Hotel Tylösand Omdömen

TrustScore 3.5 av 5

1. Hotell
  2. Boutiquehotell

Informationen kommer från olika externa källor

Hotel Tylösand är designat för konferenser i alla storlekar, rekreation, nöjen och konstupplevelser. Vi har 230 bekväma rum och 32 konferenslokaler i varierande storlek och en magnifik kongresshall med en betagande havsutsikt för upp till 700 personer....

Medel

TrustScore 3.5 av 5

Ingen inbjudningshistorik registrerad

Alla omdömen

7 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Vi kontrollerar omdömen

Detta är inte ett ”Spa”…

Alldeles för mycket folk. Fick inte plats någonstans i någon pool. Sen tycker jag inte man ska ha BARN på ett spa. Tanken av ett spa är att man åker dit för att slappna av och ta de lugnt. Men detta va som ett badhus. Vuxen avdelningen va full proppad så gick ej att va där heller. Vi fick sitta ute i blåst. De blir inte riktigt spa känsla när de ända man hör är massa barn skrik och lek i poolerna. Mot kvällen fick vi äntligen lite utrymme när andra hade gått på middag. Men hade förväntat mig bättre än det här. Maten va god, service va helt ok. Men ska vi komma tillbaka måste de ske ändringar i spat i sånna fall. Rekommenderar annat.

7 augusti 2025

Hotellet är bra, men

Hotellet är bra, men ...
Det är kul att se nya tillbyggnader, dock bör de slitna delarna fräschas upp. Spa avdelningen är toppen. Restaurangen är bra. Det som förvånar mig stort är två saker, detta är också det som drar ner betyget.

1) Det har ett väldigt dåligt bokningsystem, det går inte att boka mer än ett rum åt gången och betalningslänken fungerar inte.

2) De har inga mörkläggningsgardiner på rummen. Det gick knappt att sova då det var ljust. Detta gjorde att vi var trötta och kunde inte njuta fullt ut.

Jag hoppas att hotellet åtgärdar detta snart.

9 augusti 2025

Tråkig upplevelse

Tråkig upplevelse, vi bokade ett rum ”Grand lit rum, Flygel”, hotellet är känt för sommargäster som vill nynna Gessle och dricka pripps blå men vårt rum hade ingen AC, året är 2025, plågsamt att ens försöka sova och natten blev förstörd.

Receptionen kunde inte erbjuda oss rumsbyte då vi fick nog kring 05 utan vi fick en liten barnfläkt från Narnia som hjälpte föga..

Vi fick betala 1900 hårt skattade bananer för att byta rum dagen efter, pengar man kan ha roligare med, men tanken av två nätter utan sömn var outhärdlig, besviken då de visste hur man tog betalt även för första rummet..

En AC på ett hotell av den kalibern och ett rum för flera Dag Hammarsköldar hade varit klädsamt, att inte ta betalt för rumsbytet hade varit rosett i håret.

20 juli 2025

Bästa hotellet

Vet inte hur ett hotell skulle kunna bli bättre, god service, trevlig personal och alla sevärdheter. God mat, fint läge, bra rum. Om det gått att sätta fler stjärnor hade jag gjort det.

26 april 2025

Vi åt på deras brunch och det var…

Vi åt på deras brunch och det var kasst!
Beställde vin som vi aldrig fick, bad om vatten tre gånger som vi aldrig fick så fick ta en flaska från ett annat bord. Varma var dåligt, endast det kalla var gott.
Tips, ta något annat.

