Köpte en Aqua Marina Fusion SUP och hela processen var klockren. BestÀllning och leverans gick snabbt och utan minsta strul. Dessutom var priset klart bÀttre Àn hos andra butiker jag jÀmförde med. NÀ... Se mer
Det hÀr tycker kunderna
Jag bestÀllde ett par alpinpjÀxor och fick dem levererade ett par dagar senare. Det visade sig att Surfline av misstag levererat fel storlek. NÀr jag pÄtalade detta skickade de omedelbart pjÀxor av... Se mer
Ringde butiken onsdag lunch för skulle köpa skidor och ville ha snabb leverans och lade efter samtal bestÀllning. NÄgon timme senare var bindningar monterade och skidor redo för postgÄng. De kom mÄnda... Se mer
Danmarks stÞrste specialbutik indenfor vand- og vintersport. To store fysiske butikker i Aarhus og KÞbenhavn + danmarks fÞrende webshop med tusindvis af varer til lynhurtig levering eller afhentning. Surfline har eksisteret som specialbutik inden for vand og skisport siden 1982. Vi er en speciel butik med specialuddannede specialnÞrder (og flinke folk) som ekspedienter. I butikken sÊtter vi en Êre i at tage os tid til at sÊtte os ind i dit behov og drÞmme hvad enten de omhandler vand eller sne. Vi ved noget om de ting vi sÊlger og vi tester selv gearet pÄ ture og ekspeditioner.
GÄseagervej 12, 8250, EgÄ, Danmark
- 86176765
- info@surfline.dk
- www.surfline.dk
Ber kunder att lÀmna omdömen
Detta företag bjuder in sina kunder att lĂ€mna omdömen â oavsett om de Ă€r positiva eller negativa
Har besvarat 6 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 48 timmar
SÄ anvÀnder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hÀmtas, betygsÀtts och modereras.
Snabb leverans till Sverige
Snabb leverans till Sverige. Lite dyrare porto men det blev ÀndÄ billigare Àn att köpa varan i Sverige. Jag köpte en sup.
snabb leverans
Bra pris, mycket snabbt packad och leverad till Sverige. BrÀdan verkar bra sÄ vitt denne nybörjare kan bedöma. Helnöjd!
Snabb leverans och grym service
NÀr jag upptÀckte att dragkedjan pÄ vÀskan som följde med var trasig kontaktade jag kundtjÀnst. De svarade direkt och skickade en ny vÀska utan nÄgra som helst diskussioner. Precis sÄ man vill att service ska fungera. Rekommenderas!
Bra kontakt och snabba pÄ att skicka
Bra kontakt och snabba pÄ att skicka! Dock va emballaget Stort vilket gjorde att skidorna har kunnat skava pÄ varandra dÄ de inte va ihopkopplade. Men i övrigt nöjd och drt ska bli vÀldigt roligt att prova!
Nöjd men trasig pump
Ser ut att vara ett bra nybörjarkit men tryckmĂ€taren pĂ„ pumpen Ă€r trasig och visar inget trots att SUPen Ă€r hĂ„rd, annars nöjd och snabb leverans đ
Köpte ett par Black crows
Köpte ett par Black crows. JÀttefina! Bra leverens och vÀl paketerade. Rekommenderar den hÀr affÀren!
Snabb leverans đđ»
Snabb leverans och superfin sup-brÀda
Verry good.
Jag vill varna andra för att handla pĂ„âŠ
Jag vill varna andra för att handla pĂ„ surfline.se. Jag försökte reklamera en vĂ€ska med tydliga materialfel, men blev nekad av Niels. Hans frĂ€msta argument var att han âaldrig haft det problemet med sin egen vĂ€skaâ, vilket Ă€r helt irrelevant för mitt mĂ„ndagsexemplar. Mycket dĂ„ligt bemötande och de vĂ€grar ta sitt ansvar enligt konsumentköplagen. Sista gĂ„ngen jag handlar hĂ€r.
Bra pris och snabb leverans.
Detta Àr Trustpilot
LÀs mer om omdömesprocessen pÄ Trustpilot.
HÀr Àr 8 tips pÄ hur man kan skriva omdömen pÄ bÀsta sÀtt.