Techhuset.se Omdömen

TrustScore 4 av 5

Sammanfattning av omdömen

Skapad med AI, baserat på nyligen publicerade omdömen

Ser man på 310 recensioner, recensenterna hade en utmärkt upplevelse med det här företaget. Många lojala kunder lyfter fram att det är mycket enkelt att göra beställningar på webbplatsen samt att de erbjudna produkterna håller en genomgående bra standard. Dessutom uppskattar konsumenterna starkt de mycket snabba leveranstiderna och de prisvärda alternativen som smidigt erbjuds för olika mobil- och klocktillbehör. Vissa recensenter var inte nöjda med att en del artiklar hade dålig passform eller att storlekarna inte stämde överens med den givna beskrivningen. Men vissa kunder noterade också att det kunde vara krångligt att genomföra returer eller att kvaliteten på vissa specifika produkter lämnade en del övrigt att önska.

Ämnen som oftast nämns

Product

Recensenter nämner positiv feedback om product och uppskattar att varorna motsvarar förväntningarna med bra... Se mer

Delivery service

Kunder noterar konsekvent positiv upplevelser med leveranstjänsten och framhäver den mycket snabba leveransen... Se mer

Quality

Konsumenter upplever kvaliteten som positiv och är mycket nöjda med sina köp. Recensenter lyfter fram att... Se mer

Price

Kunder hade positiva upplevelser med priset och uppskattar de billiga och prisvärda produkterna som... Se mer

Order

Recensenter belyser positiva aspekter av order och framhäver att det är enkelt att beställa samt att... Se mer

Omdömen som formar denna sammanfattning

Supersnabbt! Dock var det för stort o gick inte att minska till önskad stl. Men omg va snyggt!! Funderar på att returnera och beställa mindre stl! Jag vill verkligen ha detta armband till min klocka!... Se mer

Snabb leverans och varan var som beskrivet på bilderna/texten. Trots att kameralinsskyddet var supertunt så gör det att mobilen inte passar i orginalskalet från samsung.

Det jag köpte och förväntade mig stämde helt överens. Bra pris och snabb leverans. Allt blev som jag förväntade mig så är mycket nöjd som förstagångsköpare hos er.

Det var bra pris enkelt att beställa, snabb leverans, och produkten när den kom var precis vad jag ville ha. Och även bättre än jag förväntade mig.

Bra

TrustScore 4 av 5

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Svarar vanligtvis inom 1 vecka

Alla omdömen

327 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

En bra utformad hemsida, snabba leveranser.

En bra utformad hemsida, lätt att finna produkterna man söker, mycket tillfredsställande priser och inte minst mycket snabb leverans. Beställde en detalj "produkt" En tisdag morgon och dagen därpå ankom den till mig. Kan inte bli bättre kommer i fortsättningen att beställa via detta företag. Bara att ge tummen upp. 10 av 10 möjliga
Mvh
Per Nilsson

2 september 2026

Jag har aldrig fått varan jag beställde …

Jag har aldrig fått varan jag beställde! Har haft kontakt med er, men ingen lösning på problemet tyvärr
Mycket besviken

17 augusti 2026

Hej Annica,

Vi beklagar verkligen att din beställning aldrig kom fram och förstår att det är en besvikelse att behöva vänta på en vara som sedan inte levereras.

Vi har varit i kontakt med dig vid flera tillfällen för att försöka lösa situationen. Tyvärr kunde vi till slut konstatera att försändelsen verkar ha försvunnit under transporten.

Eftersom produkten då var slut i lager kunde vi inte skicka en ny och gjorde därför en full återbetalning till dig.

Vi beklagar verkligen att leveransen inte fungerade som den skulle och hoppas att vi får möjlighet att ge dig en bättre upplevelse vid ett framtida köp.

24 augusti 2026

Hej Lennart,

Stort tack för ditt fina omdöme!

Vad roligt att höra att du är nöjd med den snabba leveransen. Vi gör vårt bästa för att få iväg beställningarna så snabbt som möjligt, så det är alltid uppskattat att få den här typen av återkoppling.

Tack för att du valde TechHuset och varmt välkommen tillbaka!

Nöjd som alltid

Nöjd som alltid. Bra produkt till mkt bra pris

14 augusti 2026

Hej Mari,

Stort tack för ditt fina omdöme och för att du väljer oss igen!

Det gläder oss verkligen att höra att du är nöjd med både produkterna och priserna. Återkommande kunder betyder mycket för oss. 😊

Tack för ditt fortsatta förtroende och varmt välkommen tillbaka till TechHuset!

Mycket snabb leverans

Mycket snabb leverans. Lade ordern på onsdagen fick mobilen på torsdag eftermiddag

15 augusti 2026

Hej Roger,

Stort tack för ditt fina omdöme!

Vad härligt att höra att leveransen gick så snabbt och smidigt. Vi gör vårt bästa för att få iväg alla beställningar så snabbt som möjligt, så det är extra roligt att höra när paketet är framme redan nästa dag.

Tack för att du valde TechHuset och varmt välkommen tillbaka!

Teamet på TechHuset

Jag fick faktiskt varorna i fredags.

Jag fick faktiskt varorna i fredags.
Super nöjd med er service. Not so much med Postnord.
Företaget skickade paketet efter 1 dag men tog ca 1,5 vecka för Postnord att leverera......
Mvh
Jennie

14 augusti 2026

Hej Jennie,

Stort tack för ditt fina omdöme och för att du tog dig tid att återkoppla!

Vad skönt att höra att varorna till slut kom fram och att du är nöjd med vår service. Vi beklagar samtidigt att leveransen tog betydligt längre tid än normalt.

