teeshoppen.dk Omdömen 23 538

TrustScore 4.5 av 5

4,3

Sköna t-shirtar har köppt på mig nya till varje sommar i 5 år i rad. Dock är det inte alls samma modeller eller passform som förra året. Istället för bra sittande är det fyrkantiga t-shirt med samma... Se mer

Såg annonsen genom Facebook tyckte byxorna såg helt ok ut så gjorde en chans beställning. Man vet aldrig om man skulle bli lurad men så fel jag hade snabb service och riktigt bra kvalitet på byxorna k... Se mer

Teeshoppen: Gör det enkelt att se bra ut!! Min upplevelse hos Teeshoppen var helt enkelt fantastisk! Allt gick smidigt från början till slut – enkel beställning, snabb leverans och produkter som öv... Se mer

1. Herrkläder
  2. Barnkläder
  3. Butik med streetwear-kläder
  4. Damklädesbutik

Hos TeeShoppen finder du modetøj til lave priser hvor du ikke går på kompromis med kvaliteten. Vi har 101 dages retur på ALLE vores produkter hvilket er din garanti for at blive 110% tilfreds. Vi får nye varer hjem hver eneste uge så du er altid sikret at finde de nyeste produkter indenfor tidens tendenser. Hvis du har spørgsmål sidder vores kundeservice klar til at hjælpe dig.

4,3

Bra pris snabb leverans

Bra pris snabb leverans

14 april 2026

Hej Kristian,

Stort tack för din recension!

Det är precis så vi vill att det ska fungera – bra priser och snabba leveranser, utan krångel. Kul att du är nöjd med upplevelsen!

Vi ser fram emot att se dig i butiken snart igen.

Geuäymma kläder

Så nöjd med dess kläder och särskilt byxorna. Rekommenderar starkt detta företag

13 april 2026

Hej Magnus,

Stort tack för din fina rekommendation!

Vad härligt att höra att du är så nöjd med kläderna, och extra kul att byxorna har blivit en favorit – det är just den typen av feedback som gör oss extra glada. Vi jobbar hårt för att de ska sitta perfekt, så det är grymt att höra att det gått hem hos dig.

Vi ser fram emot att få packa din nästa beställning!

Josefine, TeeShoppen

Sköna t-shirtar har köppt på mig nya…

Sköna t-shirtar har köppt på mig nya till varje sommar i 5 år i rad.
Dock är det inte alls samma modeller eller passform som förra året. Istället för bra sittande är det fyrkantiga t-shirt med samma passform som på Ica maxi nu. Kommer inte köpa igen men har kläder till att jobba i trädgården nu

13 april 2026

Hej Henrik,

Stort tack för att du har valt våra T-shirts fem somrar i rad – det är vi otroligt stolta över!

Samtidigt gör det mig verkligen ledsen att höra att årets modeller inte alls lever upp till dina förväntningar. Det är absolut inte meningen att passformen ska gå från "bra sittande" till "fyrkantig", och jag förstår din besvikelse om de nu känns mer som något man hittar i matbutiken än den kvalitet du är van vid från oss.

Vi utvecklar löpande våra produkter, men din feedback om passformen är guld värd för oss så att vi kan styra tillbaka mot det snitt som våra lojala kunder älskar.

Jag skulle gärna vilja höra exakt vilken modell det är du har köpt i år, så att jag kan föra detta vidare till vårt designteam. Skicka gärna ett mejl till mig på josefine@teeshoppen.dk, så ska jag också se om vi kan hitta en lösning som gör att du slipper vänta till nästa sommar med att bli nöjd igen.

Smidigt och prisvärt

Smidigt och prisvärt

7 april 2026

Hej Patrik,

Stort tack för din recension!

Det är precis så vi vill att det ska vara – smidigt att handla och priser där alla kan vara med. Kul att du uppskattar det!

Vi ser fram emot att få packa din nästa order.

Josefine, TeeShoppen

Bra produkter men en helt bedrövligt dålig hemsida…

Bra produkter men en helt bedrövligt dålig hemsida. Knappt hälften av gångerna fungerar det inte (händer inget) att välja storlek eller klicka på varukorgen... Skulle ta bort en produkt från varukorg och fick felet "no valid id or line parameter". Sedan försvann allt från varukorgen. Blir samma på både telefon och dator. I kassan får man föslag på "EXTRA RABATT" produkter men lägger man till dessa får man ändå betala ordinarie pris.

