TripX Travel Omdömen

1 057
TrustScore 4 av 5

Sammanfattning av omdömen

Skapad med AI, baserat på nyligen publicerade omdömen

Ser man på 49 recensioner, recensenterna hade en utmärkt upplevelse med det här företaget. Kunderna uppskattar att hela bokningsprocessen är väldigt smidig, och det är enkelt att navigera och hitta tydlig information på hemsidan. Resenärerna framhäver ofta att personalen är otroligt hjälpsam samt att servicen håller en genomgående hög nivå som gör vistelsen trivsam. Vissa recensenter var inte nöjda med att transfern ibland dröjde en stund efter ankomst eller att flygtiderna ändrades oväntat. Några resenärer noterade också att hotellstandarden ibland kändes lägre än förväntat och att oväntade extra avgifter tillkom under vistelsen. Personer upplevde att det ibland uppstod utmaningar med externa flygbolag eller transporter.

Ämnen som oftast nämns

Holidays

Konsumenter tycker helgdagar är tvetydig, där många beskriver underbara resor till Rom och Spanien med... Se mer

Service

Människor rapporterar positiv upplevelser med service och menar att allt kändes välorganiserat från bokning... Se mer

Booking process

Användare beskriver positiva interaktioner med bokningsprocess. Recensenter lyfter fram att bokningen är... Se mer

Location

Recensenter nämner tvetydig feedback om plats. Vissa konsumenter uttrycker uppskattning för den vackra... Se mer

Price

Kunder delar tvetydig åsikter om pris, där vissa uppskattar prisvärda resor med bra priser och smidig bokning... Se mer

Omdömen som formar denna sammanfattning

Min vistelse i Kroatien var i stort sett mycket positiv. En klar höjdpunkt var hotellets exceptionella service. Personalen var oerhört tillmöteskommande, vänlig och gick alltid det extra stege... Se mer

Beställningen gick smidigt. Incheckningen hemifrån fungerade bra. Transfern bekväm med taxi. Hotellet och maten god och varierande. Vi uppskattade underhållningen och bastun.

1. Resebyrå

Om TripX Travel

• Flight + hotel always included
  • More than 130 destinations and 3000 handpicked hotels
  • Dansk/Svensk/Norsk customer service
  • Guaranteed best price on package holidays!

Visit us at:

Alla omdömen

(1 057)

139 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Jag har rest med TripX Travel i fler år!

Jag har rest med TripX Travel i flera år, och de resor de satt samman har alltid blivit väldigt fina. Nu senast var jag i Rom ihop med min make, en födelsedagspresent, och vi kom hem häromdagen. Inför resan, samma vecka, så såg jag i recensionerna från det hotell vi skulle bo på att deras AC inte verkade fungera, och jag kontaktade då hotellet, eftersom det skulle vara runt 40 grader i Rom när vi var där. De svarade inte, men det gjorde däremot TripX kundservice, som kontaktade hotellet direkt, och fick svar att detta stämde, och då erbjöd TripX mig pengarna tillbaka så vi kunde boka ett annat hotell. Detta tyckte jag var toppen. Vi behöll då bara flygbokningen genom TripX, och allt fungerade fint och TripX håller en alltid informerad om allt som händer. Jag har aldrig tidigare behövt boka om hotell, då de alltid hållt vad de lovat förut. Tack TripX Travel för ännu en toppenresa, Rom var underbart! Camilla

28 augusti 2026

Hej Camilla,

Tack för din feedback, och härligt att läsa att er resa verkar ha varit toppen!
Det är viktigt för oss att våra resenärer känner sig väl omhändertagna när något oväntat uppstår, även om vi inte kan påverka vissa händelser.
Vår kundtjänst gör alltid sitt bästa för att hjälpa till och hitta en så bra lösning som möjligt, och därför är det extra roligt att läsa att ni uppmärksammat just detta.

TripX kundtjänst

Smidig resa

Allt fungerade som det skulle. Problemfri resa.

28 augusti 2026

Hej Erik,

Tack snälla för din feedback och välkommen åter.

TripX Kundtjänst

Falsk prissättning

Tog hjälp av en prisagent som varje dag skickar info till min mailkorg. Första mailet rekommenderade ett 4-stjärnigt hotell i Spanien för 2 personer med halvpension för dryga 5 000 kr per person. När jag klickade på länken så dubblerades priset utan förklaring och halvpensionen försvann. Dag två och dag tre fortsatte problemet. Inget att rekommendera således.

27 juli 2026

Svar från TripX Travel

Tack för din feedback och för att du uppmärksammar oss på detta.
Det du beskriver är tack och lov inte så vanligt. När det händer beror det oftast på att tillgängligheten hos någon av våra hotellpartners eller hos flygbolaget inte har hunnit uppdateras korrekt. Det kan tex föreligga ett tillfälligt tekniskt fel som förhindrar att korrekt platstillgång eller korrekta priser visas från start.
När du stöter på ett sådant problem rekommenderar vi att du alltid kontaktar vår kundtjänst så snart som möjligt. Då kan vi undersöka vad som har hänt och kontrollera var eventuell felaktig information kommer ifrån.
Det är också viktigt att känna till att sökningar via så kallade prisagenter och prisjämförelsesidor i många fall inte uppdateras lika ofta eller lika snabbt som vår egen webbplats.
Vi rekommenderar därför att du i dessa fall gör en sökningen och kontrollerar tillgänglighet och pris direkt på vår websida.

