Servistore AB Omdömen

TrustScore 4.5 av 5

Sammanfattning av omdömen

Skapad med AI, baserat på nyligen publicerade omdömen

Utvärderar man 175 recensioner, recensenterna hade en enastående upplevelse med det här företaget. Många uppskattar den snabba och smidiga processen från att besöka hemsidan till att få tillgång till förrådet, ofta inom en mycket kort tidsram. Kunderna lyfter fram att förråden är rena, fräscha och välskötta, med bra belysning och tillgång till praktiska hjälpmedel som vagnar och hissar. Det är också enkelt att hitta förrådet och navigera i lokalerna, vilket bidrar till en positiv användarupplevelse. Vissa kunder upplevde dock svårigheter med att komma in i anläggningen eller att hantera nyckelutlämningen, och en del förråd var inte i det skick som förväntades. Det fanns även kommentarer om att vissa faciliteter, som hissar och lastportar, kunde vara krångliga eller otillräckliga, och att det saknades en tydlig översikt över förrådsplaceringarna. Några noterade även att lokalerna kunde vara ostädade, särskilt golven i korridorerna, och att det fanns problem med vattenläckor.

Ämnen som oftast nämns

Location

Kunder noterar konsekvent positiva upplevelser med platsen, och beskriver den som fräsch, trygg och... Se mer

User experience

Kunder delar positiva åsikter om användarupplevelsen, och många beskriver den som enkel, smidig och lätt att... Se mer

Facilities

Människor rapporterar tvetydiga upplevelser med anläggningarna, där vissa uppskattar god tillgänglighet, rena... Se mer

Product

Recensenter nämner tvetydig feedback om produkten, där många uppskattar att den är rymlig, ren och fräsch med... Se mer

Inventory

Recensenter belyser tvetydiga aspekter av inventory, där många uppskattar den snabba och smidiga tillgången... Se mer

Omdömen som formar denna sammanfattning

Förrådet kändes stort. Först trodde vi att det skulle vara omöjligt att komma in då korridoren in var smal, men det gick utmärkt. Minus att toaletten var låst med hänglås. Bra att det fanns ikeavagnar... Se mer

Lösningen i Karlstad hade fått 5 stjärnor om den fysiska tillgången hade varit bättre, i övrigt är det rena lokaler och bra tempererat inneklimat. Den digitala lösningen fungerar finfint där jag utan... Se mer

Smidigt och enkelt att boka och bra service via telefon. Lite tråkigt med försäkringen som man "tvingas" teckna. Men förstår kanske varför den finns men lika fullt onödig kostnad för mig personligen.

Enkelt och smidigt att boka förråd Det jag saknade var en ramp att dra en vagn uppför trapporna till våning 1, det finns en trapp- pirra med en för liten ”läpp” att ställa kartonger eller möbler på... Se mer

1. Nr. 3 av de 3 bästa företagen i Förvaringsutrymme
  2. Nr. 5 av de 5 bästa företagen i Magasinering
  3. Nr. 4 av de 4 bästa företagen i Lager

Servistore erbjuder smarta och säkra förråd för privat och företag. Företaget grundades i Linköping 2006 och är idag verksamt på 16 orter fördelat +25 fastigheter och en samlad yta av ca +50 000kvm. Servistore erbjuder en helt digital lösning för att boka, betala och tillträda sitt förråd. Tjänsten är tillgängligt dygnet runt på samtliga orter och anläggningar. Driften är central för support, teknik och försäljning i Linköping där vi kan erbjuda kunden väldigt hög service sju dagar i veckan

Utmärkt

TrustScore 4.5 av 5

Ber kunder att lämna omdömen

Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen

Enkelt att installera.

Enkelt att installera.

15 juni 2026

Svar från Servistore AB

Tack för ditt fina omdöme och feedback, det uppskattas! Vi blir jätteglada av att höra att det var enkelt att komma igång hos oss. Vårt mål är alltid att göra hela processen så smidig som möjligt för våra kunder. Ha en riktigt fin dag önskar vi på Servistore!

En trevlig och städad anläggning!

En trevlig och städad anläggning. Lätt att boka, hämta ut nycklar, och så grymt smidigt! Extra plus att det gick att teckna försäkring via Servistore. Bra tillgänglighet med öppettider, tillgång till vagn, hiss osv. Kan varmt rekommendera!