3 april 2026

Hej Andreas

Tack för din tydliga och ärliga feedback. Jag förstår verkligen hur frustrerande det måste vara när hemsidan inte fungerar som den ska. Att storleksval, varukorg och kassan strular – och att produkter försvinner eller visar fel pris, är helt oacceptabelt. Det ska vara enkelt och stabilt att handla, oavsett om du använder mobil eller dator.

Jag vill gärna hjälpa dig direkt och samtidigt se till att våra tekniker får all information de behöver för att åtgärda problemen. Du får därför gärna skriva till mig på josefine@teeshoppen.dk, så tittar jag på ditt ärende med en gång.

Tack för att du tog dig tid att beskriva allt så noggrant. Det hjälper oss att bli bättre.

Performance pantsen är grymma

Performance pantsen är grymma. Bra bemötande i kundtjänst.

31 mars 2026

Hej Rikard,

Stort tack för din fina recension!

Vad härligt att höra att våra Performance Pants lever upp till förväntningarna – de är verkligen en av våra största favoriter! Det gläder oss också enormt att du känner dig väl bemött av vår kundtjänst, då vi alltid strävar efter att ge personlig och snabb hjälp.

Vi ser fram emot att få packa din nästa order!

Enkelt att beställa

Enkelt att beställa, stor variation av storlekar och färger och supersnabb leverans, toppen!

20 mars 2026

Hej Henrik,

Stort tack för din härliga recension!

Vad kul att höra att du uppskattar hur enkelt det är att beställa hos oss, och att du hittade rätt bland alla våra färger och storlekar. Vi gör vårt yttersta för att leveranserna ska gå i rakethastighet, så det är toppen att det levde upp till dina förväntningar!

Vi ser fram emot att få packa din nästa order.

Josefine, TeeShoppen

Avgift vid retur om man vill ha pengarna tillbaka

Sköna plagg men vid retur är det struligt och man får ej pengarna tillbaka, vill man ha pengarna tillbaka läggs det på 99kr retur avgift. Annars får man ett presentkort.

20 mars 2026

Hej Andreas,

Stort tack för din feedback!

Det gläder oss att du gillar våra plagg och tycker att de är sköna att bära.

När det gäller returer stämmer det att vi tar ut en returavgift om man önskar pengarna tillbaka på sitt konto. Vi erbjuder dock alltid ett presentkort som ett kostnadsfritt alternativ för att göra det så smidigt som möjligt för våra kunder att byta till något annat i vårt sortiment. Vi försöker vara så tydliga som möjligt med detta i våra villkor, men vi beklagar om det kändes krångligt den här gången.

Vi hoppas att du ändå hittar något nytt favoritplagg hos oss framöver!

Josefine, TeeShoppen

Alltid nöjd med de varor jag beställer

Alltid nöjd med de varor jag beställer, bra kvalitet samt snabba leveranser.

19 mars 2026

Hej Patrik,

Stort tack för din fina recension!

Det gör oss oerhört glada att höra att du alltid är nöjd med dina beställningar hos oss. Vi jobbar hårt för att kombinera bra kvalitet med riktigt snabba leveranser, så det är fantastiskt att veta att det lever upp till dina förväntningar varje gång.

Vi ser fram emot att få packa din nästa order!

Josefine, TeeShoppen

Fantastiskt fin kvalitet på samtliga…

Fantastiskt fin kvalitet på samtliga plagg. Beställt flertal gånger från teeshoppen och har aldrig varit besviken. Prisvärt, snabb leverans och bra kvalitet!

3 mars 2026

Hej Slawomir,

Stort tack för de fina orden och för din lojalitet!

Det gör oss otroligt glada att höra att du har handlat hos oss flera gånger och alltid varit nöjd med både kvaliteten och servicen. Det är precis det vi jobbar för varje dag – att leverera bra kvalitet till priser där alla kan vara med, och självklart blixtsnabbt!

Vi ser mycket fram emot att packa din nästa order.

Varma hälsningar,
Josefine, TeeShoppen

Ingen vidare kvalitet på kläderna

Ingen vidare kvalitet på kläderna, och returförfarandet och återbetalning har varit minst sagt rörigt där ansvaret skjuts över på kunden

23 februari 2026

Hej Per,

Stort tack för din feedback, även om det är tråkig läsning för mig. Jag vill börja med att ge dig en oförbehållen ursäkt; det är absolut inte den standard vi vill stå för hos TeeShoppen – varken när det gäller kvaliteten på våra kläder eller vår returprocess.

Det är aldrig kundens ansvar att behöva navigera i ett otydligt returförlopp, och jag beklagar verkligen att du har haft den upplevelsen. Jag kommer personligen se till att vi följer upp ditt ärende omedelbart, så att det blir helt ordning på din återbetalning utan ytterligare besvär för dig.

