Inget att klaga på, allt fungerat suveränt och grym support. Får notis direkt i appen efter något köp på kortet och glömmer aldrig lägga in kvitto eller dylikt som bokförs automatiskt. Får förfrågan a... Se mer
Skapad med AI, baserat på nyligen publicerade omdömen
Wint trollar bort det som är krångligast med att driva företag - nämligen ekonomihanteringen. Så att du kan fokusera på roligare saker.
Drakegatan 10, 41250, Göteborg, Sverige
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har besvarat 75 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 48 timmar
Personlig kontakt och mycket hjälpsamma kring alla stora och små frågor. Även vid kontakter med Skatteverket och Bolagsverket kring alla registreringar. Mycket bra!

Svar från Wint
Wint har lyckats trolla bort det jag upplever som tråkigt, så att jag kan lägga min tid och kraft på det jag tycker är roligt.

Svar från Wint
Varning! Kostar en del men har fram tills sommaren 2026 varit ett smidigt sätt att hantera bokföring och bokslut, därav 2 stjärnor. Tyvärr hindrar nu ett tekniskt felmeddelande mig från att skicka fakturor via deras system. Deras enda kontaktväg är en chattfunktion där mitt ärende legat obesvarad i över 1 vecka. Mitt företag kan alltså inte få någon inkomst tills detta är löst (om jag inte kringgår deras dyra tjänst) och deras support är totalt knäpptyst. Riktigt otäckt.
Update efter företagssvar: Problemet löstes tillslut efter närmare 2 veckor. Inget fel på personalen men de verkar alldeles för få för att hinna hantera alla klienter inom rimlig tid.

Svar från Wint
Så smidig kombination av digitalt stöd och kompetenta människor. Jag sköter min bokföring när och var jag vill som i alla digitala tjänster och när jag undrar över något så finns det snabbt ett svar från en riktig människa som har stenkoll på bokföringsregler och mitt företags förutsättningar. Rekommenderar Wint till alla och att byta till Wint var det fösta jag gjorde när jag köpte mitt senaste bolag.

Svar från Wint
Wint marknadsför sig med en problemfri användarupplevelse och att de tar hand om allt, inklusive årsredovisning. Du är tvungen att skriva upp dig på ett helt år för deras tjänst, men då ska allt ingå. Det stämmer inte.
Om du avslutar ditt konto efter ett år får du ingen årsredovisning. Det får du endast om du fortsätter att använda Wint tills det redovisningsdatum de själva skrivit in i din bolagsregistrering.
Du binder dig till ett år till en hög kostnad men dom har inte för avsikt att ge dig det du har rätt till om du inte forsätter betala dom. Årsredovisning ingår inte.
Bedrövligt långsamma med bokföringen, släpar efter i månader och alltid nya personer att ha att göra med. Vi avslutade vårt avtal med wint för ett tag sedan och trotts att vi legat på i månader och de har i uppdrag att skriva årsredovisningen så står vi dagar innan stämman nu utan färdig årsredovisning.

Svar från Wint
Som kund är man fullt ut trygg när Wint har hand om bokföringen av ditt bolag. De besitter kunskap, har hög tillgänglighet, är tillmötesgående och levererar en helhetslösning. Jag är mycket nöjd och dessutom en prisvärd tjänst.
Wint gjorde det enkelt att starta och driva mitt bolag.
Användarvänlig app och hemsida. Trevliga välformulerade svar på frågor.
Alldeles ypperlig tjänst för en som enbart vill jobba och slippa tänka samt lägga timmar på bokföring.
Rekommenderas starkt!
5/5 toasts 👌
Wint gör det enkelt att driva bolag. Väldigt bra service.
Wint hjälpte mig att starta företag, haft Wint i nästan 3 år. Allt går smidigt och enkelt med företagets bokföring. Om behöver man extra hjälp eller har man frågor får man svar via support eller telefon.
Ett fantastisk bokföringssätt, särskilt för sådana som mig som har många underlag. Det går fort att sköta själv, och har man några frågor besvaras de inom rimlig tid. Priset är också rimligt och jämfört med traditionella bokföringsfirmor, lågt. En fin ton i svar och meddelanden. Jag är sällsynt nöjd
Jag har varit kund hos Wint sedan 2021, de har alltid varit snabba med hjälp och svar, blev rekomenderad att använda dem av en kompis, det har jag aldrig ångrat.
Wint gör det så mycket enklare att fokusera sig på sin verksamhet, de hanterar redovisningen smidigt, appen är enkel att använda och ger bra koll på läget. Jag rekomenderar dem starkt!.
Jag sover gott med vetskap att jag gör rätt, för det ser Wint till. Har hört att de har höjt priserna på senaste tiden, men det är inget som jag vet något om och har ont av.
Redovisningstjänsten är både lätt och smidig i sitt utförande. Den förenklar verkligen processen i att hantera allt administrativt arbete som det innebär med eget AB.
Enkelt, smidigt, gör all bokföring enklare. Det enda som saknas är kvittoskanning, man får det via företags wintkortet visserligen, men skulle vilja ha det även för privata kort.