5 juni 2026

Svar från Servistore AB

Tack för ditt fina omdöme och feedback, det uppskattas! Vi blir oerhört glada av att höra att du är så nöjd med helheten hos oss – från bokning och försäkring till våra lokaler och hjälpmedel på plats. Vi lägger stort fokus på att göra det så smidigt och tryggt som möjligt för våra kunder. Stort tack för din varma rekommendation, ha en riktigt fin dag önskar vi på Servistore!

Enkla ordningsregler. Rent och snyggt.

Enkla ordningsregler.

1 juni 2026

Svar från Servistore AB

Tack för ditt fina omdöme och feedback, det uppskattas! Vi är jätteglada att du upplever vår anläggning som ren och snygg. Vi lägger stort fokus på att hålla lokalerna fräscha för våra kunders skull. Hoppas att du får mycket nytta av ditt förråd hos oss på Servistore. Ha en fin dag!

Mycket smidig hemsida där man ser vad…

Mycket smidig hemsida där man ser vad som är ledigt. Smidigt och snabbt att få tillträde till förrådet.

9 juni 2026

Svar från Servistore AB

Tack för ditt fina omdöme och feedback, det uppskattas! Vi blir jätteglada av att höra att du uppskattar vår hemsida och att det gick snabbt och smidigt att få tillträde till ditt förråd. Det är precis den upplevelsen vi strävar efter att ge våra kunder. Hoppas att du kommer få mycket nytta av ditt förråd hos oss på Servistore. Ha en fin dag!

Enkelt och supersmidigt

Enkelt och supersmidigt, med bra kundservice

9 juni 2026

Svar från Servistore AB

Tack för det fina omdömet, det uppskattar vi! Vad kul att du upplever det enkelt och smidigt samt att vår kundservice levererar. Vi hoppas du kommer få mycket nytta av ditt förråd hos oss på Servistore. Ha en fin dag!

Ingen kod till nyckelskåp och ingen…

Ingen kod till nyckelskåp och ingen svarade på telefon! Fick kontakt med dem på måndag morgon, de konstaterade att missat att skicka med den koden i mailet.
Hyrde ett annat förråd av Skövde lagerhotell som svarade på två signaler, en lördag!

6 juni 2026

Svar från Servistore AB

Tack för att du uppmärksammar oss på detta, även om det är mycket tråkig läsning för oss. Vi beklagar djupt felet som gjorde att koden saknades i ditt mail, samt att vi missade ditt samtal under helgen. Vi tar till oss av detta och ser nu över våra rutiner för att säkerställa att det inte händer igen. Eftersom just den här anläggningen är helt ny och verkligen superfin, hoppas vi att vi kan få chansen att välkomna dig tillbaka i framtiden och ge dig den upplevelse du faktiskt kan förvänta dig av oss. Med vänliga hälsningar, Servistore

Enkelt att boka

Enkelt att boka

29 maj 2026

Svar från Servistore AB

Tack för det fina betyget och omdömet! Vad kul att du uppskattade att det var så enkelt att boka, det är just en av dem sakerna som gör det så smidigt med vår digitaliserade förrådslösning. Vi hoppas du kommer få mycket nytta av den extra ytan hos oss på Servistore. Ha en fin dag!

Toppen

Det var super smidigt!

5 juni 2026

Svar från Servistore AB

Tack för dem 5 stjärnorna! Vad kul att det var smidigt att använda vår tjänst. Vi hoppas att du kommer få mycket nytta av ditt förråd hos oss på Servistore. Ha en superfin dag!

Bra förråd

Lite krånglig hiss, och inledningsvis lite krångligt lås, därav inte 5 stjärnor. Men annars är det fräscht, trygg plats att ha sina saker på, och lättillgängligt.

1 juni 2026

Svar från Servistore AB

Stort tack för din feedback och för det fina omdömet. Vad roligt att du upplever våra förråd som fräscha, trygga och lättillgängliga! Vi beklagar att hissen och låset kändes lite krångliga i början. Vi tar till oss detta för att se hur vi kan göra instruktionerna ännu tydligare. Tveka inte att höra av dig till vår kundtjänst nästa gång du är på plats om det strular. Ha en fin dag!

