Läste lite blandade recensioner innan jag tillslut valde att chansa för att få se en andra match när vi var över (Man U - Fulham). Var inställd på sen återkoppling, men blev positivt överraskad. Ma... Se mer
Allt fungerade jättebra. Vi köpte två biljetter till Arsenal-Chrystal Palac 26/10 2025. Hela tiden återkoppling från försäljningen med tips och precision hur vi skulle logga in , skapa konton, la... Se mer
Vill bara säga att denna tjänst överträffade allt. Otroligt bra service och full service hela vägen från bokning till köp, vilket visade sig vara en fullträff. 1:a raden nära spelargången och man va... Se mer
Stort tack för en fantastisk upplevelse! Jag och min 12-årige son var på matchen mellan Fulham F.C. och AFC Bournemouth den 9 maj, och vilken upplevelse det blev för honom, och mig :) Jag är v... Se mer
Informationen kommer från olika externa källor
Ticket2.com är Nordens största marknadsplats för biljetter. Sedan 2006 har Ticket2.com förmedlat evenemangsbiljetter till över 85.000 nöjda kunder.
Gamla Brogatan 11, 11120, Stockholm, Sverige
- +4686600100
- info@ticket2.com
- www.ticket2.com
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har besvarat 78 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 1 vecka
Vänligt bemötande och bra service
Vänligt bemötande och bra service, fantastiskt dag på Emirates.
Bra och tydlig information
Bra och tydlig information. Allt funkade jättebra. Jag och min son hade en oförglömlig kväll på Emirates.
Drömmen grumlades
Hej
Så besviken på er.
Har funderat länge på att skriva ett omdöme.
Min 60 års present för att att se mitt lag som jag önskat bevittna sedan jag var liten.
Som ni princip totalt förstörde upplevelsen.
Dyra biljetter som omvandlas till platser på motståndarens platser.
Hade vi inte hitta andra hade även de varit skymda.
Är så besviken att behöva stå på läktaren och inte jubla när Ipswich town gjorde mål och gick upp till Premier League.
Omdöme 4,2 borde vara minus 4,2.
Vi fick dock tillbaka pengar men upplevelsen vart förminskad.
Med vänliga hälsningar
Lars Lundberg
Ingen biljett och okontaktbart företag
Den beställda matchbiljetten till Tottenham-Everton (24/5) uteblev helt utan någon förklaring från Ticket2 och de svarade varken på telefon, chat eller e-mail, trots att jag lagt hela dagen på att försöka nå de.
Bedrägeri som skall polisanmälas.
Respons till svaret från Ticket2:
I och med att ni lät mig stå utanför en arena i London utan biljett och utan support, och inte har återkopplat direkt till mig från 23/5 till 27/5, så kommer här en tidslinje i mitt biljettärende (allt finns dokumenterat och spårbart).
30/4: Biljett beställs och betalas via er hemsida, ni mailar betalnings- och orderbekräftelse (pengarna dras samtidigt från mitt konto).
1/5: Nytt mail från er med orderbekräftelse.
8/5: Nytt mail från er att biljetterna kommer levereras till WhatsApp.
23/5: Jag mailar er info-adress och meddelar att biljetten inte levererats.
24/5: Jag skickar 5 meddelanden via er chat-funktion från morgon till matchstart och ber er se till att den saknade biljetten levereras.
Helt rätt, när jag mailar er info-adress eller använder er chat-funktion så når jag er på några sekunder, men det spelar ju ingen roll när ni inte levererar biljetten eller återkopplar till mig.
Hur är det med etik och moral på ert företag, och viljan att göra rätt för er mot betalande kund?
"Vad jag kan se så debiterades du aldrig för den köpta biljetten".
Vilket otroligt ryggradslöst svar.

Svar från Ticket2
Väldigt snabb och trygg service
Väldigt snabb och trygg service. Biljetter levererade enligt vad man lovade.
Fungerade jätte bra med biljetterna
Fungerade jätte bra med biljetterna, blev hela tiden uppdaterad om vad som skulle hända via WhatsApp och fick biljetten 2 dagar före avspark via Google wallet. Biljetterna va dyra men jag tyckte de va värt de.
Pålitligt
Vi fick biljetterna dagen innan och det blev riktigt bra platser. Rad tre på motsatt sida avbytarbåset. Smidigt och enkelt med digitala biljetter. Grymt!
Supernöjd
Supernöjd! Från beställning till leverans gick processen smidigt. Vi erhöll matchbiljetterna (Arsenal-Newcastle) 3 dagar innan match, snabba svar och tydlig information på matchdag. Jag kommer definitivt anlita Ticket2 igen.
En kanondag i Manchester
Vi hade det kanon och allt fungerade jättebra med att gå biljetterna. Det var tydligt och vi fick info om vad som behövdes i tid.
Stort tack för en fantastisk…
Stort tack för en fantastisk upplevelse!
Jag är väldigt tacksam och nöjd över den professionella service som Ticket2.com levererade, inte minst eftersom det var första gången jag köpte matchbiljetter utomlands. Allt fungerade smidigt och tryggt från början till slut.
Det här gav verkligen mersmak. Vi kommer definitivt gå på fler matcher framöver, och vi kommer absolut att vara återkommande kunder hos Ticket2.com.

Svar från Ticket2
Allt funkade bra även om biljetterna…
Allt funkade bra även om biljetterna dröjde något, men vi fick dom i god tid innan matchstart. Bra service och respons när man ställde frågor.

Funkade väldigt bra
Funkade väldigt bra. Såg Man Utd - Liverpool. Biljetterna kom tätt inpå matchstart men de höll oss uppdaterade hela tiden via chatten fram till dess vilket kändes bra.

Svar från Ticket2
Bra respons och biljetterna kom i god…
Bra respons och biljetterna kom i god tid ca 16h innan matchstart. Manchester United Vs Liverpool.
Var i kontakt med oss hela tiden fram tills matchstart.

Flytt av match
Köpte tre fotbollsbiljetter till mig, min son och min pappa. Bokade hel resa till Rom med ankomst på morgonen dagen före matchen enligt deras rekommendation. Fick sedan mail senare att matchen hade flyttats två dagar före. Vilket ledde till att vi inte kommer kunna närvara. Jag blev erbjuden att sälja biljetterna vidare enligt policy. Men nu till ett mycket lägre pris dessutom med avdrag för eventuell provision. Dessutom skulle de vara svåra att sälja så nära inpå. Känner mig lurad då i själva köpprocessen framgick inte att datumet för matchen inte ens var bestämd. Dessutom kunde man köpa biljetter på fel datum i över en vecka efter jag blivit informerad om flytten.

Enkelt och prisvärt
Klockren upplevelse i form av enkel bokning, betalning och mottagande av digitala biljetter som fungerade precis som man önskar. Rekommenderas starkt!

Positivt överraskad
Matchdag söndag och fick biljetter fredag kväll. Bra och tydliga instruktioner via WhatsApp och återkoppling på frågor.
Två platser ihop där vi satt helt okey.
För oss funkade det kanon och blev pricken över iet på en grym resa.
Allt funkade mycket bra.