Vi tar din kritik på största allvar och kommer att göra vårt yttersta för att rätta till felet, så att du får ett ordentligt avslut på ditt ärende. Du är alltid välkommen att kontakta mig direkt: josefine@teeshoppen.dk

Återkommande kund

Återkommande kund, generellt nöjd med alla beställningar. Plaggen används dagligen. 👌🏼
Materialet varierar ibland, lika så passformen trots samma uppmärkta storlek.

17 februari 2026

Hej Jon,

Stort tack för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse. Vi är otroligt glada över att höra att du är en återkommande kund och att våra plagg används flitigt i din vardag. Det är den bästa komplimangen vi kan få!

Vi uppskattar samtidigt din ärliga feedback gällande variationerna i material och passform. Även om vi alltid strävar efter full konsistens i våra kollektioner, vet vi att olika produktioner och tygtyper ibland kan bete sig olika.

Vi tar din observation vidare till vårt produktteam så att vi kan bli ännu vassare på att säkerställa att storleken känns likadan varje gång – oavsett material.

Tack för att du väljer oss, och tveka inte att höra av dig om du har frågor kring specifika beställningar.

Josefine

Enkelt att hitta och beställa produkter…

Enkelt att hitta och beställa produkter och priset var ju oxå riktigt bra, men det allra bästa var den otroligt snabba leveransen. Beställde mina jeans på onsdag och hade leveransen på fredag eftermiddag. Snabbaste leveransen jag haft på mycket länge.

11 februari 2026

Svar från teeshoppen.dk

Stort tack för din fina feedback! Vad kul att höra att du är nöjd med både priset och att dina nya jeans kom fram så snabbt. Vi jobbar hårt för att leverera snabbt, så det värmer extra mycket att höra. Hoppas du blir riktigt nöjd med dina jeans!

Är riktigt nöjd över alla mina köp från…

Är riktigt nöjd över alla mina köp från teeshoppen, har köpt byxor, kavaj och tröjor. Bra leverans. Har också använt deras kundtjänst då jag hade otur med ett av mina par byxor. Efter några snabba svar från deras kundtjänst så löste dom det direkt och skicka nya byxor.

För mig är teeshoppen en dunder butik och där jag hittar alla basplagg både för jobbet men också till större kvällar

10 februari 2026

Hej Matz

Stort tack för din fina recension. Det gläder mig verkligen att höra att du är så nöjd med alla dina köp, både byxor, kavaj och tröjor.

Härligt också att leveransen fungerade bra, och att vår kundtjänst kunde hjälpa dig snabbt när du hade otur med ett av paren. Precis så ska det fungera: smidigt, tydligt och utan krångel.

Det betyder mycket att höra, at du ser Teeshoppen som en “dunder butik” där du hittar alla basplagg, både till jobbet och till kvällar med lite extra stil.

Josefine från TeeShoppen

Bra service och bra kvalitet.

Bra service och bra kvalitet.

8 februari 2026

Hej Ani

Stort tack för din recension. Det gläder mig verkligen att höra att du upplever både bra service och bra kvalitet. Det är precis den kombination vi strävar efter varje dag.

Josefine från TeeShoppen

Jag imponerandes av snabbheten och…

Jag imponerandes av snabbheten och följdfrågor efter orden var lagd. Samt att jag redan fått återkoppling och info om det är något som inte stämmer, hur jag går tillväga med ev returer. Mycket mycket bra

6 februari 2026

Hej Mattias

Stort tack för din fina recension. Det gläder mig verkligen att höra att du är imponerad av både snabbheten och den uppföljning du fick efter att beställningen lagts. Att du dessutom redan fått tydlig information om hur du ska gå tillväga vid eventuella returer, är precis den typ av trygghet och service vi vill ge våra kunder.

Mycket roligt att höra att du är så nöjd.

Returhantering under all kritik

UPPDATERING 9/2 kl. 18:45
* Kundtjänst på Teeshop har ännu inte svarat på det mejl som jag skickade dem i går 8/2 kl. 10:00.
* I dag 9/2 kl. 08:40 mejlade jag Josefine på Teeshoppen som trevligt besvarade mitt inlägg här på Trustpilot (se nedan). I detta skriver hon att jag gärna kan mejla henne direkt och skriver att "man gärna vill få ordning på ärendet så snabbt som möjligt".
Vet inte vad Teeshoppen menar med "så snabbt som möjligt" men kl. är nu 18:45 och ingen återkoppling ens om att man mottagit morgonens mejl och ska undersöka och återkoppla med besked.