Ni har Ert bankgiro kvar så man som…

Ni har Ert bankgiro kvar så man som godman kan betala huvudmannens fakturor

Svar från Servistore AB

Stort tack för de fem stjärnorna och för att du delar med dig. Vi förstår att smidiga betalningsrutiner är jätteviktiga i ditt arbete som god man, och vi är glada att vårt bankgiro underlättar för dig och din huvudman. Tack för ett gott samarbete och vi hoppas att våra förråd ska vara till mycket nytta för er framöver. Ha en fin dag!

Lättillgängligt, rent och snyggt. Perfekt!

Har precis fått tillgång till vårt förråd. Så rent och snyggt och lättillgängligt.

21 maj 2026

Svar från Servistore AB

Tack för ditt fina omdöme, det uppskattar vi verkligen! Vad kul att det var lätt att flytta in och börja använda förrådet. Vi hoppas du kommer få mycket nytta av den extra ytan hos oss på Servistore. Ha en fin dag!

Fick gå i mörker första gången jag var…

Fick gå i mörker första gången jag var där extremt dåligt skyltat vart förrådet var samt det är väldigt dyrt

23 maj 2026

Svar från Servistore AB

Tack för att du delar med dig av din upplevelse, även om det är tråkigt att höra att ditt första besök inte blev som förväntat.
Vi känner inte riktigt igen oss i beskrivningen av miljön, då våra anläggningar har automatisk sensorbelysning som tänds så fort man går in. Det kan ibland ta någon sekund för sensorerna att reagera om man är först på plats. Vi har även tydliga kartor vid ingångarna för att man lätt ska hitta sitt förråd.
När det gäller priset gör vi löpande marknadsanalyser för att säkerställa att vi erbjuder priser som ligger i nivå med eller lägre än våra konkurrenter, samtidigt som vi håller en hög standard. Vi vill självklart att du ska känna dig helt trygg och nöjd hos oss. Kontakta gärna vår kundtjänst så att vi kan titta på vilken tid du var där och säkerställa att allt fungerade som det ska i just den korridoren. Ha en fin dag!

Snabba svar och tillmötesgående i mina…

Snabba svar och tillmötesgående i mina förfrågningar.

16 maj 2026

Svar från Servistore AB

Stort tack för ditt fina omdöme och 5 stjärnor! Vad roligt att du är nöjd med vår service och att du fick snabba svar på dina förfrågningar. Vi gör alltid vårt bästa för att det ska vara så smidigt och enkelt som möjligt att hyra förråd hos oss. Ha en jättefin dag!

Supersmidigt

Supersmidigt! Bra vagnar att lasta på.

Svar från Servistore AB

Stort tack för det fina omdömet! Vad roligt att höra att det gick smidigt och att våra lastvagnar kom till god nytta. Vi vill att det ska vara så enkelt som möjligt att flytta och packa in sina saker i förråden hos oss på Servistore. Ha en riktigt fin dag!

Snabb o professionell kund service

Fick snabb återkoppling, o vänligt bemötande

Svar från Servistore AB

Tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att du uppskattade vår snabba återkoppling och vårt bemötande. Vi strävar alltid efter att göra det så smidigt och tryggt som möjligt att hyra förråd hos oss. Ha en riktigt fin dag!

Lätt att använda

Lätt att använda, stor och ren.

11 maj 2026

Svar från Servistore AB

Tack för ditt fina omdöme! Vad kul att du gillar vår tjänst. Vi hoppas att du kommer få mycket nytta av ditt förråd hos oss. Önskar dig en fin dag!

Förrådet var inte städat annars smidig…

Förrådet var inte städat annars smidig tillgång

6 april 2026

Svar från Servistore AB

Tack för ditt omdöme och feedback. Kontakta gärna vår support angående städningen. Vad bra att det var smidigt med tillträdet av förrådet. Ha en fin dag!

Koden för att komma åt nyckeln var inte…

Koden för att komma åt nyckeln var inte med i utskicket. Däremot var de hjälpsamma på supporten och gav mig tillgång till nyckeln efter telefonkontakt.

1 april 2026

Svar från Servistore AB

Tack för ditt fina omdöme och feedback. Vad bra att du fick hjälp av vår support, dem brukar svara snabbt. Hoppas du kommer ha mycket glädje av ditt förråd framåt. Ha en fin dag!

Mycket bra

Snabb service och tillgänglighet

31 mars 2026

Svar från Servistore AB

Tack för ditt fina omdöme, det uppskattar vi. Just snabbheten och tillgängligheten är kärnan i vårt koncept. Ha en fin dag!