Vi hoppas att du blir riktigt nöjd med dina produkter och hälsar dig varmt välkommen tillbaka till TechHuset!

Ni luras leverera snabbt

Ni luras leverera snabbt, kommer inte beställa igen

11 augusti 2026

Hej Scott,

Vi beklagar att leveransen inte kom fram så snabbt som du hade förväntat dig.

Alla beställningar som kommer in före kl. 16.00 på vardagar skickas från vårt lager samma dag, och beställningar som kommer in efter kl. 16.00 skickas nästkommande vardag. Enligt vårt avtal med PostNord är den normala leveranstiden 1–2 arbetsdagar.

Tyvärr kan det ibland uppstå förseningar i PostNords leveransflöde som vi inte har möjlighet att påverka. Vi gör alltid vårt bästa för att varje beställning ska skickas så snabbt och smidigt som möjligt och finns självklart tillgängliga via vår kundsupport om en leverans inte kommer fram som förväntat.

Mobilfodral

Hej
Har förut beställt 6947B mobilfodral som varit bra men nu var den slut och jag köpte 96040 mobilfodral istället. Magneten som håller ihop fodralet var uselt och fodralet är ständigt öppet och slits mycket fortare.

8 augusti 2026

Svar från Techhuset.se

Vi beklagar verkligen att fodralet inte motsvarade dina förväntningar. Så ska det givetvis inte vara.

Vi vill gärna hjälpa dig vidare med en reklamation och samtidigt undersöka problemet närmare som en del av vårt arbete med att kvalitetssäkra vårt sortiment.

Kontakta oss gärna på support@techhuset.se och hänvisa till ditt köp, så hjälper vi dig vidare så snart som möjligt.

Teamet på TechHuset

Ett företag som tar ansvar

Den beställda varan fungerade inte men det var mycket lätt att få kontakt med Techhuset och det gick sedan snabbt att få hjälp.

15 juli 2026

Hej Ingela,

Stort tack för ditt fina omdöme!

Även om vi självklart önskar att allt ska bli rätt från början, är det väldigt viktigt för oss att finnas där och ta ansvar när något inte blir som det ska. Därför gläder det oss extra mycket att höra att du upplevde kontakten med oss som enkel och att du snabbt fick hjälp.

Teamet på TechHuset

När jag äntligen hittat någon som har…

När jag äntligen hittat någon som har armband som passar och som är så snabba med leverans kommer jag att fortsätta att handla där.

29 juli 2026

Hej Sofia,

Stort tack för ditt fina omdöme!

Det gläder oss verkligen att höra att du äntligen har hittat armband som passar och att du är nöjd med vår snabba leverans. Att du vill fortsätta handla hos oss är ett fantastiskt betyg och betyder mycket för oss.

Behövde skärmskydd till min nya mobil

Behövde skärmskydd till min nya mobil
Enkelt att beställa och snabb leverans

27 juli 2026

Hej Sös,

Stort tack för ditt fina omdöme!

Det gläder oss att höra att det var enkelt att hitta och beställa rätt skärmskydd till din nya mobil och att leveransen gick snabbt.

Vi hoppas att skärmskyddet håller din nya mobil väl skyddad länge framöver! 😊

Teamet på TechHuset

Fodralet drar ur batteriet otroligt…

Fodralet drar ur batteriet otroligt fort var svårt att installera då den o te ville ta emot filen
Har tagit bort det är missnöjd

28 juli 2026

Hej Jörgen,
Vi är ledsna att höra att du har fått en produkt som inte verkar fungera som den ska. Så ska det självklart inte vara.

Du är varmt välkommen att kontakta vår kundservice, så hjälper vi dig att göra en reklamation och hitta en lämplig lösning.

Snabb leverans, billiga produkter

16 juli 2026

Hej Urban,

Stort tack för ditt fina omdöme!

Det gläder oss verkligen att höra att du är nöjd med både den snabba leveransen och våra prisvärda produkter. Vi är tacksamma för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Mycket bra produkter

Mycket bra produkter, snabb leverans. Kan rekommenderas

1 augusti 2026

Hej Ann-Charlotte,

Stort tack för ditt fina omdöme!

Det gläder oss verkligen att höra att du är nöjd med både våra produkter och den snabba leveransen. Tack också för att du rekommenderar oss ,det betyder mycket för oss!

Snabba leveranser

31 juli 2026

Hej Pär,

Tack för ditt omdöme och för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse!

Vi är glada att höra att du är nöjd med våra snabba leveranser och hoppas att vi får möjlighet att hjälpa dig igen i framtiden.

Teamet på TechHuset

Passade precis som jag tänkt

Passade precis som jag tänkt! 😀 kom snabbt med posten!

22 juli 2026

Hej Anita,

Stort tack för ditt fina omdöme!

Det gläder oss verkligen att höra att produkten passade precis som du hade tänkt och att leveransen kom snabbt. Tack för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Super snabb leverans

Super snabb leverans o dessutom fraktfritt.
Produkten motsvarande vad ni utlovade i reklamen.

31 juli 2026

Hej Eva,

Stort tack för ditt fina omdöme!

Det gläder oss verkligen att höra att du är nöjd med både den snabba leveransen och att produkten levde upp till dina förväntningar. Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Teamet på TechHuset

Snabb leverans, lätt och smidigt att beställa, fri frakt och produkten var som bilderna visade.

30 juli 2026

Hej Ann-Charlotte,

Stort tack för ditt fina omdöme!

Det gläder oss verkligen att höra att du är nöjd med både den snabba leveransen och att produkten motsvarade dina förväntningar. Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.