2 mars 2025

Vi köpte ett spapaket för x-antal…

Vi köpte ett spapaket för x-antal tusenlappar då min sambo fyllde år.
Spabadet var trevligt och hade en härlig vibe, fräscha rum och en härlig atmosfär.
Som småbarnsföräldrar så var det inte optimalt med incheckning kl 18 och så jag ringde och ville köpa till ett dagsspa för att kunna ha lite aktivitet innan den sena incheckningen men det gick absolut inte, det handlade förmodligen om att det inte ska vara för mycket folk i poolerna, så fine, det kan jag köpa.
I paketet vi valde ingick också en trerätters supé kl 21.00.
Efter lite bad i spat så gjorde vi oss klara och var vid restaurangen kl 20.55 och här gick det nedför.
Hovmästaren som troligtvis hade söndriga smilband sa åt oss att vi var för tidiga så vi fick gå och sätta oss och komma tillbaka senare. ”Inga problem, vi sätter oss här så länge” och satte oss vid bordet en halvmeter ifrån hovmästaren.
Under tiden så fylldes det på en kö med ca 40 (!) personer och jag förväntade mig att hovmästaren skulle uppmärksamma detta, men nej..
Kl 21.10 så kommer hovmästaren och välkomnar personerna i kön.
Jag går då upp och ställer mig brevid och ursäktar mig till både hovmästaren och det första paret i kön (med en trevlig ton) och säger ”förlåt men du bad oss vänta här och nu är det en ganska lång kö, behöver vi ställa oss längst bak nu då?”
Han svar, med en butter ton, var ”ja, då får ni hänga på här”
Jag som inte förstod riktigt vad han menade frågade igen ”menar du att vi ska ställa oss längst bak eller vad menar du?” (Ännu en gång med en trevlig ton)
Hovmästarens svar var då ”suck… Hej Välkomna” till det första paret istället.. han totalt struntade i mig helt enkelt!

Jag blir fly förbannad över attityden och servicen går ner till receptionen och ÄNNU en gång med en GOD ton säger till kvinnan i receptionen ”ursäkta, jag vill inte vara den som är den men jag har en litet klagomål”

Jag berättade hela storyn och efter ett tag följde kvinnan med mig upp till hovmästaren och lät mig gå före kön.
Nu var klockan 21.50 och vi fick sätta oss ner vid bordet.
Där möttes vi av en kypare som knappt tittade på oss och vi fick beställa vår dryck.
Ett glas rosé och en cola zero.
När vi fått in vår dricka så kommer det ett nytt par som sätter sig brevid oss och för att göra en lång historia kort, när de hade ätit upp sin efterrätt så åt vi upp vår förrätt.

Kl 00.20 så var vi tillbaka på rummet.

Frågan är om ägaren av Hotel Tylösand VET hur servicen är på restaurangen? Inte EN tanke på kompensation.
Vi betalade för en högre service och fick helt ärligt ett trevligare mottagande på McDonalds drive-thru på vägen hem..
Jag kommer aldrig mer boka en vistelse här och absolut inte rekommendera det till någon annan.

16 november 2024

Spa, middag och övervattning

Bokade paket med spa, middag och övernattning.

Positivt: Supergod mat! Fin frukost buffé med allt man önskar. Spa:et hade alla faciliteter man önskar på ett spa. Mycket trevlig personal i reception och restaurang.

Negativt: För mycket barn och liv i spa:et. I det "nedre" spa:et fick barn i alla åldrar bada fram till klockan 18, därför vistades vi inte alls där (förutom för att köpa dricka i baren). I spa:et "däruppe" fick barn över 15 år vistas, men det var yngre förmågor som var där också och de blev inte tillsagda av personal. Rummet var dåligt städat, det hittades bl.a. paljetter från tidigare gäst samt det stod en gorgonzola-ost i minibaren (den gick vi ner med till receptionen och fick en ursäkt).

Ska du resa med barn kan jag rekommendera Hotel Tylösand. Tänker du dig en "vuxen-vistelse" bör du välja ett annat hotell.

15 juni 2024

Vi hade en jättebra upplevelse på…

Vi hade en jättebra upplevelse på Tylösand Hotel. Hotellet är fräscht och lyxigt. Perfekt med själv-check-in och nyckelkort via mobilen. Härligt SPA med fantastisk utsikt och bra variation med inomhuspool, bubbelpooler, kallvattenbad, bastu och utomhuspool med havsutsikt. Stora ytor och många alternativ för att bara ligga och slappa och ta det lugnt.

Vi stannade två dygn med SPA-paket och mat, vilket också kan rekommenderas, då vi tog promenader längs havet och inte behövde stressa så mycket.

Allt som allt ett lyxigt hotell som vi gärna återvänder till.

17 maj 2024

Bra hej

Spat va väldigt fint, dock inte varmt i pool. Frukosten va toppen!!
Där va en som stod o gjorde omeletter, riktigt goda. Färska våfflor mmmh gott. Plus färsk pressad apelsin juice som man fick göra själv.
Bra rum! Fräscht, det är viktigast. Personal helt okej, kunde haft lite mer leende på läpparna. Övning:)
O juste, pizzan på leifs va riktigt god! O där va bra service!!!!

