Hertz Omdömen

20 669
TrustScore 3.5 av 5

3,6

Mannen bakom disken i Edinburgh var otroligt tillmötesgående och hjälpsam när vi kom för att hämta ut bilen. Bilen var ny och fräsch med automat. Avlämnandet kändes lite stressigt. Det var fullt av... Se mer

Vänligt och proffsigt bemötande av personalen hos Hertz i Västerås. Välstädad och fulltankad bil såklart, precis som det ska vara när man hyr bil. Enkelt att lämna tillbaka då de har självbetjäning dy... Se mer

Hyrde en Lynx & CO Jobbigt med massa modern teknik, en dator som pratar med dig , känns läskigt Depositions avgift som dröjer tjänar Hertz miljoner på Ville ha dragkrock på bilen , det var... Se mer

1. Biluthyrningsbyrå
  2. Biltillbehör

Founded in 1918 in Chicago, Hertz is one of the world’s most recognized travel brands, now headquartered in Estero, Florida. With tens of thousands of employees and operations in more than 150 countries, Hertz serves millions of customers each year. Hertz offers a full range of mobility solutions—from daily and long-term rentals to luxury vehicles, EVs, and flexible subscription services. Known for reliability and innovation, Hertz continues to enhance the travel experience with features like digital check-in and contactless rentals. With more than a century of industry leadership and global recognition for customer service, Hertz makes travel seamless with easy online and mobile booking, flexible policies, and multiple payment options. Need help? Support is available by phone, chat, or at service centers worldwide. Don’t miss exclusive deals, members-only discounts, and insider travel tips—sign up for the Hertz email list today at Hertz.com and get more value from every trip. Join now and be the first to unlock your next journey.

Medel

TrustScore 3.5 av 5

21 tn omdömen

Ber kunder att lämna omdömen

Har inte besvarat negativa omdömen

Alla omdömen

(20 669)

4 280 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Jag bokade en hyrbil via Hertz hemsida…

Jag bokade en hyrbil via Hertz hemsida för tre dagar som jag betalda i förskott med ca 4800kr. Flyget blir försenat 16 tim och när jag försökte nå Hertz gick det varken via telefon, mail eller via deras chatt. När jag kommer till flygplatsen och skall hämta ut bilen meddelar de att jag får hyra en ny bil för nästan 10000 kr trots att jag förbetalat bilen i 3 dagar och två kvarstår. När jag kommer hem ser jag att de debiterat 2000 euro för uppgradering vilket inte är sant. Totalt kostade hyrbilen mig

9 maj 2026

Hade det funnits minus här hade jag…

Hade det funnits minus här hade jag gett det. Hertz är nog ett av de sämsta företag jag någonsin haft kontakt med. Dålig service, dåligt bemötande från personalen. Ingen vet nåt utan bara hänvisar vidare vid problem.

20 maj 2026

Hyrde en bil för 8000kr förra helgen

Hyrde en bil för 8000kr förra helgen. Gick in på kontot igår och då har dom dragit 16.000kr. Viss skillnad. Ringde därför till Hertz för att påpeka felet och reda ut det så jag får pengarna tillbaka, varav jag fick som svar ”Vi har inte tid att kolla på detta nu, kan du maila istället?”. Fruktansvärd service och nu ska jag ligga ute med 16000kr tills dom har svara mig nästa gång. Förväntar mig kompensation för detta samt dröjsmålsränta då jag inte har lust att ligga ute med pengar åt dom.

17 april 2026

Hertz, ett bottennapp avseende kundupplevelse

Vi fick muntligt pris för två minibussar men när vi kom för att hämta ut dom var priset per buss dvs. dubbla kostnaden. När vi kom iväg skramlade det i en buss och vi fick vända tillbaka och byta ut den. Bussarna lämnades åter den 8 mars och betalning drogs för de två bussarna dock hade en 3e reservation gjorts vilken nu drygt 10 dagar senare är fortfarande summan av ca 9000 kr otillgänglig för mig dvs. reserverad. Hertz hänvisar till banken så att jag som kund ska kontakta dom för att de ska släppa reservationen och jag får MINA pengar tillgängliga. Ett bottennapp vad avser kundupplevelse, rekommenderar er inte att hyra bil av Hertz och har därför valt annan biluthyrningsfirma kommande helg, dessutom till halva priset.

6 mars 2026

Hej jag har hyrt bil i Umeå flyg plats

Hej jag har hyrt bil i Umeå flyg plats. Om flera dagar efter utlämning de drat från min konto 600 kr. De berättade att bilen var inte full tankad och saknades 7 liter i tanken. Bilen var full tankad. Inte rekommendera till non. Riktiga fuskare.

25 februari 2026

Hertz på flygplatsen i Warsawa tar…

Hertz på flygplatsen i Warsawa tar betalat oavsett ifall balning redan skett genom deras hemsida eller inte. Detta innebär att du får betala dubbla priset och något som du inte får vetskap om förrän du kommit men och börjar efterfråga depositionen som du lämnat vid uthyrningstillfället. Sen tar dom extremt mycket betalat för att tanka bilen. Beloppet uppgår till dubbelt så många liter som ens får plats i bilen.