Prisjämförelsesidorna drivs av externa aktörer och ligger utanför vår kontroll. Vi kan därför inte påverka hur ofta deras information uppdateras eller hur deras sökresultat presenteras.

Tack igen för din feedback!

TripX Kundtjänst.

Mycket nöjd med min flygresa bokad…

Mycket nöjd med min flygresa bokad genom TripX. Bokningen var smidig, informationen tydlig och allt fungerade bra under resan. En positiv upplevelse som jag gärna rekommenderar!

19 juli 2026

Hej Anna,

Tack snälla för din feedback.

Vi arbetar ständigt med att göra bokningsprocessen så enkel som möjligt och värdesätter verkligen din feedback.

Välkommen åter.

TripX Kundservice

Allt fungerade väldigt bra

Allt fungerade väldigt bra. Smidigt och enkelt med både flyg och hotell.

20 juni 2026

Hej Peder,

Tack snälla för er feedback och hoppas ni väljer TripX även inför er nästa resa.

TripX Kundtjänst

Beskrivning av resemål

Beskrivning ov resan och resemålet överensstämde väl med verkligheten. Lätt att hitta information och en bra service om man behövde kontakta dem.

19 juni 2026

Hej Magnus,

Tack för din feedback.

Välkommen åter inför nästa resa.

TripX Kundservice

Väldigt dålig service och kundservice

Väldigt dålig service och kundservice. De dök inte upp för att hämta oss från flygplatsen och när vi ringde de så sa det att”misstag sker och de inte kan hjälpa oss på något sätt”. Rekommenderar inte de alls. Väldigt oseriösa.

23 maj 2026

Wow vilken super resa vi haft

Wow vilken super resa vi haft! Hittade en sistaminuten weekend Sturup - Tirana. Flyg + bagage + transfer, hotell med frukost. Transfern väntade direkt utanför flygplatsen och tog oss till Vlore. Hyrde bil och gjorde en roadtrip till både Saranda och Ksamil. Underbar resa!! 🌟

19 maj 2026

Vi hade Spanien en väldigt bra resa till…

Vi hade en väldigt bra resa till Spanien med Tripex. Allt fungerade smidigt från bokning till hemresa och vi kände oss väl omhändertagna under hela vistelsen. Hotellet höll hög standard och informationen inför resan var tydlig och enkel att följa.

Personalen var trevlig och hjälpsam, och destinationen levde verkligen upp till våra förväntningar. Vi uppskattade särskilt den fina servicen och att allt kändes välorganiserat. Kan absolut tänka oss att resa med Tripex igen och rekommenderar dem gärna till andra som vill ha en trygg och bekväm semesterresa till Spanien.

5 maj 2026

Servicen är kanon

Väldigt snabba på att svara och skicka reseinformationen som var väldigt tydlig
Jag kontaktade dem för att göra en ändring i min bokning och fick snabbt svar och hjälp med avbokning av hyrbil. Återbetalningen gick också väldigt snabbt och smidigt : Det enda man kan tycka till lite om att det kostade en hel del att avboka, men var ändå överkomligt :-)
Fantastiskt hotell 10/10

25 april 2026

TripX - toppenbra

TripX har varit mycket hjälpsamma och allt har fungerat toppen. Informationen om resan och vistelsen stämde väl, vi är jättenöjda!
Torbjörn och Lena

16 april 2026

Allt fungerade perfekt

Helt fantastiskt! Jag är så nöjd med hur allt organiserades. Det märks att de har koll, allt fungerade felfritt. Tack för en grym upplevelse, jag kommer definitivt boka med er igen!

18 april 2026

Bästa läge och bästa konceptet

Den här resan kunde inte ha varit bättre.
Resan inklusive transfer fungerade utmärkt.
Boendet på det trivsamma hotellet hade bemötande och service på det mest positiva och trevliga sätt. Konceptet med frukost/brunch från morgon till 13.30 passade oss mycket bra. Närheten till strand och restauranger var utmärkt. Ett ställe att återvända till.

17 mars 2026

Portugal/Algarve

Den samlade bedömningen är att det fungerade bra överlag med bokning, flygtider och hotellvistelsen. Transfern får något sämre omdöme eftersom vi fick vänta på den i en halvtimme efter att vi hämtat ut vårt bagage.

7 mars 2026

TripX

vi är nöjda med TripX. det var första gången vi reste med TripX. det var bra pris på resan. det enda problematiken med resor INTE bara För TripX är att det är många företag ( flygbolag, hotell företag, transport företag, osv.)som är involverade. och var och en har sina regler och rutiner som ändras helatiden och det blir svårt att hänga med och uppdatera hela tiden.
ett ex. för flygföretag så gäller bagage och ckeck in regler och ...

24 februari 2026