Så nöjd!
Natasja är så kunnig och man får förtroende! Så nöjd med alla behandlingar jag gjort hos henne!
Hos oss handlar estetisk vård om mer än bara enskilda ingrepp – vi ser till helheten och hela den resa du gör tillsammans med oss. Med toppmoderna kliniker och erfarna specialister erbjuder vi en genuint trygg och sömlös upplevelse. För oss är det en självklarhet att ta oss tid för varje kunds unika behov. Bakom varje enskild behandling och ingrepp står vårt specialistteam av plastikkirurger, narkosläkare, sjuksköterskor och undersköterskor. Oavsett om du söker dig till oss för avancerad ansikts- och kroppskirurgi, injektionsbehandlingar eller hudvård, har vi rätt specialist för just ditt behov.
Hangövägen 20 & Humlegårdsgatan 14, Stockholm, Sverige
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har inte besvarat negativa omdömen
Jag var igår tillbaka hos Ulrika Erhardt för min sista Julaineinjektion i en kur av 3 som vi påbörjade i oktober. I kuren har Ulrika fokuserat på nedre delen av ansiktet och vi såg igår så fina reultat av både minskade rynkor och väsentligt förbättrad hudkvalitet och elasticitet 🙌🏼Vi tittade både på mina bilder som togs innan första behandlingen och kände igenom huden 🤗
Väl på plats så frågade jag om möjligheten att få görs en Hydrafacial hos Natasja Tanda och jag hade sån tur att hon fått en sen avbokning! Jag har tidigare gjort Hydrafacial hos Natasja och absolut älskar behandlingen men igår tyckte Natasja jag behövde en lite större ”vårstädning” och hon rekommenderade därför en av hennes signaturbehandlingar som är en kombination av Skalpellpeeling och Hydrafacial - ren magi och min hud har ett fantastiskt glow idag 🤩 Som pricken över i så fick även mina ögonbryn lite kärlek och naturbrun färg - kände mig ”Good as new” när jag lämnade denna underbart mysiga klinik för en tidig middag på stan med min man 🥰🕺🏼
Både Ulrika och Natasja är så mjuka på handen och oerhört omhändertagande 🌸
Stämningen på kliniken är så välkomnande med trevliga receptionister, en proffessionell mix av plastikkirurger, injektionssjuksköterskor och hudterapeuter i en mysig och privat setting 2 trappor upp på Humlegårdsgatan mitt i stan!
Nästa besök är bokat till Anita Mackegård och då ska vi fokusera på att lasra bort fina kärl på kinderna 😍
I juni förra året toga jag min första HBO behandling på The Facultys stora klinik i Värtan. Sedan dess har jag tagit ca 30 behandlingar och är helt "hooked".
Jag är 70 + med artros i knäna och med en opererad ländrygg. Behandlingen gör att jag känner mig väsentligt bättre både i knän och ländrygg. Den ger mig och också en rejäl energiboost.
Behandlingen sker i en ljus och luftig kammare med stora fönster och bekväma, reglerbara fåtöljer. Under behandlingen antingen kopplar jag av eller jobbar.
Behandlingen övervakas av en skjutsköterska. Bemötandet är vänligt, engagerat och proffsigt. Miljön elegant och harmonisk.
Parallellt har jag börjat träna EMS på Impuls Fitness. En perfekt kombination med HBO
Hade en väldigt bra och professionell atmosfär .
Jag var till en början lite skeptisk till att göra injektioner. Alltså, många ser ju inte kloka ut…Men så kom verkligheten i fatt mig och jag var trött på mina sura mungipor och obefintliga läppar. Jag har varit både Therese och Nahal och de gör inget överdrivet utan bara som en bättre version av mitt jag. Dessutom har jag varit hos Anitha som med ett trollspö har tagit bort både ytliga blodkärl och pigmentfläckar. Så nöjd! Kan varmt rekommendera The Faculty på Humlegårdsgatan.
Kirurgen Riikka Veltheim är otroligt professionell och så fantastisk nöjd med min fettsugning. Kan verkligen rekommendera!
En fantastisk klinik - sådant trevligt bemötande. Jättenöjd!
Jag imponerades av proffsigheten. Allt från början till slut. Det märks att The Faculty med precision valt ut varenda medarbetare.
Hälsar en nöjd kund👍
Kände mig otroligt omhändertagen av alla! Allt var så professionellt och bra från början till slut. Super nöjd med resultatet:)
Jag har fått permanenta smärtor, känselbortfall och skador och vill varna andra för The Faculty. Har anmält till flera instanser.
Fråga dig själv i första hand om du verkligen vill vända dig till privat vård. Du står ensam och rättslös när något går fel. Skriv inte på deras avtal om du någon gång varit gravid eller överviktig oavsett tidpunkt och relevans. De kommer använda det emot dig. Avtalen är till för att skydda kirurg och klinik, inte dig. Avtalet kan bara prövas i domstol. I andra hand vänd dig till en annan klinik med goda referenser. Kontrollera om läkaren blivit anmäld och kontrollera andras erfarenhet med kliniken. Ta alla röda flagg på allvar. Hör min varning!