Kundfokuserat företag? Avgör själva.
_____________________________________________________________
Jag beställde fem par byxor som jag därefter returnerade eftersom jag önskade en mindre storlek. Dessutom var ett par skickade i fel storlek och ett par i fel färg.

Jag kontaktade kundtjänst via telefon och fick hjälp av en mycket tillmötesgående medarbetare som ordnade en retursedel. Jag informerade henne tydligt om att jag önskade få nya byxor i en annan storlek — inte någon återbetalning. Hon bekräftade att detta skulle noteras i ärendet.

Efter en vecka kontaktade jag DHL för att kontrollera om returen levererats tillbaka, vilket den hade. Jag hörde då av mig till Teeshoppens kundtjänst och informerades av kundtjänstmedarbetare C. att hon sett till att skicka ETT par nya byxor. Jag fick även en spårningslänk till Instabox. När jag reagerade på att det inte gällde ett par utan FEM par i retur mejlade jag Teeshoppen för att dubbelkolla. Då fick jag svar från samma person att “vi inte kan skicka en ny vara eftersom beställningen redan har behandlats för återbetalning. Vi skickar nu tillbaka pengarna till dig.”
Det gick 19 minuter mellan dessa mejl där hon först svarar att hon har sett till att skicka en retur och skickat en spårningslänk till att sedan skriva att det inte går.

Jag svarade omgående att jag inte önskar någon återbetalning utan nya byxor i rätt storlek. På detta mejl fick jag inget svar.

Jag ringde då kundtjänst igen och pratade med medarbetare M, som tittade i ärendet och meddelade att nya byxor skulle skickas ut.

När spårningslänken därefter inte uppdaterades kontaktade jag återigen Teeshoppen och fick besked av en tredje medarbetare K. om att ärendet skulle behandlas.

Nu har det gått fem dagar utan någon uppdatering i spårningen, trots att detta skett snabbt vid tidigare beställningar. Därför misstänker jag att något blivit fel i samband med att återbetalning nämndes tidigare.

Byxorna var tänkta att användas om två dagar, vilket nu inte verkar möjligt.

Jag har aldrig tidigare varit med om en så pass rörig och motsägelsefull hantering av ett kundärende. Tyvärr påverkar detta mitt förtroende för er, och jag ser i nuläget inte att jag kommer göra fler beställningar hos Teeshoppen och heller inte kunna rekommendera er till bekanta.

5 februari 2026

Hej Tomas

Tack för att du tar dig tid att beskriva hela förloppet så noggrant. Jag förstår verkligen att du är frustrerad, det du har varit igenom är långt ifrån den nivå av service och tydlighet som vi vill stå för.

Att du först får fel storlek och färg, därefter behöver returnera allt, och sedan möts av motsägelsefull information från flera olika medarbetare, är helt enkelt inte acceptabelt. När du uttryckligen har meddelat att du önskar nya byxor i rätt storlek – inte en återbetalning, ska det naturligtvis hanteras korrekt från början.

Det skapar förståeligt nog både osäkerhet och irritation när du först får besked om att nya byxor skickats, för att kort därefter få höra att en återbetalning ändå har påbörjats. Att du dessutom inte får svar på ditt mejl och måste kontakta oss flera gånger för att få klarhet, gör inte saken bättre.

Jag vill gärna hjälpa till att få ordning på ärendet så snabbt som möjligt. Du får därför väldigt gärna skriva direkt till mig på josefine@teeshoppen.dk, så ser jag personligen till att vi får det löst korrekt och utan fler missförstånd.

Det är verkligen tråkigt att höra att detta har påverkat ditt förtroende för oss, och jag förstår det. Vi tar din feedback på största allvar och använder den för att förbättra våra rutiner, så att ingen annan ska behöva uppleva samma sak.

Dålig kvalitet

Levererades snabbt o kom med bra köpråd
Men kvalitet är under all kritik , köpte 3 performancepants och efter 2 tvättar är dom så noppriga att det bara är att kasta dom trots följda tvättråd.😢

6 januari 2026

Hej Stefan

Tack för din recension. Det är verkligen tråkigt att höra att kvaliteten på byxorna inte levde upp till dina förväntningar. De ska självklart inte bli noppriga efter bara ett par tvättar, särskilt inte när tvättråden har följts.

Du får gärna kontakta mig direkt på josefine@teeshoppen.dk, så hjälper jag dig vidare med en lösning.