Kan klart anbefale rh kÞreskole, han gÞr alt hvad han kan for at man skal blive bedre og han er virkelig tÄlmodig. Hans mÄde at lÊre pÄ er virkelig god og hvis man lytter forstÄr man det ogsÄ ret nemt... Se mer
Det hÀr tycker kunderna
Jeg tog motorcykel kĂžrerkort Shuaib Y. PĂ„ Frederiksberg. Stjerner er ikke nok til at beskrive hans tilgang til os som studerende og hans virkelig gode undervisning evner. Mc kortet er det vildest... Se mer
Jeg har haft Erdal som kÞrelÊrer fra lyngby afdeling, og det har vÊret en kÊmpe fornÞjelse. Jeg har fÞlt mig sikker og godt klÊdt pÄ til kÞreprÞven Jeg ville klart anbefale Erdal for en sikker og... Se mer
Jeg tog mit forlĂžb i deres afdeling hos Lyngby. Hele forlĂžbet gik hurtigt, og de lod hastigheden af forlĂžbet vĂŠre helt op til dig selv. Selv hvis man ikke tager lynkurset kan man stadig klare forlĂžbet... Se mer
Företagsinformation
RĂždovre
SĂžborg
Valby
Ăsterbro.
Du kan som elev frit tage undervisning pÄ alle kÞreskolens afdelinger med vores smarte kÞreskole app. Dermed fÄr du fleksibilitet og bestemmer ogsÄ selv tempoet for hvor hurtigt det skal gÄ.
Kom forbi til en gratis og uforpligtende introduktion, som vi afholder hver uge pÄ alle kÞreskolens afdelinger og hÞr mere. Det er ikke nÞdvendigt at tilmelde sig, mÞd blot op.
Kontaktuppgifter
Ă boulevard 39, 1960, Frederiksberg C, Danmark
- info@alliance-trafikskole.dk
- www.alliance-trafikskole.dk
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har inte besvarat negativa omdömen
SÄ anvÀnder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hÀmtas, betygsÀtts och modereras.
Kan klart anbefale rh kĂžreskole
Kan klart anbefale rh kĂžreskole, han gĂžr alt hvad han kan for at man skal blive bedre og han er virkelig tĂ„lmodig. Hans mĂ„de at lĂŠre pĂ„ er virkelig god og hvis man lytter forstĂ„r man det ogsĂ„ ret nemt. Takket vĂŠre ham bestod jeg ogsĂ„ min kĂžreprĂžve fĂžrste gangđđ
Jeg fik Shabaz som kĂžrelĂŠrer
Jeg fik Shabaz som kĂžrelĂŠrer. Meget fint forlĂžb jeg fik kĂžrekort i fĂžrste forsĂžg.
Rehas var min kĂžrelĂŠrer og uden tvivlâŠ
Rehas var min kĂžrelĂŠrer og uden tvivl Danmarks bedste kĂžrelĂŠrer og kĂžreskole â€ïžđŠđ„
Jeg har haft Erdal som kĂžrelĂŠrer fraâŠ
Jeg ville klart anbefale Erdal for en sikker og god kĂžrsel og nogle hyggelige snakke.
Han er god til at lÊre fra sig og fÄ eleven til at fÞle sig sikker i trafikken.
KĂŠmpe anbefaling fra mig.
đđđ
Rami
Rami
er en super flink og dygtig kĂžrelĂŠrer. Han er tĂ„lmodig og god til at forklare, og jeg fĂžlte mig tryg hele vejen. Bestod fĂžrste gang â kan klart anbefales
motorcykel kĂžrerkort ved Shuaib Y
Mc kortet er det vildeste jeg nogensinde har gjort for mig selv, og han er den eneste jeg ville have med pÄ rejsen!
KĂŠmpe tak for en vild og udfordrende oplevelse! Og ikke mindst for at rumme alle fĂžlelserne efter jeg bestod. đ
Manden skaber holdet. Og vi var 100% der bestod samme dag! đ
KĂŠmpe anbefaling herfra! (Hvis nogen skulle vĂŠre i tvivl - sĂ„ tag mc kortet her!) đïž
Davut Isikli - bedste kĂžrelĂŠrer!
Davut Isikli er en kĂžrelĂŠrer med positiv energi og humble personlighed. Han er bĂ„de tĂ„lmodig og nĂŠrvĂŠrende, og man mĂŠrker tydeligt hans professionelle tilgang til faget. Han har vist stĂžtte gennem hele forlĂžbet og skabt trygge rammer. Der er altid plads til âdumme spĂžrgsmĂ„lâ, hvilket har gjort det nemt at lĂŠre. Jeg har vĂŠret rigtig glad for mit forlĂžb hos Alliance Trafikskole - kan varmt anbefales.
Rigtig god kĂžrelĂŠrer, Rami
Rami har vĂŠret en mega god kĂžrelĂŠrer, han er meget god til at sĂžrge for et trygt og stabilt âkĂžrselsmiljĂžâ han sĂžrger altid for man forstĂ„r tingene og gentager tingene flere gange sĂ„ man virkelig forstĂ„r dem.
nuri nuri nuriđ€©
Jeg har bestÄet min kÞreprÞve i dag, takket vÊre min kÞrelÊrer Nuri.
Han er en ung, frisk og ekstremt imĂždekommende person. Til hver eneste kĂžretime blev jeg hentet frem for at mĂžde et specifikt sted. Han gik mere op i mit fravĂŠr end mine forĂŠldre gjorde.
5/5 âïž her fra! Tak nuri.
