Bruker dere hele tiden, har et abonnement. Vasker da bilen ofte. Bilen blir veldig ren og pen, så vi er veldig fornøyde. Vasker både i Fredrikstad og Sarpsborg.
Dikeveien 11, 1661 Rolvsøy, Østfold, NO
Företaget har svarat
Vasker for hart, flerer av speil deksel , kule på hengerfeate , slår mot bilen flere ganger inløpet av vask,tak børste slår mot bakvindu hart , hat vasket der i flere mnd,
Företaget har svarat
tok PRemium vask - men synes at børstene kan ta litt for hardt - utvendige speil ble slått fremover på min Lexus - men ellers var vasken meget bra
Företaget har svarat
Wash World tilbyr enkel, innovativ og miljøvennlig bilvask til markedets beste priser, uansett om du besøker oss ofte eller sjelden. Selskapet ble grunnlagt av Bensimon-Rossing-familien, som fortsatt er hovedeier. Den første vaskehallen åpnet i Roskilde i 2013, mens den første lokasjonen i Sverige åpnet dørene i Nybro i 2018. Nordmenn ble introdusert for Wash World i begynnelsen av 2020, da vi åpnet en vaskehall i Sarpsborg. I dag har vi godt over hundre vaskehaller over hele Norden. Wash World var de første i Norden som introduserte ‘ubegrenset bilvask’, betaling fra bilen og automatisk avlesning av bilskilt. På slutten av 2020 introduserte vi Vask Selv på en rekke av våre lokasjoner, og vi er i dag den største aktøren på det kommersielle Vask Selv-markedet i Danmark. Wash World sysselsetter i dag mer enn 50 personer på tvers av administrasjon og drift. Våre lokasjoner er ubemannede, men vi har et team med serviceteknikere og renholdere som sørger for at vaskehallene fungerer, og at lokasjonene blir rengjort. I tillegg har vi en egen 24-timers helpdesk med serviceinnstilte medarbeidere som sitter klare ved telefonene ved akutte problemer i forbindelse med bilvasken. Wash World har en ambisjon om å være ledende på det nordiske bilvaskmarkedet.
Dikeveien 11, 1661, Rolvsøy, Østfold, Norge
Ber kunder att lämna omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Svar från Washworld - Fredrikstad - Dikeveien
Veldig fornøyd med maskinvask. Eneste det lukter ikke så godt av det rensa vannet. Ellers helt ok

Svar från Washworld - Fredrikstad - Dikeveien
Nå lukter det så vondt av vannet at man likegodt kan vaske i kloakk. Blir det ikke bytta vann i Dikeveien straks kommer jeg nok ikke til å vaske det mer. Har lukta tidligere å, men nå er det veldig ille. Har i grunn vært fornøyd ellers.

Svar från Washworld - Fredrikstad - Dikeveien
Bare å styre unna her. Disse danskene skjønner ingen ting av norsk vinter. Tørking startet med masse såpe flekker på bilen. Så ut som jeg hadde kjørt i gjennom et skumparty. Vinduer såpass til griset av størknet såpe at det måtte tørkes børt på siderutene for å ikke å utgjøre trafikkfare.
Kundeservice er kontaktet, men opplevelsen kan dessverre ikke endres.

Svar från Washworld - Fredrikstad - Dikeveien
En av de verste bilvasken anlegg som jeg prøvde. Det må det skje en dramatisk endring om jeg skal tilbake. Ael på det beste programmet vasket den ikke reint og lovt polering og masse mere men virket på meg att den gikk kun på standard eller lavere. Jaja, billig. Men det hjelper ikke.
Fiks maskinen eller gå konk

Svar från Washworld - Fredrikstad - Dikeveien
Vasket veldig dårlig sist jeg vasket og dessverre er det slik ofte.

Svar från Washworld - Fredrikstad - Dikeveien
Kjørte inn ledig vaskehall, maskin maskinen startet men stopper igjen. Ringte nummeret som står i hallen og får beskjed om å kjøre ut og vaske i den andre hallen. Der var køen svært lang så jeg hadde ikke tid til å stå der i timesvis. Har betalt for en vask som jeg ikke har fått.

Svar från Washworld - Fredrikstad - Dikeveien
Bruker dere hele tiden, har et abonnement. Vasker da bilen ofte.
Bilen blir veldig ren og pen, så vi er veldig fornøyde.
Vasker både i Fredrikstad og Sarpsborg.

Svar från Washworld - Fredrikstad - Dikeveien
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.