Min vistelse i Kroatien var i stort sett mycket positiv. En klar höjdpunkt var hotellets exceptionella service. Personalen var oerhört tillmöteskommande, vänlig och gick alltid det extra stege... Se mer
Sammanfattning av omdömen
Skapad med AI, baserat på nyligen publicerade omdömen
Ämnen som oftast nämns
Omdömen som formar denna sammanfattning
Om TripX Travel
- Flight + hotel always included
- More than 130 destinations and 3000 handpicked hotels
- Dansk/Svensk/Norsk customer service
- Guaranteed best price on package holidays!
Visit us at:
Hyllie Boulevard 34, 215 32, Malmö, Sverige
- 0770110122
- info@tripx.se
- tripx.se
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Svarar vanligtvis inom 1 månad
Jag har rest med TripX Travel i fler år!
Jag har rest med TripX Travel i flera år, och de resor de satt samman har alltid blivit väldigt fina. Nu senast var jag i Rom ihop med min make, en födelsedagspresent, och vi kom hem häromdagen. Inför resan, samma vecka, så såg jag i recensionerna från det hotell vi skulle bo på att deras AC inte verkade fungera, och jag kontaktade då hotellet, eftersom det skulle vara runt 40 grader i Rom när vi var där. De svarade inte, men det gjorde däremot TripX kundservice, som kontaktade hotellet direkt, och fick svar att detta stämde, och då erbjöd TripX mig pengarna tillbaka så vi kunde boka ett annat hotell. Detta tyckte jag var toppen. Vi behöll då bara flygbokningen genom TripX, och allt fungerade fint och TripX håller en alltid informerad om allt som händer. Jag har aldrig tidigare behövt boka om hotell, då de alltid hållt vad de lovat förut. Tack TripX Travel för ännu en toppenresa, Rom var underbart! Camilla

Falsk prissättning
Tog hjälp av en prisagent som varje dag skickar info till min mailkorg. Första mailet rekommenderade ett 4-stjärnigt hotell i Spanien för 2 personer med halvpension för dryga 5 000 kr per person. När jag klickade på länken så dubblerades priset utan förklaring och halvpensionen försvann. Dag två och dag tre fortsatte problemet. Inget att rekommendera således.

Svar från TripX Travel
Mycket nöjd med min flygresa bokad…
Mycket nöjd med min flygresa bokad genom TripX. Bokningen var smidig, informationen tydlig och allt fungerade bra under resan. En positiv upplevelse som jag gärna rekommenderar!

Allt fungerade väldigt bra
Allt fungerade väldigt bra. Smidigt och enkelt med både flyg och hotell.

Beskrivning av resemål
Beskrivning ov resan och resemålet överensstämde väl med verkligheten. Lätt att hitta information och en bra service om man behövde kontakta dem.

Svar från TripX Travel
Bra support med att sätta upp alla…
Bra support med att sätta upp alla bokningar bra och tydlig kommunikation kring biljetter.
Väldigt dålig service och kundservice
Väldigt dålig service och kundservice. De dök inte upp för att hämta oss från flygplatsen och när vi ringde de så sa det att”misstag sker och de inte kan hjälpa oss på något sätt”. Rekommenderar inte de alls. Väldigt oseriösa.
Wow vilken super resa vi haft
Wow vilken super resa vi haft! Hittade en sistaminuten weekend Sturup - Tirana. Flyg + bagage + transfer, hotell med frukost. Transfern väntade direkt utanför flygplatsen och tog oss till Vlore. Hyrde bil och gjorde en roadtrip till både Saranda och Ksamil. Underbar resa!! 🌟
Vi hade Spanien en väldigt bra resa till…
Vi hade en väldigt bra resa till Spanien med Tripex. Allt fungerade smidigt från bokning till hemresa och vi kände oss väl omhändertagna under hela vistelsen. Hotellet höll hög standard och informationen inför resan var tydlig och enkel att följa.
Personalen var trevlig och hjälpsam, och destinationen levde verkligen upp till våra förväntningar. Vi uppskattade särskilt den fina servicen och att allt kändes välorganiserat. Kan absolut tänka oss att resa med Tripex igen och rekommenderar dem gärna till andra som vill ha en trygg och bekväm semesterresa till Spanien.
Servicen är kanon
Väldigt snabba på att svara och skicka reseinformationen som var väldigt tydlig
Jag kontaktade dem för att göra en ändring i min bokning och fick snabbt svar och hjälp med avbokning av hyrbil. Återbetalningen gick också väldigt snabbt och smidigt : Det enda man kan tycka till lite om att det kostade en hel del att avboka, men var ändå överkomligt :-)
Fantastiskt hotell 10/10
TripX - toppenbra
TripX har varit mycket hjälpsamma och allt har fungerat toppen. Informationen om resan och vistelsen stämde väl, vi är jättenöjda!
Torbjörn och Lena
Allt fungerade perfekt
Helt fantastiskt! Jag är så nöjd med hur allt organiserades. Det märks att de har koll, allt fungerade felfritt. Tack för en grym upplevelse, jag kommer definitivt boka med er igen!
Enkelt och smidigt och bra pris!
Allt fungerade perfekt
Allt fungerade perfekt. Bra kommunikation. Kan veklingen rekommendera dom.
Väldigt fint hotell rent o snyggt
Väldigt fint hotell rent o snyggt.
Personalen var så hjälpsamma.
Jag har tidigare rest med Tripx och kommer välja er i fortsättningen eftersom då vi fick problem med vår transfer så fick vi hjälp o svar direkt😊
Tack för en fin resa
Fantastic trip!
Fantastik trip and Malta wow!
We vill go back and the transfer where perfect.
Bästa läge och bästa konceptet
Den här resan kunde inte ha varit bättre.
Resan inklusive transfer fungerade utmärkt.
Boendet på det trivsamma hotellet hade bemötande och service på det mest positiva och trevliga sätt. Konceptet med frukost/brunch från morgon till 13.30 passade oss mycket bra. Närheten till strand och restauranger var utmärkt. Ett ställe att återvända till.
Portugal/Algarve
Den samlade bedömningen är att det fungerade bra överlag med bokning, flygtider och hotellvistelsen. Transfern får något sämre omdöme eftersom vi fick vänta på den i en halvtimme efter att vi hämtat ut vårt bagage.
TripX
vi är nöjda med TripX. det var första gången vi reste med TripX. det var bra pris på resan. det enda problematiken med resor INTE bara För TripX är att det är många företag ( flygbolag, hotell företag, transport företag, osv.)som är involverade. och var och en har sina regler och rutiner som ändras helatiden och det blir svårt att hänga med och uppdatera hela tiden.
ett ex. för flygföretag så gäller bagage och ckeck in regler och ...