Bestod i fĂžrste forsĂžg med minâŠ
Bestod i fĂžrste forsĂžg med min kĂžrelĂŠrer Rami! Kan derfor anbefale kĂžreskolen!
Super dygtig og flink kĂžrelĂŠre Rehas.
Super dygtig og flink kĂžrelĂŠre Rehas.
Bestid teori og kĂžreprĂžve fĂžrste gang
Jeg havde zakaria fra Albertslund
Jeg havde zakaria fra Albertslund, han er den bedste, med sÄ en god energi han for altid en til at grine nÄr man kÞre med ham han er sÄ god jeg anbefaler ham til folk der gerne vil tag et kort. SÄ tag hos alliancen hos zakaria fra Albertslund
Lige bestĂ„et kĂžreprĂžve samt teoriâŠ
Lige bestĂ„et kĂžreprĂžve samt teori fĂžrste forsĂžg uden ekstra lektioner. Hvem kan man takke for det? The man the myth the legend Aminđ. Ikke nok med at han siger ting stille og roligt i stedet for at tale med til en, sĂ„ er han god til at forklare tingene. Lyt og forstĂ„ det han forklare dig, sĂ„ har du dig kĂžrekort in no time. Ingen kvaler her fra alt gĂ„et smurt. Anbefaling her fra âïžâïžâïžâïžâïž
Jeg havde Berzan som kĂžrelĂŠrer.
Jeg havde Berzan som kĂžrelĂŠrer.
Nogle af dem jeg startede med faldt fra, men det lykkedes Berzan at klemme mig ind pÄ nogle hold sÄ vi kunne blive hurtigt fÊrdige.
Han er rigtig god til at forklare og bruger ogsÄ gerne ekstra-ekstra-ekstra tid til at forklare tingene sÄ alle kan vÊre med.
Vi gik 7 til kĂžreprĂžve og vi var 7 der bestod.
KĂŠmpe kudos til Berzan!
Frustrerende og mangelfuld oplevelse
Ikke en sĂŠrlig fed oplevelse.
Mangelfuld teoriundervisning.
KÞrelÊrer var konsekvent for sent til alting og var ALDRIG til at fÄ fat pÄ; tog ikke telefonen og svarede ikke pÄ sms'er. MÄtte fÄ kollegaerne til at rykke ham til at svare sÄ det tog dage at komme igennem.
Ved kÞreteknisk anlÊg gennemgik vi kun en brÞkdel af tingene pÄ listen.
Tog en lynkursus men ved bestilling af teoriprÞve havde han ikke hentet dokumenterne fra kommunen, sÄ det blev udskudt ca 3 uger. Super frustrerende. Ved bestilling af kÞreprÞve efter endelig at have taget teorien fik jeg at vide at jeg mÄtte vente 5 uger, men fik det ned til ca 2 uger ved at presse pÄ.
Fik kÞrekortet til sidst men det tog meget lÊngere end forventet, pÄ trods at have taget (og blev opfordret til at tage) lynkursus, og med uanede mÊngder frustration over dÄrlig planlÊgning, hÄndtering og kommunikation.
Mustafa Dogu Kara âïžđ °ïž
Mustafa Dogu Kara âïžđ
°ïž
Mustafa har vĂŠret den fedeste kĂžrelĂŠrer. Han er sjov, sĂžd og kĂžbe redbull hvis du klare dig godt til hans kĂžretimerđ han kunne aldrig finde pĂ„ vĂŠre sur eller noget uanset hvor dĂ„rligt man nu kĂžrer. Kunne klart anbefale ham
Rehas er absolut Danmarks bedste kĂžrelĂŠrer
Det har vĂŠret en super fed oplevelse at tage kĂžrekort hos her, de har vĂŠret grundige i mit forlĂžb, er bestĂ„et begge prĂžver pĂ„ fĂžrste hug, kan virkelig anbefales - Rehas er uden tvivl Danmarks absolut eneste og bedste kĂžrelĂŠrer â€ïžâđ„
Rehas er Danmarks bedste kĂžrelĂŠrer
Jeg vil klart anbefale kĂžreskolen til alle og enhver. Det er Danmarks bedste kĂžreskole med sjove, hurtige og sĂžde kĂžrelĂŠrer. Jeg vil sige Rehas har vĂŠret min og mange venner og bekendtes kĂžrelĂŠrer og ham kan jeg anbefale 100%. Denne her kĂžreskole-bedste kĂžre skole. Mottoet hos Rehas er vi lĂžver đŠog finder vores brĂžl frem til sidst. OgsĂ„ lige en huske regl nĂ„r stregerne slettes, skal der flettesđ
Et kĂŠmpe Shuaib (Swipe) til hĂžjre forâŠ
Et kÊmpe Shuaib (Swipe) til hÞjre fra mig. Shuaib var og er en helt fantastisk mc-kÞrelÊre. NÊrvÊrende, munter, klÞgtig og generÞs med sin tid og viden. Mit kÞrekort til mc tog kun en mÄned grundet hans engagement og villighed til at planlÊgge lÞbende og jeg fÞlte mig godt klÊdt pÄ til kÞreprÞven. Stor anbefaling her fra.
Anbefaler Alliance til alle der skalâŠ
Anbefaler Alliance til alle der skal pÄbegynde kÞrekort! Gode undervisere og altid behjÊlpelig. Har haft Hasnain som kÞrelÊrer, kÊmpe anbefaling!
Detta Àr Trustpilot
LÀs mer om omdömesprocessen pÄ Trustpilot.
HÀr Àr 8 tips pÄ hur man kan skriva omdömen pÄ bÀsta sÀtt.