom. Synen blir bättre och bättre när hjärnan fatt... Se mer
En bra upplevelse från första kontakt. Alla var trevliga och man förklarade hela förloppet noga. Jag var så lugn operationsdagen att jag hoppade över lugnande medicin. Nu 2 veckor efter ser jag... Se mer
Vårda Ögon - Ditt trygga val Vi har sedan 1999 hjälpt människor med närsynthet, översynthet, astigmatism, grå starr och ålderssynthet. Vi har valt att satsa på linsmaterial i världsklass. PREMIUM RLE – Högre precision, bättre kontrast och en utökad trygghetsgaranti.
Linsbyteoperationer sedan 1999

- Ditt trygga val
- Vi bedriver privat ögonlaser, RLE linsbyte och ICL på fyra kliniker i Sverige; Malmö, Halmstad, Göteborg och Stockholm. Vi har välutbildad personal, hög kompetens och erfarenhet sedan 1999.
6-års trygghetsgaranti
- Sveriges mest kompletta garanti inom ögon
SLOTTSMÖLLAN 6A, 302 31, Halmstad, Hallands län, Sverige
- 010-709 99 99
Svarar vanligtvis inom 24 timmar
Jag är supernöjd!
Själva operationen gick smidigt och hur bra som helst. Nu har det gått 2 veckor och allt går enligt plan, OCH jag slipper mina glasögon. Jag rekommenderar varmt att göra linsbyte på Vårda🤗
Kändes bra hela vägen
Trevligt bemötande och operationen (ICL) gick bra. Hade grav myopi och nu ser jag 120%. Livet har blivit så mycket enklare, helt fantasktiskt!
Mathias Andersson
Ett jättestort tack till personalen på Vårda i Halmstad
Otroligt proffsigt bemötande
Otroligt proffsigt bemötande, man känner sig trygg från början till slut. Har blivit helnöjd med resultatet.
Supernöjd!
Resultatet av operationen för linsbytet blev bättre än förväntat!
Fantastiskt mottagande och grymt duktig personal under hela processen.
Jag är supernöjd!
Johan Lindahl
Fint team o bra bemötande av alla…
Fint team o bra bemötande av alla inblandade. Redan två dygn senare är synen väldigt bra, imponerande!
Kan varmt rekommendera vårda ögon.
-7 på båda ögonen o i princip handikappad utan linser. Har alltid avskytt glasögon.
Mycket professionell personal.

Svar från Vårda Ögon - Vårda Halmstad
Ögonoperation
Proffsigt bemötande mycket vänliga
Ordning och reda
Så glad att jag vågade boka tid på Vårda Ögon!
Jag gjorde linsbyte för två veckor sedan efter att ha funderat på det ett bra tag. Först träffade jag Peter Särnblad som kontrollerade att det fanns förutsättningar för linsbyte, sedan fattade jag beslutet. Har hela tiden känt mig lugn och trygg, har fått superbra information och professionell hjälp. Nu ser jag kanonbra, saknar inte mina gamla glasögon!!
En bra upplevelse från första kontakt.
En bra upplevelse från första kontakt.
Alla var trevliga och man förklarade hela förloppet noga.
Jag var så lugn operationsdagen att jag hoppade över lugnande medicin.
Nu 2 veckor efter ser jag som en hök och har inte haft ett dugg ont efteråt.
Stjärnan i teamet som jobbar där är ju helt klart optikern Peter Särnblad .
Behöver jag säga att jag är supernöjd👍
Två veckor sedan operationen och var…
Två veckor sedan operationen och var idag på efterkontroll. Allt bra och jag är supernöjd. Dyr operation men det är värt det.
Mycket nöjd med RLE-linsbyte hos Vårda…
Mycket nöjd med RLE-linsbyte hos Vårda Ögonklinik i Halmstad!
Jag vill varmt rekommendera Vårda Ögonklinik i Halmstad efter min RLE-linsbytesoperation. Från början till slut upplevde jag en mycket snabb och bra service. Personalen var genomgående trevlig och bemötandet professionellt och vänligt, vilket skapade en trygg atmosfär.
Själva RLE-operationen gick smidigt och tog bara cirka 30 minuter. Tack vare den lugnande medicinen jag fick innan kände jag inget obehag alls under ingreppet. Det enda som var mindre angenämt var ögondropparna som användes för att förstora pupillerna inför operationen. De sved en del och kändes faktiskt värre än själva operationen, men det var ju snabbt överstökat.
Nu, två månader efter operationen, känns allt bra och synen är skarp. Jag upplever fortfarande en viss ljuskänslighet, vilket kan vara lite ansträngande efter en hel dag framför datorn, men jag har fått information om att detta är normalt och förväntas avta med tiden.
Sammantaget är jag mycket nöjd och kan absolut rekommendera Vårda Ögonklinik i Halmstad för den som överväger ett linsbyte. Proffsigt, effektivt och med ett fint patientbemötande!
Snabbt tryggt och proffsigt bemötande…
Snabbt tryggt och proffsigt bemötande samt genomförande av mitt linsbyte. Jag är supernöjd och kan varmt rekommendera Vårda Ögon i Halmstad!
Mycket trevligt och professionellt…
Mycket trevligt och professionellt bemötande.
Väldigt nöjd med resultatet.
Förtroendeingivande och proffsiga!
(RLE)Multifokal linsbytes operation i Halmstad
Mycket nöjd med min operation. Trevligt och informativt första möte med Peter (optiker). Jag hade många frågor som han tålmodigt svarade på både under besöket och efter via mail. Detta gjorde att jag kände mig trygg på operationsdagen. Själva linsbytet gick snabbt, gjorde inte ont, endast en lite obehaglig känsla och tryck i ögat. Hade önskat mig lite mer information under själva operationen om de olika momenten. Sorran (kirurg) gjorde annars ett bra jobb och nu ser jag som en hök och läser minsta texten. Tack till hela personalen för fint omhändertagande! Kan varmt rekommendera!
Gjorde linsbyte hos Vårda i Halmstad
Gjorde linsbyte hos Vårda i Halmstad. Mycket trevlig och duktig personal som gav tydlig och bra info om ingrepp och eftervård. Är mycket nöjd med såväl genomförande som resultat. Rekommenderas!
Fantastiskt bemötande
Fantastiskt bemötande både inför, under och efter linsbytet!
Efter alla år med glasögon ser jag fram emot en sommar med bara coola solglasögon istället!
Har längtat efter att bli gammal nog…
Har längtat efter att bli gammal nog att göra ett linsbyte så när åldersynen visade sig bokade jag upp mig direkt, valde RLE premium linsbyte och jag är så nöjd 😃
Fick bra och tydlig information om hur det kommer kunna kännas både vid operationen och efteråt men allt blev mycket bättre, operationen va snabbt över och synen blev betydligt bättre än innan redan dagen efter, nu har det gått två veckor och jag ser verkligen bra och är så oerhört nöjd att jag gjorde detta
Tack till alla på Vårda Halmstad, jag kommer varmt rekommendera er 🤩