19 november 2022

Skulle jag åka hit igen......?

Skulle jag åka hit igen......? Bokade rum för en helg och hamnade då i ett hus vid sidan om huvudbyggnaden vilket är hel ok men att man när man ska besöka spa-avdelningen måste gå utomhus i badrock är ingen höjdare i mitten av oktober. En rekommendation är att inte boka spa-vistelse lördag till söndag, mängders av folk, trångt och hög ljudnivå, barn i alla åldrar...spädbarn med blöja i bubbelpool...urk. Ska man boka en lördag här så kom sent så folk har hunnit gå till restaurangen och här kommer nästa tips...boka inte ett paket med mat. Vi fick vänta 40min på förrätten och då fanns det 2 olika att välja på...kunde gått mycket snabbare. Överlag skulle jag säga att restaurangupplevelsen är det mest negativa. Lång väntan, mat som inte är klar och dessutom kall, kött stekt till kolbit, små portioner....det intressanta är att vi får in tillbehör till maten som inte ens finns på menyn...Nej...jag skulle inte åka hit igen och jag rekommenderar ingen annan att göra det heller om man vill ha en mysig spa-helg med god mat, det finns många ställen som ger en bättre upplevelse....kort och gott besviken att jag bokade en vistelse här.

15 oktober 2022

Fantastiskt hotell

Fantastiskt hotell. Vardag med en nära vän. Bra Spa, bra mat . Dock ett minus till massagen som var mindre bra om man gillar hård massage. Dock övervägdes detta med en fantastisk kille som spelade gitarr och sjöng . Helt amazing. Så min bedömning är bra. Åker gärna dit igen dock utan massage :)

Jag och min vän hade en intressant upplevelse i rum 212 27/10-21 Vi båda har goda kunskaper om att hantera en dusch och vi kunde "skratt" inte stänga av den så fick byta rum. Intressant kul händelse undrar hur det löstes..... Kommer gärna tillbaka

29 oktober 2021

Sämsta SPA upplevelsen i hela mitt liv

Sämsta SPA upplevelsen i hela mitt liv. Hela dagen förstörd, bortkastad och ont i ryggen. Först hittade dom inte vår bokning när vi anlände, en förvirrad receptionist som glömde till och med att ta betalt. Sedan fick jag för liten morgonrock och tofflor som klämde så jag fick ont i fötterna. Större tofflor hade dom inte när jag frågade, jag har storlek 43 typ Sveriges vanligaste storlek. Sedan var vattnet i väntrummet slut. Sedan var det dags för behandlingen som fullständigt oseriös och oprofessionell. Vi fick inte heller de terapeuterna vi hade efterfrågat utan några helt andra. Hon jag fick presenterade sig inte, kunde knappt någon svenska och hade på rockmusik i behandlingsrummet. När jag försökte ha en dialog förstod hon inte vad jag sa. Jag hade valt bodyscrub och massage 50 min. Med plasthandskar smetade hon kroppen med torrt salt som bara var obehagligt. Sedan var det dags för massage, hon knådade endast ryggen stenhårt så jag fick ryggont efteråt, sedan var det färdigt. Jag vet, de som ett jädra skämt alltihop. Tortyrliknande behandling. Min sambo som valt massage 50 min berättade att hennes behandling bestod utav en terapeut som tjatade om Covid-19 och ställde massa frågor om hennes privatliv medan hon smörjde in henne med olja, alltså ingen massage. Efter det gick vi upp och åt brunch och spenderade hela måltiden till att beklaga hur fruktansvärt dålig upplevelse vi fått. När vi sedan klagade i receptionen så drog dom av för behandlingarna men vi tyckte dom kunde bjuda på hela vistelsen samt ge oss någon kompensation för den katastrofala dagen men nej 1200 spänn tvingades vi betala för att ha fått vår dag förstörd, sämsta möjliga upplevelsen och ont i ryggen. Vi åkte hem besvikna, ledsna och arga.

18 april 2021
Visa omdömen på alla språk. (35 omdömen)

Är det här ditt företag?

Skapa ett konto gratis