10 augusti 2025

Lånebil/Hyrbil NEJ tack.

Min bil skulle in på reparation idag på morgonen och skulle få en lånebil genom försäkringen via Hertz vilket låter toppen....

Men när jag lämnat in min bil och ska checka ut lånebilen så står det 1 dokumenterad skada "SPRICKA, FÄLG FÖRARSIDA FRAM VINTER, 1.5-3 cm"

Sen när jag kommer till bilen för att kontrollerar den innan jag skriver på så är det VÄLDIGT många stora repor och djupare skador på lacken NEJ det är inte tvätt repor från en maskintvätt, flertalet av skadorna ser man klart och tydligt att det är skrap/kört in i något.
Givetvis signerar jag inte dokumentet då jag kan bli skyldig att betala då ingen av de här skadorna finns med i dokumentet.

Ringer Hertz och de säger bara "Kan inte göra någon fota skadorna och skicka in så löser vi det sen"
Jag lär ju inte signera ett dokument där det står att det är 0 skador på lacken och bilen ser värre ut än jag vet inte vad. Som sagt "bara" en skada på fälgen enligt Hertz som inte ens sitter på bilen just nu då det inte är vinter än.

Hur som helst var Hertz helt ovilliga att uppdatera dokumentet så det blev att jag fick ta mig hem utan en lånebil medans min blir lagad.

Helt värdelösa kan man ju summera Hertz.

6 oktober 2025

Dom drog dubbla depositionsavgifter

Dom drog dubbla depositionsavgifter, efter en vecka har jag inte fått tillbaka något.
Bilen vi skulle hyra hade uppenbart synliga skador som dom ej hade uppmärksammat.
Helt enkelt en riktigt dålig erfarenhet.
Hertz Eindhovens flygplats

19 september 2025

De hade enormt dålig kommunikation

De hade enormt dålig kommunikation. Någon sa en sak när jag hämtade ut bilen, när jag skulle lämna tillbaka bilen sa de en annan sak och sen drog de ett högre belopp en vad vi kommit överens om. När jag ringde kundtjänst så kunde de inte hjälpa till utan det var helt och hållet på mig. Väldigt svårt att förstå vad man ska betala när de anställda på bolaget säger olika saker. Blev en dyr upplevelse för två dagar

23 juni 2025

Aldrig mer

Vilket sk..företag. Bilen vi fick var mindre än den vi bokat och betalat. Den andra bilen vi bokat var avbokad enligt dem istället fick vi ta den de hade kvar för över 700 euro. Bilbarnstolen vi bokat i förväg var nog inte ens godkänd enligt svenska mått. Väl tillbaka på flygplatsen fick vibetala 600 kr för 6 liter bensin! Som enligt deras snabba beräkning var 6 liter för lite.
Aldrig mer Hertz

6 juni 2025

Katastrof

Av någon anledning avbokades vår bokning, så ingen bil när vi kom på plats. Naturligtvis fanns bara den dyraste bilen kvar. När bilen lämnades tillbaka ansåg man att tanken inte var full (tankade 4 mil från flygplatsen). Här gissade Hertz att det saknades 6 liter gånger 10 Euro per liter!!!!! Vilket jädras rån.
VÄLJ INTE HERTZ!!!

6 juni 2025

Aldrig mer Hertz

Hyrde en bil i Nice och betalade i förväg. När jag hämtade ut bilen visade det sig att kontraktet sa att om jag lämnar igen dem med en repa så är minsta självrisken 5000 euro (55 000 kronor). Enda sättet att slippa detta var att teckna en tilläggsförsäkring på 100 euro om dagen. Så en mellanklass-bil med två förare kostade runt 10000 kronor för drygt 3 dagar.

10 maj 2025

Besviken

Hyrde en hybridbil där batteriet för eldrift var tomt för att ”de inte hade någon ledig laddplats”. Dålig ursäkt. Tog upp det med stationen som utlovade en kompensation. Återlämnade bilen fulltankad och med 50km batteriladdning. Fick 50kr som ”goodwill” kompensation. Vilket skämt! Den lilla summan kunde de lika gärna ha behållit! Om de ska ta ansvar och sätta kundupplevelsen först kan de åtminstone ge en kompensation som är värd namnet. Besviken.

27 april 2025

Hyrde en Lynx & CO

Hyrde en Lynx & CO

Jobbigt med massa modern teknik, en dator som pratar med dig , känns läskigt

Depositions avgift som dröjer tjänar Hertz miljoner på

Ville ha dragkrock på bilen , det var svårt att hitta och killen från Hertz som jag prata med , sa att 5 % av våra bilar har dragkrok.

Bra sa jag, hitta då den 5 % av bilarna som har dragkrok , så jag kan hyra ifrån er....seg försäljare

29 april 2025

Hade bokat via hemsidan på freerider…

Hade bokat via hemsidan på freerider tjänsten, stod ingen tydlig text om att man måste ha fysiskt körkort med sig, jag hade inte fått hem mitt nya ännu. Då säger dom när jag ska hämta ut bilen att de inte går på id kortet så de sket sig, FRAMGÅ TYDLIGT med sån info tack. Nu fick jag bekosta buss och tåg istället å krångla.... idioti

29 april 2025