Butikken havde min bestilling hjemme hurtigt og uden problemer. Der var en god information fra butikken om hvornår jeg kunne hente min bestilling i butikken
Det här tycker kunderna
Flot service. Hurtig og professionel levering - med et smil. Bogen var indpakket i en gave-pose, selv om jeg ikke havde bedt om om indpakning. Det var jeg glad for, da det beskyttede bogen ved efterfø... Se mer
Bog og idé forberedede min bog hurtigst muligt og informerede mig med besked da jeg kunne gå og tage det. Jeg var meget tilfreds med det. Det er ikke min første gang og denne gang jeg skriver det.... Se mer
Handler engang i mellem hos jer online, synes det er meget provokerende at man ikke kan tilføje studierabat online, hvis nu jeg var meget irriterende, så bad jeg om at få bogen refunderet i butikken n... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Bog & idé er Danmarks største boghandlerkæde - en kæde med en lang historie og et værdigrundlag, der tager afsæt i kundernes ønsker og behov.
Kontaktuppgifter
Nytorv 3, 9000, Aalborg, Aalborg Centrum, Danmark
- 96 33 00 33
Ber kunder att lämna omdömen
Har besvarat 92 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 2 veckor
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Fin service
Butikken havde min bestilling hjemme…
Nemt og hurtigt
Let at bestille
Let at bestille, og det kommer hurtigt frem. Skønt med medlemskabet, giver skønne fordele.
God kundeservice og betjening!
Altid god oplevelse hele vejen igennem
Jeg købte en bog og hentede den to dage…
Jeg købte en bog og hentede den to dage efter, uden besvær af nogen art.
Nem og hurtig levering
Bestilte to box-sets i maj
Bestilte to box-sets i maj, specielt tilbud på engelske bøger. Det ene skulle genoptrykkes. Der gik ca. 2.5 måneder før jeg fik besked på at det ikke blev genoptrykt alligevel. Det var længe at vente. Fik ikke tilbudt det at købe bøgerne til lidt lavere pris for ulejligheden.

Svar från Bog & idé - Nytorv Aalborg
Bog og idé oplevelse
Det er ikke min første gang og denne gang jeg skriver det.
Lynhurtig levering
Nem og hurtig service!
Helt igennem fin oplevelse👌
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.